Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10978
18.3.14 10:49

Holky ono to bude možno iné ak vieš otehotnieť sama. Kdežto po IVF skúmajú oboch :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.3.14 11:03
@janvana píše:
Holky ono to bude možno iné ak vieš otehotnieť sama. Kdežto po IVF skúmajú oboch :nevim:

To je fakt a u dlouhodobé neuchycení embrijka taky oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
18.3.14 17:18

Holky děkuju za přízpěvky. :) Ted jsem jí napsala, tak jsem zvědavá, nerada otravuju, ale když jsem se objednávala, tak mi nic nepřišlo, jestli manžel mám jet semnou a dovolat se tam nedá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.3.14 11:30

Ahoj holčičky, tak kdo je na to jako já a aplikuje subcuvii, dneska u malíčkové jsem vyfasovala dalších 6 injekcí, pokud za 5 týdnů budou výsledky ještě lepší než posledně, tak šupky dubky do ketu…upřímně do toho se netěším kvůli případnému neúspěchu, ale co je v životě jisté…že?

držím vše palce.
jinak, pokud nevezmeš manžela, nevadí, když ho vezmeš rovnou mu může taky nabrat krev. ale dává žádanky i klidně tobě a on si pak jen skočí na krev. prostě není to nutnost. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
19.3.14 11:43

@Simi11 tak to jsem fakt moc zvědavá jak dopadneš! já brala subcuvii taky a výsledky vynikající a další IVF stejně nevyšlo takže mi Malíčková řekla, že teda to stejně bylo k ničemu a že už neví co semnou dál a že teda už to brát nebudu a mám se jí ozvat až budu těhotná což teda fakt nevím jak mám udělat. Takže držím palce to dopadne s pozitivním testem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.3.14 12:21
@axina píše:
@Simi11 tak to jsem fakt moc zvědavá jak dopadneš! já brala subcuvii taky a výsledky vynikající a další IVF stejně nevyšlo takže mi Malíčková řekla, že teda to stejně bylo k ničemu a že už neví co semnou dál a že teda už to brát nebudu a mám se jí ozvat až budu těhotná což teda fakt nevím jak mám udělat. Takže držím palce to dopadne s pozitivním testem!

no jo bohužel i skvělé výseldky nezaručují úspěch. to už mám jednou za sebou.
takže držím palce, at se tedy stane zázrak :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.3.14 18:49

Ahoj holky, omlouvám se, že vám vstupuji do diskuse, ale také jezdím k paní doktorce a mám za sebou 4 injekce imunoglobulinu. Po těch třech reakce téměř žádná, resp. mi jen buď večer byla zima, cítila jsem, že mě svědí kůže na těle, ale říkala jsem si, že je to asi vodou…mám citlivou pleť, jenže tento týden jsem dostala čtvrtou injekci a už mě opravdu svědí celé tělo, mám ve vlasech vyrážku, začíná i trošku na obličeji a vím, že to je z těch léků..jsem alergička, takže když toho do mě nasypali z jiných zdravotních důvodů hodně, průběh byl stejný…takže se chci zeptat, zda jste to nějaká měla - čekají mě ještě 2 infekce Igamplie a pak odběr krve…za jak dlouho jsou výsledky - Dr. mi to jistě říkala, ale nepamatuji si to - a jaký byl po té postup? Kdy se může na KET? Je mi jasné, že když se sníží hodnoty, ale přesto vás prosím o informaci. Moc děkuji :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
29.3.14 09:01

@Zoran ahojky ja ti neporadím ja som mala igampliu iba jednu a ja som iba unavenejšia a mám průjem.
Alergička som tiež tak som zvedavá čo bude nasledovať 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
29.3.14 09:07
@janvana píše:
@Zoran ahojky ja ti neporadím ja som mala igampliu iba jednu a ja som iba unavenejšia a mám průjem.
Alergička som tiež tak som zvedavá čo bude nasledovať 8o

ty už máš to zasebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
29.3.14 12:36

@Zoran já bych asi hlavně tenhle stav konzultovala s Karinkou. Nejsem alergik na nic, takže tohle neznám, ale cokoli moje tělo dělá mimo normu, tak mě to dost vyděsí a radši si poslechnu od doktora, proč to je a co to je a jestli to neni špatně.
Jinak taky neporadim.

@janvana gratuluju opožděně ke svatbě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.3.14 13:53

Ahoj holky moc prosím také radu nechce se mi tím otravovat Maličkovou vím že toho má asi hodně tak se zkouším ptát nejdřív vás - jde o to že mi psala, že si mohu vyzvednout recept na poliklinice u její asistentky Procházkové - nevíte kdy a od kdy dokdy a kde vlastně ta asistentka tam je - to mi už Mudra nenapsala :( asi si myslí že jsem vševěda. Jinak nevíte je příští týden Malíčková v práci? Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
29.3.14 14:00

@vsejesupr já jen vím, kde je…hned vedle ordinace dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.3.14 14:09

@Petra Z Díky jsem ráda že alespoń něco tedy už vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
29.3.14 14:17

@vsejesupr já ale myslim ze dopoledne tam bude každy den :think: