Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z píše:
@Tinakaterina ho jo
V podoli jsem se pravé naštvala a šla do Liberce protože tam nic neřešili
Jen další a další kety
Mela jsem to udělat driv
To teda určitě
@Petra Z No to už je jedno. Já už vím, že doktorům se nemá věřit. Já na to dojela totálně. Byla jsem už ve dvou car a to si nevybereš. Spíš sama zjišťovat a zjišťovat. Tak Maličková vám už určitě pomůže ![]()
@Tinakaterina píše:
@Petra Z No to už je jedno. Já už vím, že doktorům se nemá věřit. Já na to dojela totálně. Byla jsem už ve dvou car a to si nevybereš. Spíš sama zjišťovat a zjišťovat. Tak Maličková vám už určitě pomůže
Presne tak, jak rikas, lekarum se ma spis NEverit a sama zjistovat dokolecka…
No holky byla jsem blba
Navíc ze zacatku jsem byla v podoli spokojena
Ivf vyšlo pak ket vyšel –sice to nedopadlo, tak jsem si rikala ze to musí vyjít zase
A vyčerpala jsem vsechna embrya.ted mi je skoro 40 a musime vše znova
@margotkaa píše:
Presne tak, jak rikas, lekarum se ma spis NEverit a sama zjistovat dokolecka…
To já taky z Ferťasu utekla po 2 ivf a po jejiich chování k pacientům
@milas - cetla jsem od Tebe, ze jsi mela desny hyperstimulak a vsechna embrya v mrazaku a kdyz to nevyslo, tak Te chteli hned tlacit do dalsiho IVF, misto toho aby Ti navrhli dalsi vysetreni atd…to jsem neverila vlastnim ocim… Ja jsem po druhem transferu rekla, ze bez vysetreni imuna, genetiky a delohy do dalsiho nejdu
@margotkaa píše:
@milas - cetla jsem od Tebe, ze jsi mela desny hyperstimulak a vsechna embrya v mrazaku a kdyz to nevyslo, tak Te chteli hned tlacit do dalsiho IVF, misto toho aby Ti navrhli dalsi vysetreni atd…to jsem neverila vlastnim ocim… Ja jsem po druhem transferu rekla, ze bez vysetreni imuna, genetiky a delohy do dalsiho nejdu
Jj bylo to tak ale než jsem to celé podsyoupila tak jsem u nich měla udělaný lsk, genetiku a xákladní imuno ale bohužel to nezjistili yo podstatné co teď
Ahoj holky, hlásím se po dnešní kontrole jsme 6+3tt a máme i srdeční akci
Vím, že ještě nemáme vyhráno, ale jsem moc šťastná a pevně věřím, že to tentokrát vyjde. Prostě musí!!!
@Palyyy tak to je super
a mohu se zeptat jak dlouho si se léčila na imunologii?
@Palyyy píše:
Ahoj holky, hlásím se po dnešní kontrole jsme 6+3tt a máme i srdeční akci![]()
![]()
Vím, že ještě nemáme vyhráno, ale jsem moc šťastná a pevně věřím, že to tentokrát vyjde. Prostě musí!!!
nádhera,
![]()
@Petra Z - ahoj Peti, vysledky z imuna uz mas? Jsem zvedava, co Ti Malickova rekne. Tolik KETu za sebou
ono to ale fakt muze byt tak, jak jsme se spolu jednou bavily, ze u Tebe klapnou prave transfery cerstvych. Takovych holek je docela dost