Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4197
2.3.14 07:01

@Petra Z V Sanusu ho taky dávají. Při Ketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
12.3.14 16:43

Ahoj, tak se opět hlásím z další kontroly. Odpovídáme dnes 8+6tt a vše v naprostém pořádku. Snad i tak vydrží i nadále. A to jsem měla ráno záchvat pláče, jak jsem se bála, že to zase nedopadne. Chudák manžel ten si se mnou ještě užije:-) Takhle se asi budu klepat před každou kontrolou. A to chodím na sono každý týden.
Všem Vám moooc přeji ať brzy najdete // a hlavně ať se toho miminka v náručí dočkáme!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
12.3.14 16:48

@Palyyy - gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.3.14 16:57
@Palyyy píše:
Ahoj, tak se opět hlásím z další kontroly. Odpovídáme dnes 8+6tt a vše v naprostém pořádku. Snad i tak vydrží i nadále. A to jsem měla ráno záchvat pláče, jak jsem se bála, že to zase nedopadne. Chudák manžel ten si se mnou ještě užije:-) Takhle se asi budu klepat před každou kontrolou. A to chodím na sono každý týden.
Všem Vám moooc přeji ať brzy najdete // a hlavně ať se toho miminka v náručí dočkáme!!! :kytka:

Gratuluji to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.3.14 17:47

@Palyyy :palec: :kytka: :hug:

muzu se te prosim zeptat…jak dostavas ty imunoglobuliny-chodíš na infuze, nebo jsi je brala uz před tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
12.3.14 17:49

@Palyyy to je paráda myslím kontrolu nie záchvat plaču ;)
imunoglobuliny si mala v infuzii, alebo ako injekcie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
12.3.14 17:50
@Papia píše:
@Palyyy :palec: :kytka: :hug:muzu se te prosim zeptat…jak dostavas ty imunoglobuliny-chodíš na infuze, nebo jsi je brala uz před tehu?
:mrgreen: :mrgreen: si rýchlejšia
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.3.14 17:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
12.3.14 17:54

@Papia tiež ťa to čaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
12.3.14 17:57

@Papia @janvana imunoglobuliny jsem začala brát až v těhu s pozitivním testem. Dříve jsme to nestihli - přišlo to neplánovaně:-)v injekcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.3.14 17:59
@janvana píše:
@Papia tiež ťa to čaká?

pokud budu tehotna, tak ano…bez leku uz bych to ani nezkousela :roll:…spis se divim, ze ty imunoglobuliny dava i po ZT :think:
co jsem se sni bavila, tak je dost problém je psat-ma na pacienta cca 4 tisice rocne, které muze za imunoglobuliny utratit…coz je dost malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.3.14 18:00

@Palyyy
aha, tak to mas jen male davky-vetsi se museji užívat v infuzich…myslim, ze do svalu(injekce) se muze davat max 1 gram…tak to jo…a jak často je prosim te beres? promin, ze se takto vyptavam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.3.14 18:46

Ahoj! Omlouvám se, že píšu sem, ale do jiného tématu se to moc nehodí a nové se mi nechce zakládat…
Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s MUDr. Nouzou z Centra klinické imunologie?!
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.3.14 20:23
@Palyyy píše:
Všem Vám moooc přeji ať brzy najdete // a hlavně ať se toho miminka v náručí dočkáme!!! :kytka:

paráda moc moc gratuluju :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
13.3.14 07:22

@BlackMoon si budeš musieť :mavam: tu sme Malíčkovci :mrgreen:
Mne osobne to meno nič nehovorí a ani neviem kde to centrum je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek