Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
15.5.14 17:42
@jezevcikova píše:
@Simi11 mezera je překlep u mne, ale psala jsem bez mezery. U Tebe ji ale vidim taky, tak teď nevím :) :nevim:

taky to ted vidím, tak si tady s tím jen ten web neumí poradit. tak jsi udělala maximum, počkej týden.
pak bych zkusila poslt znova. ale pravdou je, že si hodně vybírá. tak držím palce, at jsi spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 17:44

@Simi11 děkuju moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.5.14 17:45
@jezevcikova píše:
@Simi11 děkuju moc!!!

není zač, dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
16.5.14 18:42

Ahojky holky tak som po kontrole v CAR dnes som 7+0 máme :srdce: a náš mravček má 1cm a so svojim žloutbatůžkem je na ceste k nám ak bude šťastie aj naďalej pri nás po novom roku ho budeme držať v náručí.

Malíčkovú za to čo pre mňa s Machačom urobili by som najradšej nosila na rukách už som pomaly prestávala veriť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.5.14 19:13

Holky dnes mi dorazili výsledky a dívala jsem se, že zvedli normy pro NK bunky na 31 %. přitom mi říkala, že je norma 18% v evropě a v usa jen 12%. Máte to tam také tak?/ CD3-CD16,56/.
Díky za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
16.5.14 20:36

@janvana Moc gratuluju. Hodně na tebe myslím. Je super že máte :srdce: Jen ať roste drobek dál. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.14 21:06

@estrela@Simi11 tak paní doktorka dneska napsala, že by mi vyšetření doporučila a jestli chci k ní, tak se můžu objednat. Tak jsem se hned objednala přes internet. Sice bylo volno až 21.7, ale hlavně, že mě vezme. Ještě si musím zajít k obvodnìmu pro doporučení, asi ho budoou chtít. Někde jsem to tady četla, i když ona o tom nic nepsala.

Příspěvek upraven 16.05.14 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.14 21:10

@janvana gratuluji k srdíčku. Taky chodím k panu doktoru Machačovi a teď jsem se objednala k paní doktorce Malíčkové. Tak snad to taky konečně brzy vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.5.14 21:27

@janvana gratuluju k :srdce:
@jezevcikova ahoj :mavam: Já chodím taky do RF, ale ke Štelclovi. Koukám, že chodíš na minimálky, já jdu na ní teď taky. Můžu se zeptat jak stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.14 21:34

@maraida ahoj :mavam:, stimuluji Clostilbegytem(2ráno, 1 v poledne, 2 večer). Jsou to koňské dávky, ale moje vajećníky to stejně zatím moc nedohnalo k větší činnosti :) Musíme zkoušet dál. Štelcl mi dělal jdnou OPU, je taky výbornej. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.5.14 21:38

@jezevcikova díky.
Já budu mít taky Clostík, ale jen 2-0-2.Tak uvidím jestli z toho něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.14 21:41

@maraida určitě z toho něco bude, musíme věřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.5.14 21:44

No paráda, určitě ti pomůže malíčková.
doporučení nepotřebuješ, nedělej si s ním hlavu. léto je tu cubydub a malíčková je machr, tedka si odfrkni od všeho :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.5.14 21:46
@janvana píše:
Ahojky holky tak som po kontrole v CAR dnes som 7+0 máme :srdce: a náš mravček má 1cm a so svojim žloutbatůžkem je na ceste k nám ak bude šťastie aj naďalej pri nás po novom roku ho budeme držať v náručí.Malíčkovú za to čo pre mňa s Machačom urobili by som najradšej nosila na rukách už som pomaly prestávala veriť…
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: nádhera
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.5.14 21:49
@Mandlička píše:
Holky dnes mi dorazili výsledky a dívala jsem se, že zvedli normy pro NK bunky na 31 %. přitom mi říkala, že je norma 18% v evropě a v usa jen 12%. Máte to tam také tak?/ CD3-CD16,56/.
Díky za odpověd.

to neřeš jak kdo co v kanceláři nebo v laborce zvedl. prostě se těhotní pod 15% a tak to hold je. v americe berou ideálně nk pod 10. prostě čím mín tím líp :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí