Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, tak se opět hlásím z další kontroly. Odpovídáme dnes 8+6tt a vše v naprostém pořádku. Snad i tak vydrží i nadále. A to jsem měla ráno záchvat pláče, jak jsem se bála, že to zase nedopadne. Chudák manžel ten si se mnou ještě užije:-) Takhle se asi budu klepat před každou kontrolou. A to chodím na sono každý týden.
Všem Vám moooc přeji ať brzy najdete // a hlavně ať se toho miminka v náručí dočkáme!!! ![]()
@Palyyy píše:
Ahoj, tak se opět hlásím z další kontroly. Odpovídáme dnes 8+6tt a vše v naprostém pořádku. Snad i tak vydrží i nadále. A to jsem měla ráno záchvat pláče, jak jsem se bála, že to zase nedopadne. Chudák manžel ten si se mnou ještě užije:-) Takhle se asi budu klepat před každou kontrolou. A to chodím na sono každý týden.
Všem Vám moooc přeji ať brzy najdete // a hlavně ať se toho miminka v náručí dočkáme!!!
Gratuluji to je super
muzu se te prosim zeptat…jak dostavas ty imunoglobuliny-chodíš na infuze, nebo jsi je brala uz před tehu?
@Palyyy to je paráda myslím kontrolu nie záchvat plaču ![]()
imunoglobuliny si mala v infuzii, alebo ako injekcie?
@Papia píše:
@Palyyy![]()
![]()
muzu se te prosim zeptat…jak dostavas ty imunoglobuliny-chodíš na infuze, nebo jsi je brala uz před tehu?
@Papia @janvana imunoglobuliny jsem začala brát až v těhu s pozitivním testem. Dříve jsme to nestihli - přišlo to neplánovaně:-)v injekcích.
@janvana píše:
@Papia tiež ťa to čaká?
pokud budu tehotna, tak ano…bez leku uz bych to ani nezkousela
…spis se divim, ze ty imunoglobuliny dava i po ZT ![]()
co jsem se sni bavila, tak je dost problém je psat-ma na pacienta cca 4 tisice rocne, které muze za imunoglobuliny utratit…coz je dost malo
@Palyyy
aha, tak to mas jen male davky-vetsi se museji užívat v infuzich…myslim, ze do svalu(injekce) se muze davat max 1 gram…tak to jo…a jak často je prosim te beres? promin, ze se takto vyptavam ![]()
Ahoj! Omlouvám se, že píšu sem, ale do jiného tématu se to moc nehodí a nové se mi nechce zakládat…
Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s MUDr. Nouzou z Centra klinické imunologie?!
Díky
@Palyyy píše:
Všem Vám moooc přeji ať brzy najdete // a hlavně ať se toho miminka v náručí dočkáme!!!
paráda moc moc gratuluju
![]()
@BlackMoon si budeš musieť
tu sme Malíčkovci ![]()
Mne osobne to meno nič nehovorí a ani neviem kde to centrum je. ![]()