Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
20.5.14 15:30
@MR píše:
@Simi11 v kolik jsi byla u Malíčkové?

já tam dneska nebyla. byla jsem u ní včera píchla mi dexamed a po 24 hodinách je prý v krvi, proto jsem šla na krev dnes, aby výsledky zahrnuly všechny 4 injekce.
Jsem zvědavá, zítra odpo výsledky

Příspěvek upraven 21.05.14 v 16:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
20.5.14 15:31

@Simi11 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tos mne fakt pobavila :mrgreen: :mrgreen:. Hodně hubená si tedy rozhodně nemyslím, ale značku ti můžu napsat, podívám se, je to Jennyfer. :mrgreen: Jak vypadáš ty? možná jsem si tě v záplavě těch důchodců a těhotných všimla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
20.5.14 15:32

@Simi11 tak držím palce, ať ti to dobře dopadne. Malíčková je moc příjemná, já tedy pevně doufám, že mi žádný problém nenajde. Ale tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.5.14 15:55
@MR píše:
@Simi11 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tos mne fakt pobavila :mrgreen: :mrgreen:. Hodně hubená si tedy rozhodně nemyslím, ale značku ti můžu napsat, podívám se, je to Jennyfer. :mrgreen: Jak vypadáš ty? možná jsem si tě v záplavě těch důchodců a těhotných všimla :mrgreen:

hele já tam seděla u hajzlu a furt si lámala nohy, jak šel někdo na záchod :mrgreen: černý kalhoty a pruhovaný sáčko.
jennyfer a kde se to kupuje to je caa? :) to je sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
20.5.14 21:55

A @MR Měla jsem potrat ve druhém trimestru a životzachraňující operaci., Dostala jsem tři litry krve a moje tělo si udělalo různé protilátky proti embryu. Proto už žádný další ivf ani ket dobře nedopadlo a i když jsem měla //,tak postupně mizely… I když už na ivf nepůjdu, tak i kdybych náhodou otěhotněla přirozeně, moje tělo embryo zahubí. Brání se mu, protože ho to stálo už skoro život. Takhle to chápu já. Prostě se musím přeléčit. Uvidíme co teď další výsledky. Škoda, že jsem se k mudr. Maličkové nedostala dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
20.5.14 22:08

@Simi11 hele já ty kalhoty dostala od kamarádky, ale myslím, že Jennyfer je normálně značka obchodu, ale fakt nevím. No asi jsem tě viděla, ale moc si nevybavím. Já tak nějak spíš koukám do blba a relaxuji, že na mne nekřičí můj syn a nic nepotřebuje :mrgreen:
@Tinakaterina já vím, pamatuji si tě a chápu, jak to vysvětluješ. Moc ti držím palce, třeba na IVF někdy ještě našetříte nebo se zadaří přirozeně :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.5.14 09:51
@MR píše:
@Simi11 hele já ty kalhoty dostala od kamarádky, ale myslím, že Jennyfer je normálně značka obchodu, ale fakt nevím. No asi jsem tě viděla, ale moc si nevybavím. Já tak nějak spíš koukám do blba a relaxuji, že na mne nekřičí můj syn a nic nepotřebuje :mrgreen:
@Tinakaterina já vím, pamatuji si tě a chápu, jak to vysvětluješ. Moc ti držím palce, třeba na IVF někdy ještě našetříte nebo se zadaří přirozeně :hug: :hug:

tak máš pravdu, na netu vidím, že je na budějovický. vlítnu tam, děkuju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.5.14 11:33

Ahoj holky nevíte jestli má tenhle týden Malíčková dovolenou, nemohu se k ní ani pí Proch. dovolat. Díky, popř. bych potřebovala zjistit kdy má dovču jestli někdo ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.5.14 13:18
@vsejesupr píše:
Ahoj holky nevíte jestli má tenhle týden Malíčková dovolenou, nemohu se k ní ani pí Proch. dovolat. Díky, popř. bych potřebovala zjistit kdy má dovču jestli někdo ví

nemá pokud vím. byla jsem tam v pondělí byla tam, v úterý tam byla taky. ale tedka už se jí dovoláš asi do laboratoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.5.14 13:22

@Simi11 tak jak? Už máš výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.5.14 16:43

Ahooj, zatim neodepsala, ale nevydržela jsem ji a zavolala do laborky. Už měla vypnutý komp, prý mi pošle výsledky s přesnou hodnotou večer, ale jsem přpuštěna ke ketu. :dance: :dance: :dance: :dance: vzhledem, k tomu, že už špinim, dexamed mi posunul o 8 dní ms, tak to krásně vyšlo, že můžu začít s estrofemem od 3 dc. samozřejmě 2 dny před ketem ještě kontrolní krev a kapačka interlipidu, takže se ještě muze těsně před ketem stopnout, ale to neovlinim, takže se tim tedka nebudu trápit.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.5.14 19:54

@Simi11 tak paráda :pankac: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.5.14 20:13

@Simi11 no tak paráda. Ať se zadaří :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.5.14 08:43

Děkuju moc holky, taky jsem ráda, ještě uvidíme hodnotu a ještě další krev 9.6. možná 5.6. to bude rozhodující. :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
22.5.14 10:07

@Simi11 ahoj holky, chystam se zavolat a objednat se k pani malickove, jak dlouhe jsou tak cekaci terminy prosim? A mely jste zadanku? Asi urcite ze?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí