Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MR Už ne. Nemáme na to finance a už toho bylo moc. Jenže přirozeně to taky nelze s manželovými výsledky. Tak zbývá adopce..
A jak Ty jsi na tom?
@Tinakaterina ahoj ja ted cekam na vysledky a jak to tu procitam tak se zacinam bat co me najde.
@Drbna777 A za jak dlouho máš mít výsledky? Určitě Ti aspoň pomůže. Když se najde problém, tak se aspoň může přeléčit.
@Simi11 ahoj, to jsme se tam musely potkat, já čekala na krev tu mega frontu kolem půl desáté. Měla jsem číslo 065 ![]()
Byla jsem tam dneska, včera jsem to blbě napsala. Já už byla objednaná a na poslední chvíli jsem panikařila, že si nejsem jistá, zda potřebuji doporučení
.
@Tinakaterina takže se do IVF už nechystáš? a můžu se zeptat co ti léčí Malíčková? ona se vlastně nezabývá jen neplodností, že?
@Simi11 píše:
Prave stojim na krev, vysledek zitra odpoledne
tfuj, tfuj, tfuj pre šťastie
Jejeee ja mela 68.
Nebyla jsi ta hnedovlaska co nekomu do tel rikala ze vlak mel zpozdeni, je tam fronta a tos jeste cekala frontu nahore? ![]()
@Simi11 neeee
, té paní mohlo být přes 40 let, ale stála jsem chvíli vedle ní. Já vypadám dost mladě, aspoň z dálky. Měla jsem takové růžové 3/4 kalhoty, vlasy hnědé s melírem v culíku a proužkatý svetr. V ruce bundu a takovou velkou kabelku přes rameno.
@MR píše:
@Simi11 neeee, té paní mohlo být přes 40 let, ale stála jsem chvíli vedle ní. Já vypadám dost mladě, aspoň z dálky. Měla jsem takové růžové 3/4 kalhoty, vlasy hnědé s melírem v culíku a proužkatý svetr. V ruce bundu a takovou velkou kabelku přes rameno.
hele nevím, ale všimla jsem si myslím těch kalhot
jsi hodně hubená, že jo? čuměla jsem ti na prdel, protože jsem chtěla zjistit značku
máš hezkej zadek
![]()
@Simi11 píše:
hele nevím, ale všimla jsem si myslím těch kalhot![]()
![]()
jsi hodně hubená, že jo? čuměla jsem ti na prdel, protože jsem chtěla zjistit značku
![]()
![]()
máš hezkej zadek
![]()
![]()
![]()
![]()
sháním totiž tedka takhle růžový kalhoty, jsou hezký