Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
20.2.14 12:55

Ahoj holky, moc prosím o vaše zkušenosti - jsem objednaná poprvé na vyšetření k Dr. Malíčkové, můžete mi, prosím, popsat, co vše mě čeká? Bude mi brát jen krev nebo i nějak jinak vyšetřovat? Je třeba být nalačno? A bude vyšetřovat i partnera? Zajímá mě vše, ať vím, na co vše se připravit. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 13:04

@itsi bude brát vám obou ktev a zjistí se podrobná imunologie a otázky vám dává podobné co na genetice.
Jinak výsledky za 14 dní je to super doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 13:08

@itsi jo nemusíš být na lačno jen den předem. nesmíš jíst nic tučného, jinak úplně vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
20.2.14 13:08

@itsi
to zalezi s cim tam jdes- u nas brala/bere krev jen me -partnerovi nikdy…a na lacno byt nemusíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.2.14 13:22

@Papia @milas holky díky :) Jdu tam po opakovaných neúspěších IUI, IVF, před dalším IVF bych chtěla mít jistotu, že i ze strany imuna (u mě i u partnera) je vše ok, ať zase neprocházíme zbytečným zklamáním a nevyhazujeme peníze jen tak z okna :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 13:36
@itsi píše:
@Papia @milas holky díky :) Jdu tam po opakovaných neúspěších IUI, IVF, před dalším IVF bych chtěla mít jistotu, že i ze strany imuna (u mě i u partnera) je vše ok, ať zase neprocházíme zbytečným zklamáním a nevyhazujeme peníze jen tak z okna :,(

Vem si muže sebou a vyšetří vás oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.2.14 13:45

@milas děkuji, tak ho vezmu a uvidíme :) Najednu stranu se bojím, že na něco paní doktroka přijde, na druhou bych to i chtěla, aby se zjistila příčina našich neúspěchů :? Snad to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
20.2.14 14:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
20.2.14 16:42

@itsi a máš žádanku??já tam přímo měla–vyšetření páru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 19:29
@itsi píše:
@milas děkuji, tak ho vezmu a uvidíme :) Najednu stranu se bojím, že na něco paní doktroka přijde, na druhou bych to i chtěla, aby se zjistila příčina našich neúspěchů :? Snad to dobře dopadne.

Tak tak. mě to taky našla a léčimé to a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.2.14 20:21

@Petra Žádánku ještě nemám, ale jsme objednaní až na konec března, tak do té doby bude. Chodili jsme do Fertimedu, pak do Eurofertilu a teď v březnu jdeme na první konzultaci do Reprofitu, kde snad Dr. Macháč nám žádanku napíše. Pokud ne, tak mám dobrou gynekoložku, která s žádánkou problém určitě mít nebude :) Ale děkuji, určitě budu chtít, ať je v žádance napsáno vyšetření páru, protože náš hlavní problém je ve špatném spermiu, proto bych byla ráda, aby vyšetřili i partnera. Teď právě mám čerstvě po zklamání z IVF - měli jsme i PISCI a přesto to nevyšlo, tak do dalšího pokusu už musíme mít všechny vyšetření komplet, a ta imunologie nám chybí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 20:30
@itsi píše: @Petra Žádánku ještě nemám, ale jsme objednaní až na konec března, tak do té doby bude. Chodili jsme do Fertimedu, pak do Eurofertilu a teď v březnu jdeme na první konzultaci do Reprofitu, kde snad Dr. Macháč nám žádanku napíše. Pokud ne, tak mám dobrou gynekoložku, která s žádánkou problém určitě mít nebude :) Ale děkuji, určitě budu chtít, ať je v žádance napsáno vyšetření páru, protože náš hlavní problém je ve špatném spermiu, proto bych byla ráda, aby vyšetřili i partnera. Teď právě mám čerstvě po zklamání z IVF - měli jsme i PISCI a přesto to nevyšlo, tak do dalšího pokusu už musíme mít všechny vyšetření komplet, a ta imunologie nám chybí :,(

Jj a kolik ti je? Koukám stejná skušenost z ferťasem a taky jsem u Macháče a ten žádanku nepsal naúsal. mi ji obvoďák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.2.14 20:53

@milas Mě je 30 a zatím nemám žádné dítě, tak už to na mě hodně padá, ale to asi na každou :,( Takže Macháč ti žádanku nenapsal a stačila teda i od obvoďáka pro tebe i manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
20.2.14 21:02

@itsi jak píše milas před vyšetřením se nemají jíst tučná jídla :-). My tam byli oba s manželem najednou. Jen si popovídala a pak nám nabrali krev. Mě asi pět zkumavek a muži jednu. Výsledky mailem.
Tučná jídla jsme si před tim nedali. Ale pak šup do KFC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.2.14 21:13
@Tinakaterina píše:
@itsi jak píše milas před vyšetřením se nemají jíst tučná jídla :-). My tam byli oba s manželem najednou. Jen si popovídala a pak nám nabrali krev. Mě asi pět zkumavek a muži jednu. Výsledky mailem.
Tučná jídla jsme si před tim nedali. Ale pak šup do KFC :mrgreen:

My taky byli ale až na náměstí republiky u prašné brány v tom obchodním centru a mají tam super ceny jídel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí