Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk píše:
@Simi11 ahoj holky, chystam se zavolat a objednat se k pani malickove, jak dlouhe jsou tak cekaci terminy prosim? A mely jste zadanku? Asi urcite ze?:)
ahoj, jedna holčina tedka byla objednána na konec července a žádanku zda chtějí ti řekne do telefonu. ![]()
Já žádanku taky nepotřebovala, ale byla jsem tam poprvé už víc jak před rokem.
Holky a ona dela i hematologii? Jsem z Brna auvazuji kam kdyztak na hema nevite prosim?
@Vrk píše:
Holky a ona dela i hematologii? Jsem z Brna auvazuji kam kdyztak na hema nevite prosim?
zda dělá i hema netuším a ono se to tedka změnilo. má asistentku myslím že ta se ptá co a jak, ale netuším. nejlepší je ji zavolat a uvidíš ![]()
@Simi11 objednala jsem se pres nejaky web diar na 22.7.:) tak se tesim:). Holky a kde to je prosim? Všeobecná fakultní nemocnice v Praze?
@Vrk píše:
@Simi11 objednala jsem se pres nejaky web diar na 22.7.:) tak se tesim:). Holky a kde to je prosim? Všeobecná fakultní nemocnice v Praze?
jj je to karlák, všude na netu je adresa. paráda přesně za 2 měsíce, to je za rohem
Jo a malíčková je na poliklinice, prostě v kachlíkárně, jukni na web, pak si to dej do map.
@Simi11 dekuji;). To utece jako nic a na vysledky se ceka jak dlouho prosim? Jsem ted po 2ivf a nevydarenem et. Tak jsem zvedava zda neco najde. U tebe neco nasla?
@Vrk výsledky záleží jestli něco najde. Já ty základní měla cca do týdne, ale pak jsem čekala dalších 14dní na autoimunitu, tam to trvá déle, protože zjišťují na co je pozitivní.
@Vrk píše:
@Simi11 dekuji;). To utece jako nic a na vysledky se ceka jak dlouho prosim? Jsem ted po 2ivf a nevydarenem et. Tak jsem zvedava zda neco najde. U tebe neco nasla?
většinou ty první výsledky trvají 14 dní mám dojem, bere co se dá, potom při kontrolách už kontrole jen nějaké hodnoty.