Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina píše:
@Simi11 No možný to je, že se jedno chytne mimo dělohu, ale přijde se na to včas a většinou mimoděložní praská do 12 tt. Já jsem nějak moc držák a taky ten pán, co jsem k němu chodila, by neměl mít titul MUDr., lékaři, co mě zachránili život a všichni lékaři hodně kroutí hlavou… No jo, neumí udělat ani UTZ. To je jedno, nechci na to ani myslet už, myslím na to každý den a nemůžu s tím nic udělat. Bohužel následky to má fatální, děti už budu mít jen ztěží..
chtěla jsem napsat, že to asi bylo vinou doktora, ale co už ted. nic akorát si jitříš rány, hlavní je ho změnit a už k němu nepáchnout.
Aha, holky, takže myslíte, že je lepší volat Mudr. Malíčkové až odpoledne, jo? To má jaký číslo?
Já totiž nevím, jestli se jí to chce vypisovat a vysvětlovat emailem, tak jestli není lepší ji zavolat a na všechno se zeptat.
Včera mi ten mail napsala teda dost stručně…
@Danny001 píše:
@Tinakaterina takových nás je víc. Taky toho mám dost. Ale nejsme tu pod pravými jmény a zatím jsem se nesetkala ani s nikým kdo by tu něčeho zneužil. Naopak mi rady holek a popovídání si o stejných problémech vždy pomohly.
jj já šla na potrat ve 14 tt a taky tlouklo srdíčko, včera to byly dva roky. od té doby honba za imunitou
![]()
@Simi11 taky budu mít 2 roky od potratu a od té doby nic. Čeká mě 5 IVF a terpve teď se zjistil problém. A to mi imunologii dělali v CAR, ale nebylo tam všechno.
A hlavně mi už bude 39 a dítě nemám ![]()
@Simi11 Takže Ty si imunitu léčíš už dva roky??? Já chodila do Sanusu předtím a tam je nenapadlo, že by mohl být problém s imunitou. Až jsem si tady přečetla o MUDr. Malíčkové a zařídila si to u ní… Takže bych se začala léčit až teď, škoda, zamražený broučky už jsme vyplýtvali naprosto zbytečně. ![]()
Jsem zvědavá, co mi MUDr. Malíčková teda odepíše a jak moc se rozepíše, co mám dělat dál…
@Tinakaterina on je docela problém jí nahnat v mejlech je vždy stručná. Má toho hodně. Určitě bych nevolala do ambulance, tam má jednu pacientku za druhou a telefony nestíhá brát. Tak pokud s ní chceš mluvit tak tedy volat odpoledne. Někdy neodepisuje ani na mejly.
@Simi11 já jsem taky pro, aby se diskuze neuzavírala. Hodně holkám pomohla, včetně mě.
Já si v neděli taky pěkně pobulela. Touto dobou před rokem jsem byla těhotná, bohužel to vydrželo jen do 10tt…
@Danny001 píše:
@Simi11 taky budu mít 2 roky od potratu a od té doby nic. Čeká mě 5 IVF a terpve teď se zjistil problém. A to mi imunologii dělali v CAR, ale nebylo tam všechno.
A hlavně mi už bude 39 a dítě nemám
jj malíčková dělá skvělou imuno, jinde to nemá smyslu ![]()
já naštěstí pořád mám 1 ivf, měla jsem 9 mrazaku, ještě mám 4.
@Tinakaterina píše:
@Simi11 Takže Ty si imunitu léčíš už dva roky??? Já chodila do Sanusu předtím a tam je nenapadlo, že by mohl být problém s imunitou. Až jsem si tady přečetla o MUDr. Malíčkové a zařídila si to u ní… Takže bych se začala léčit až teď, škoda, zamražený broučky už jsme vyplýtvali naprosto zbytečně.
Jsem zvědavá, co mi MUDr. Malíčková teda odepíše a jak moc se rozepíše, co mám dělat dál…
jojo 2 roky, zatím v průběhu 2 kety a nic. ale ted co jsem od ledna u primářky nezbývá než věřit. ![]()
@Tinakaterina tak třeba holky tady mají ten tvůj příběh spojený s tvým nickem, ale v reálu stejně neví o hoho jde ne?
Jinak já loni brala taky Metypred a Pentomer, po 2 měsících jsem šla na kontrolní odběry, bylo to OK a šla jsem na IVF.To se povedlo, ale jak jsem psala výše, bohužel nedopadlo dobře.
Mě se imunita rozhodila hormonálními změnami v posledním těhotenství. Jak jsem jí přeléčila, tak byla OK až do zimy a najednou na jaře zase bum a všechno špatně. Takže teď jsem zase na léčbě a včervnu začínám stimulovat na další pokus.
Malíčková říkala, že se to může rozhodit i třeba jen nemocí, stresem…
@Simi11 tak to máš slušnou zásobičku
Tam určitě ten pravý bojovníček bude. Bohužel my už máme na pojišťovnu vyplácané všechny pokusy a teď si to platíme sami. V CAR mi chtějí před dalším pokusem udělat hysteroskopii a pak by byla hned stimulace na další IVF. Malíčková mi poradila lázně, tak jsem tam v dubnu na 3 týdny byla a byla jsem nadšená a hlavně jsem si psychicky odpočinula. Takže teď jen čekám až mi sleze TNF Alfa a to IFNg a doufat, že se nerozjede ta nemoc a zkusíme poslední IVF. Ale už na tom s vajíčky nejsem slavně.
@Danny001 Já byla taky v lázních - loni ve Františkových. To byla krása a pohodička. ![]()
@maraida Aha, takže se to srovnat může…
Jakože přeléčit a pak už to bude jen ok.
Holky a kam kdo chodíte do CAR? Já chodila do Sanusu, teď jsem byla jednou u Apolináře, tam mě poslala Mudr. Malíčková. Ale nevím nevím teda a jsem z východních Čech a mám to dost z ruky… ![]()
@Tinakaterina jo,přeléčíš to a bude to OK, ale záleží jak dlouho
Mě to vydrželo dobré rok.
Já teď jezdím do Brna do Reprofitu, mám to přes 200km. Předtím jsem chodila v Praze do Podolí a Cube.
@Tinakaterina taky jsem byla ve Františkových
Bylo tam nádherně. Imunita se ti může srovnat, ale pak i zase rozhodit. Proto pokud by jsi plánovala IVF tak je dobré být pod kontrolou u Mudr. Malíčkové.
Já chodila do Gennetu pak jsme jezdili do Heliosu v Brně 300 km ale to už finančně nedáme a teď asi zkusím v Praze Cube.