Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@itsi píše:
@milas Mě je 30 a zatím nemám žádné dítě, tak už to na mě hodně padá, ale to asi na každouTakže Macháč ti žádanku nenapsal a stačila teda i od obvoďáka pro tebe i manžela?
Jj stačí já tam měla prosbu o vyšetření reprofukční imunologie a stačilo pro oba,
Jinak mě je 31 a snažíme se 7,5 let
@milas My až na Čerňáku cestou domů
tam jsme nechali auto a za Malíčkovou jeli metrem.
@Tinakaterina píše:
@milas My až na Čerňáku cestou domůtam jsme nechali auto a za Malíčkovou jeli metrem.
my taky cestou na hlaváč ale na nádraží a václavaku byli pálky tak jsme si žašli tam a mňamka a levné
@milas @Tinakaterina oki, takže žádný řízek na cestu
ale pak si to teda někde vynahradíme, už se na ten výlet do Prahy těším ![]()
@itsi píše:
@milas @Tinakaterina oki, takže žádný řízek na cestuale pak si to teda někde vynahradíme, už se na ten výlet do Prahy těším
My jeli vlakem bylo to fajn a přez vás
@milas my taky právě pojedeme vlakem, je to určitě lepší, než tam bloudit po Praze autem. Ale bez toho řízku ve vlaku to nebude ono ![]()
@itsi píše:
@milas my taky právě pojedeme vlakem, je to určitě lepší, než tam bloudit po Praze autem. Ale bez toho řízku ve vlaku to nebude ono
Tak si nech rízek na spáteční cestu
@itsi my jeli CD a koupili jsme si celodenní síťovku xa 550 to vyjde nejlevněji
@Tinakaterina je tak docitam a koukám ze jsme to měli stejně taky auto na černém mostě ![]()
@Petra Z já už vůbec ne, ale nic jiného kolem není. Minule jsme si dala nějakou plněnou tortilu a ta byla dobrá.
Kdy budeš mít výsledky?
@Danny001 no příští týden to je 14 dni tak uvidím ke konci tydne ji zkusím napsat
@Petra Z já měla výsledky po 10 dnech, tak to klidně zkus dřív. Držím palce aby to vyšlo dobře ![]()