Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, moc prosím o vaše zkušenosti - jsem objednaná poprvé na vyšetření k Dr. Malíčkové, můžete mi, prosím, popsat, co vše mě čeká? Bude mi brát jen krev nebo i nějak jinak vyšetřovat? Je třeba být nalačno? A bude vyšetřovat i partnera? Zajímá mě vše, ať vím, na co vše se připravit. Děkuji ![]()
@itsi bude brát vám obou ktev a zjistí se podrobná imunologie a otázky vám dává podobné co na genetice.
Jinak výsledky za 14 dní je to super doktorka
@itsi jo nemusíš být na lačno jen den předem. nesmíš jíst nic tučného, jinak úplně vše ok
@itsi
to zalezi s cim tam jdes- u nas brala/bere krev jen me -partnerovi nikdy…a na lacno byt nemusíš
@Papia @milas holky díky
Jdu tam po opakovaných neúspěších IUI, IVF, před dalším IVF bych chtěla mít jistotu, že i ze strany imuna (u mě i u partnera) je vše ok, ať zase neprocházíme zbytečným zklamáním a nevyhazujeme peníze jen tak z okna ![]()
@itsi píše:
@Papia @milas holky díkyJdu tam po opakovaných neúspěších IUI, IVF, před dalším IVF bych chtěla mít jistotu, že i ze strany imuna (u mě i u partnera) je vše ok, ať zase neprocházíme zbytečným zklamáním a nevyhazujeme peníze jen tak z okna
Vem si muže sebou a vyšetří vás oba
@milas děkuji, tak ho vezmu a uvidíme
Najednu stranu se bojím, že na něco paní doktroka přijde, na druhou bych to i chtěla, aby se zjistila příčina našich neúspěchů
Snad to dobře dopadne.
@itsi píše:
@milas děkuji, tak ho vezmu a uvidímeNajednu stranu se bojím, že na něco paní doktroka přijde, na druhou bych to i chtěla, aby se zjistila příčina našich neúspěchů
Snad to dobře dopadne.
Tak tak. mě to taky našla a léčimé to a uvidíme
@Petra Žádánku ještě nemám, ale jsme objednaní až na konec března, tak do té doby bude. Chodili jsme do Fertimedu, pak do Eurofertilu a teď v březnu jdeme na první konzultaci do Reprofitu, kde snad Dr. Macháč nám žádanku napíše. Pokud ne, tak mám dobrou gynekoložku, která s žádánkou problém určitě mít nebude
Ale děkuji, určitě budu chtít, ať je v žádance napsáno vyšetření páru, protože náš hlavní problém je ve špatném spermiu, proto bych byla ráda, aby vyšetřili i partnera. Teď právě mám čerstvě po zklamání z IVF - měli jsme i PISCI a přesto to nevyšlo, tak do dalšího pokusu už musíme mít všechny vyšetření komplet, a ta imunologie nám chybí ![]()
@itsi píše: @Petra Žádánku ještě nemám, ale jsme objednaní až na konec března, tak do té doby bude. Chodili jsme do Fertimedu, pak do Eurofertilu a teď v březnu jdeme na první konzultaci do Reprofitu, kde snad Dr. Macháč nám žádanku napíše. Pokud ne, tak mám dobrou gynekoložku, která s žádánkou problém určitě mít nebudeAle děkuji, určitě budu chtít, ať je v žádance napsáno vyšetření páru, protože náš hlavní problém je ve špatném spermiu, proto bych byla ráda, aby vyšetřili i partnera. Teď právě mám čerstvě po zklamání z IVF - měli jsme i PISCI a přesto to nevyšlo, tak do dalšího pokusu už musíme mít všechny vyšetření komplet, a ta imunologie nám chybí
Jj a kolik ti je? Koukám stejná skušenost z ferťasem a taky jsem u Macháče a ten žádanku nepsal naúsal. mi ji obvoďák
@milas Mě je 30 a zatím nemám žádné dítě, tak už to na mě hodně padá, ale to asi na každou
Takže Macháč ti žádanku nenapsal a stačila teda i od obvoďáka pro tebe i manžela?
@itsi jak píše milas před vyšetřením se nemají jíst tučná jídla
. My tam byli oba s manželem najednou. Jen si popovídala a pak nám nabrali krev. Mě asi pět zkumavek a muži jednu. Výsledky mailem.
Tučná jídla jsme si před tim nedali. Ale pak šup do KFC ![]()
@Tinakaterina píše:
@itsi jak píše milas před vyšetřením se nemají jíst tučná jídla. My tam byli oba s manželem najednou. Jen si popovídala a pak nám nabrali krev. Mě asi pět zkumavek a muži jednu. Výsledky mailem.
Tučná jídla jsme si před tim nedali. Ale pak šup do KFC
My taky byli ale až na náměstí republiky u prašné brány v tom obchodním centru a mají tam super ceny jídel