Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 děkuju, snad se nám všem konečně zadaří
@maraida ne, my jsme byli sice domluveni s Machačem na nativu, ale jedeme na dovolenou, tak jsem si řekla, že až po ní a pak mě napadlo ještě se objednat na tu imunologii. Tak asi počkám až na výsledky z ní a pak půjdu do dalšího pokusu.
@jezevcikova aha.Kam jedete? Já už taky pokukuju po nějaké dovolené, ale chtěla bych až tak září.
@maraida my máme takovou zvláštní destinaci;-) Jedeme do Albánie. Lidi to překvapuje, ale manžel tam moc chce, je to pul hodiny lodí z Řecka a je to tam o polovinu levnější. A stejně krásný.
@jezevcikova tak Albánie mě nepřekvapuje. Taky jí mám v merku. Uvažuju i nad Černou Horou a spojit to s Albánií. Ale pojedeme s Vikou a autem je to hrozná štreka.
Jak tam jedete vy? S nějakou cestovkou nebo na vlastní pěst? Letecky, autem?
Letíme na Korfu a odtud právě lodí do Albánie. Město Saranda.
@jezevcikova jj,z Korfu se tam jezdí i na výlety. Je to blízko. A máte to teda přes cestovku nebo si to vše zajišťujete sami? Letenky, loď…?
@maraida letenky jsme sehnali za dobrou cenu. Tam asi za 3000 a zpátky za 1600
@maraida letíme 31.května, už abych začala pomalu balit. Ale já nejsem moc cestovatelskej typ. Nejradši mám svoje pohodlì ![]()
@maraida tak ať vyberete taky nějakou pěknou dovolenou. Díky za povídání. Dobrou noc.
@Simi11 doporučení k malíčkové už je potřeba, má to i na svých stránkách a i mi to říkala, že pokud ten dotyčný nechodí do Gennetu nebo (jsem zapomněla to druhé) tak jedině s ním. Jdou po ní ![]()