Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
13.2.14 11:14

@Petra Z
asi dobry-naposledy koukala dr v listopadu a rikala ze dobry-ale nijak to nemerila-nevim tedy jestli tovubec jde…

ale poslu odkaz-nove vyzkumy ukazaly ze uz to není tak jak si myslis…
http://www.lidovky.cz/…m-/veda.aspx?…
precti si toto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
13.2.14 11:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.2.14 11:29

@Petra Z
dobry co? 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
13.2.14 11:34

@Papia to teda jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.2.14 11:37

@Papia - ano, taky jsem od nekolika embryologu slysela, ze vic nez 60 procent mrazenych blastocyst neni uspesnych. U cerstvych je vyssi sance. Bohuzel, ja jsem mela hyperstimulak a vsechny museli zamrazit. Meli jsme nastesti maly odpad a v mrazaku 4 blastocysty a 4 moruly. Za sebou mam 2 kety, rozmrazili 2 moruly a prezila jedna-nic z toho, pak podruhe rozmrazili zbyle 2 moruly a z obou byly pekne blastocysty-nic z toho a jeste mame 4 blastocysty. Jinak nevim, proc mrazili moruly, blastocysty se vitrifikuji a po jejich rozmrazeni je vyssi sance na uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.2.14 11:48

To tedy také nevim proc vam to mrazili tak jak pises :think:
no je dobře je mit ještě otestovane(tim je pak sance vyssi)-ale to nevim kolik se plati, když to není na pojišťovnu-asi to bude dost drahe…pak se sice nejake vyradi, ale ty co zustanou jsou zase kvalitnejsi a ty co jsou vyrazene by stejne nemeli sanci- většinou jim chybi nejake chromozomy, takze nejsou kompletni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.2.14 13:39
@Papia píše:
To tedy také nevim proc vam to mrazili tak jak pises :think:
no je dobře je mit ještě otestovane(tim je pak sance vyssi)-ale to nevim kolik se plati, když to není na pojišťovnu-asi to bude dost drahe…pak se sice nejake vyradi, ale ty co zustanou jsou zase kvalitnejsi a ty co jsou vyrazene by stejne nemeli sanci- většinou jim chybi nejake chromozomy, takze nejsou kompletni…

když jich je hodně, mrazí se takto blastocysty a moruly a to proto, aby bylo více možností, za mě lepší mrazit moruly, protože ty pak musí po rozmražení okamžitě najet na proces vývoje a ještě než ti ho vloží, tak se musí do dalšího dne probojovat do stádia blastocysty, tam máš jistotu, že je v pořádku. blastocysta se rozmražuje 2 hodiny předem a v podstatě na vývoj ve zkumavce není čas.
Spíš je mi divný, že ti je mrazí po 3, to bych se fakt ozvala! v podstatě je každá třetí odsouzená k zániku. i když mně třeba se krásně vyvíjela i dvakrát zmražené embryo. ale prdlajs z toho :zed:
jsou hezky v sudu v lese a čekají na maminku :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
13.2.14 16:41

@Simi11 Seděla jsem s manželem uplně na kraji. A včera jsem dostala první dávku imunoglobulinů. Zbytek mám doma v ledničce.
Holky všem vám mooc děkuji, jste moje velká opora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.2.14 17:02

@Simi11 Mne moruly mrazili po 2, blastocysty po 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.2.14 18:11
@Palyyy píše:
@Simi11 Seděla jsem s manželem uplně na kraji. A včera jsem dostala první dávku imunoglobulinů. Zbytek mám doma v ledničce.
Holky všem vám mooc děkuji, jste moje velká opora :)

Je koukám že jsi čerstvě těhu a máš imuglobulíny tak snad už to teď dopadne dobře.
Mě už taky jde imunita dolů a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.2.14 07:29

@Papia napdá mě, že vy byste to vyšetření embryí měli mt na pojišťovnu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.2.14 07:33

@Izzz
jojo-my to měli cele na pojišťovnu-akorát nam to museli uznat-ale nebyl to problém…jak uz jsem psala doplaceli jsme 12,5 tisice…ale koncili jsme zamrazenim- zadny tranfer neprobihal-tam by asi jinak byli také doplatky…

Příspěvek upraven 14.02.14 v 08:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.2.14 08:17

@Papia jasně, chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.2.14 10:48

Holky, za jak dlouho po vašem emailu vám Malíčková poslala výsledky? já jí psala ve středu ráno a zatím nic.. dneska má asi dovolenou, jak psala Simča, tak uvidíme, jestli příští týden se ozve.. nebo jste se některá i připomínala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.2.14 12:38
@Danny77 píše:
Holky, za jak dlouho po vašem emailu vám Malíčková poslala výsledky? já jí psala ve středu ráno a zatím nic.. dneska má asi dovolenou, jak psala Simča, tak uvidíme, jestli příští týden se ozve.. nebo jste se některá i připomínala?

já jsem ji ten mail klidně 2× přeposílala. ale ona vzorně odpovídá, napiš do předmětu, prosba o zaslání výsledků, nebo něco takovýho.
já ji napíšu až v pondělí…anebo prdlajs, jdu ji taky napsat, co kdyby dovču neměla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí