Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4630
22.5.14 12:34

@Vrk jj, pozitivní cytokiny (hlavně TNFalfa) a pak mám pozitivní autoimunitu sjogrenův syndrom (vysychání sliznic). Oboje Malíčková zvládla a letos v březnu se nám narodil chlapeček. Jak píše Simi mám to v popisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.5.14 12:41

Ahoj holky, všechny vás zdravím a držím palce :mavam:

Před týdnem jsem byla na kontrolních odběrech a dneska jsme psala malíčkové a tak čekám jak jsem dopadla a jestli mě pustí do IVF.
@estrela gratulace veliká. Moc ráda čtu takové pozitivní zprávy. Také mám protilátky a riziko vzniku systémové autoimunitní nemoci a pak mám zvýšené TNF Alfa. Beru už 9 týden Metypred. Tak jsem zvědavá jak na tom jsem aktuálně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
22.5.14 12:41

@estrela aha uz to vidim, tyy jo super. Tak to moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.5.14 12:43
@Danny001 píše:
Ahoj holky, všechny vás zdravím a držím palce :mavam:Před týdnem jsem byla na kontrolních odběrech a dneska jsme psala malíčkové a tak čekám jak jsem dopadla a jestli mě pustí do IVF.
@estrela gratulace veliká. Moc ráda čtu takové pozitivní zprávy. Také mám protilátky a riziko vzniku systémové autoimunitní nemoci a pak mám zvýšené TNF Alfa. Beru už 9 týden Metypred. Tak jsem zvědavá jak na tom jsem aktuálně. :)

moc držím palce! :lol: dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.5.14 12:45

@Simi11 děkuji tobě taky držím palce a hlavně ať vyjde ten KET :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.5.14 12:53
@Danny001 píše:
@Simi11 děkuji tobě taky držím palce a hlavně ať vyjde ten KET :pankac:

no tak to se uvidí:-)
holky po 4 injekcích dexamedu mám nk bunky 20, spadly o 20 jednotek :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.5.14 12:57

@Simi11 to je super :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
22.5.14 15:54

@Simi11 tak som prelúskala všetko a moooc gratulujem k výsledkom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.5.14 17:19
@janvana píše:
@Simi11 tak som prelúskala všetko a moooc gratulujem k výsledkom

Dekujuuuuu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
22.5.14 17:40

@Simi11 dúfam, že si budeme čoskoro porovnávať brušká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
27.5.14 06:25

Holky, tak už mám kontrolní výsledky. Doporučení na metypred a Pentomer. Moc té imunologii nerozumím. Bral to někdo z vás a otěhotněl třeba přirozeně…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 07:22
@Tinakaterina píše:
Holky, tak už mám kontrolní výsledky. Doporučení na metypred a Pentomer. Moc té imunologii nerozumím. Bral to někdo z vás a otěhotněl třeba přirozeně…?

a jaké hodnoty máš mimo? jasně to je v té zprávě vidět, jsou tam červené hodnoty.
já měla medrol, to je stejné co metypred, prsotě kortykoidy. pentomer je myslím na ředění krve. to jsem nikdy neměla.
já osobně jsem v léčbě a jakmile dobré hodnoty jdu do ketu. není prostor čekat na přirozený zázrak. léčba je moc drahá abych ji měla třeba rok v kuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
27.5.14 08:34

@Simi11 Napíšu Ti to do SZ, nechce se mi to psát do otevřené diskuze…
Nechcete holky vytvořit nějakou uzamčenou?

Jinak kdo tomu rozumíte, to se mi přeléčením imunita jako zlepší a už to bude pak pořád dobrý a vyléčený nebo to je jen před plánovaným miminem? Nějak to vůbec nechápu. Měla jsem ji vždy v pořádku, potratem se mi to houplo až tam, kde jsem teď a už otěhotnět přes imunitu nemůžu, několik dalších transferů bylo kvůli tomu neúspěšných… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 08:42
@Tinakaterina píše:
@Simi11 Napíšu Ti to do SZ, nechce se mi to psát do otevřené diskuze…
Nechcete holky vytvořit nějakou uzamčenou?Jinak kdo tomu rozumíte, to se mi přeléčením imunita jako zlepší a už to bude pak pořád dobrý a vyléčený nebo to je jen před plánovaným miminem? Nějak to vůbec nechápu. Měla jsem ji vždy v pořádku, potratem se mi to houplo až tam, kde jsem teď a už otěhotnět přes imunitu nemůžu, několik dalších transferů bylo kvůli tomu neúspěšných… :,(

asi jak u koho a jak co. ale třeba většinou neúspěšným transferem nebo prostě vysazením se hodnoty vrátí zpět.

já pro uzamčení skupiny nejsem, hodně holkám je to tu na pomoc, když potřebují urgent rady(přesně jako pro tebe ted) nebo dodatečně vyhledávají informace. Pak se zbytečně zakládají stejné nové a nové diskuze. Já za tajemství neberu hodnotu a číslo. naopak od toho diskuze jsou.
ale jestli mě přehlasujete je mi to jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
27.5.14 09:03

@Simi11 Takže je vlastně blbost se léčit, když ivf neplánuju a otěhotnět přirozeně nelze. Pro normální život to teda ničemu nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí