Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
18.4.14 10:58

Ahoj zacatkem kvetna jdu poprve k pani doktorce. Mam dotaz jak dlouho se ceka na vysledky. Chtela bych v cervnu na Ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.4.14 11:05

@Drbna777 tak 3 týždne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.4.14 13:23

Ahoj holky, tak výsledky ze středečního náběru jsou naprosto ukázkové. Jsme šťastní, že je všechno tak jak má a mimísek prospívá. Je teď dokonce o týden větší než podle poslední MS. A to jsme byly na začátku těhu vysoko nad hraničním limitem. Paní doktorka je poklad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.4.14 14:16
@Palyyy píše:
Ahoj holky, tak výsledky ze středečního náběru jsou naprosto ukázkové. Jsme šťastní, že je všechno tak jak má a mimísek prospívá. Je teď dokonce o týden větší než podle poslední MS. A to jsme byly na začátku těhu vysoko nad hraničním limitem. Paní doktorka je poklad :)

to je paráda, to já musela mít krávu co neumí zatřást se zkumavkou. šla jsem na karlák a jen tak mezi řečí říkám sestře, když mi dává žádanku na odběr, doufám, že tam ještě jsou a ona koukla na žádanku a říká, jenže na tenhle odběr musíte v úterý.
no takže tam musím stejně ještě v uterý :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
a tobě gratuluju, je to paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
18.4.14 15:19

Je pravda s některými zkumavkami se musí opatrně točit do kruhu aby to bylo dobře a některými se musí zase otáčet nahoru dolů vše velmi pomalu. někdy může být chyba v tom předchystaným roztoku/kaz výroby někdy viditelný, že je zbarven třeba do žluta /. také se nám to jednou stalo paní velice špatné výsledky druhý den se opakovali a byli OK. protože den před tím by nemohla ani žít a měla se čile k světu. nejedete někdo k malíčkové 5.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.4.14 16:13

@Simi11 No jít tam 3× je pěkně k vzteku. Ale neboj výsledky budou stát za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.4.14 17:43

Kéž by :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.4.14 15:15

Ahoj holky, mam za sebou 6 inj. igamplid, cast vysledku vypada dobre, na druhou jeste cekam.Od injekci mam ted tyden pauzu a chytla jsem anginu, od vcera lezim.,stalo se to nejake z vas? Nejak nerozumim tomu principu, Igamplie je na podporu imunity, pritom ma snizit protilatky atd.,coz se deje, ale myslela jsem, ze budu odolnejsi a mam anginu, tak nejak nerozumim principu imunoglobulinu..muzete mi to, pls nekdo vysvetlit? Moc dekuji a uzivejte slunne dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.4.14 19:39

Jsem zvedava co ti kdo napise. Mne ale subcuvii snizuje imunitu.
Brzy se vylec papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
20.4.14 23:46

@Drbna777 Jé ahoj ;-) viděly jsme se v tématu Františkovy Lázně.
Já čekala na výsledky ani ne 14 dní. Co že jsi se dostala na imuno k paní mudr. Maličkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
21.4.14 23:02

Je to tak, že tím, že se tělu dodávají cizí protilátky (igamplia),tak tvůj imunitní systém zaznamená dostatek protilátek a dá si pohov, připadně se tomu ještě pomůže kortikoidy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
22.4.14 12:38

Chcela som vám napísať vysvetlenie, ale @vverru to vystihla stručne a jasne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
22.4.14 14:15

Ahoj a děkuju moc oběma :) takže to, že jsem chytla angínu je tím, že jsem oslabená…a nevíte jaký vliv ATB třeba můžou mít na léčbu? Ještě nemám všechny výsledky, ale po těch šesti se snížilo, co je třeba :) takže budu v igamplii nejspíš pokračovat..teď mám 14 dní pauzu…stalo se to někomu, že byl marod? Klidně i SZ.
Ještě jednou díky :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.4.14 14:19
@Zoran píše:
Ahoj a děkuju moc oběma :) takže to, že jsem chytla angínu je tím, že jsem oslabená…a nevíte jaký vliv ATB třeba můžou mít na léčbu? Ještě nemám všechny výsledky, ale po těch šesti se snížilo, co je třeba :) takže budu v igamplii nejspíš pokračovat..teď mám 14 dní pauzu…stalo se to někomu, že byl marod? Klidně i SZ.
Ještě jednou díky :hug: :kytka:

tak to je paráda a jaký hodnoty ti hlídala konkrétně? jaký je valstně rozdíl mezi tím tvým a mou subcuvií? moje je imunoglobulin a tvoje?
já snad budu mít výseldky zítra. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
30.4.14 22:32

Ahojky holky tak čo je u vás nové :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...