Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4630
27.5.14 09:05

@Simi11 jsem stejného názoru, co a kolik mi nepřijde tak důvěrný, když stejnak nikdo (teda skoro nikdo ;) ) neví kdo se pod nickem Estrela skrývá.

@Tinakaterina podle Malíčkový se porodem, potratem aj. hormonálními změnami může imunita změnit - ať k lepšímu nebo k horšímu. Já k ní jdu na kontrolu po porodu v červenci, tak jsem docela zvědavá jaké budou výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.5.14 09:08

Ahoj holky,
dneska už 13 den od odběrů a stále čekám na výsledky :roll:

@Tinakaterina také beru Metypred. Nevím co máš za hodnoty, ale léčba se dělá když chceš otěhotnět. Pokud budeš někdy plánovat IVF tak by bylo dobré ji naplánovat před tím. Ale to ti určitě všechno Malíčková poradí a vysvětlí.
@Simi11 jsem pro otevřenou diskuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:08
@Tinakaterina píše:
@Simi11 Takže je vlastně blbost se léčit, když ivf neplánuju a otěhotnět přirozeně nelze. Pro normální život to teda ničemu nevadí…

já myslím, že nevadí, ale tohle je otázka fakt primářku, máš na ní mail, tak ji napiš a klidně semka hod odpověd, protože by mě to taky zajímalo. ale pak můžeš dávat iui ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:09
@estrela píše:
@Simi11 jsem stejného názoru, co a kolik mi nepřijde tak důvěrný, když stejnak nikdo (teda skoro nikdo ;) ) neví kdo se pod nickem Estrela skrývá.@Tinakaterina podle Malíčkový se porodem, potratem aj. hormonálními změnami může imunita změnit - ať k lepšímu nebo k horšímu. Já k ní jdu na kontrolu po porodu v červenci, tak jsem docela zvědavá jaké budou výsledky.

to máš pravdu, jsem taky zvědavá, tnf budeš mít 30 nebo 80 :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:11
@Danny001 píše:
Ahoj holky,
dneska už 13 den od odběrů a stále čekám na výsledky :roll:@Tinakaterina také beru Metypred. Nevím co máš za hodnoty, ale léčba se dělá když chceš otěhotnět. Pokud budeš někdy plánovat IVF tak by bylo dobré ji naplánovat před tím. Ale to ti určitě všechno Malíčková poradí a vysvětlí.
@Simi11 jsem pro otevřenou diskuzi :)

hmmm 13 den jo? tak o ji cinknout? kdys ji psala mail? cinknout doporučuju do laboratoře po 13 hodině, při ambulanci nemá na telefony čas. podle mě už výsledky má. nebo jinak. zavolej procházkový, ta ti řekne, zda už jsou výsledky a potom ji zavolej po 13 hodině do laborky. nevěř slibum procházkový, že ti pak primářka zavolá, nezavolá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
27.5.14 09:14

@Simi11 některé hodnoty pro běžný život nevadí, třeba ta moje alfa ne…a jestli bude 30 tak mě klepne pepka a budu muset řešit nějakou ochranu, aby se nezadařilo…a to by mě teda drtilo.

@Danny001 a psala jsi jí, jakože na ně ptáš? (jestli ano, tak se omlouvám to mi uniklo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.5.14 09:18

@estrela @Simi11 psla jsem ji už ve čtvrtek to bylo 8 den a vyloženě dotaz na výsledky :) Potkala jsem se na odběrech s jednou holkou s diskuze a ta je dostala včera večer. Tak jí dám ještě dnešek a kdyžtak zítra zavolám. A do laborky je holky jaké číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:22
@Danny001 píše:
@estrela @Simi11 psla jsem ji už ve čtvrtek to bylo 8 den a vyloženě dotaz na výsledky :) Potkala jsem se na odběrech s jednou holkou s diskuze a ta je dostala včera večer. Tak jí dám ještě dnešek a kdyžtak zítra zavolám. A do laborky je holky jaké číslo?

víš kolik ji denně chodí mailu? normálně ho už má někde v historii, ideálně zavolej procházkový, pokud jsou, napiš ji znova mail, do předmětu výsledky po 14 dnech. uvidíš že odpoví dneska. laborka číslo 224 966 469
procházková 224 966 392

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:23
@estrela píše:
@Simi11 některé hodnoty pro běžný život nevadí, třeba ta moje alfa ne…a jestli bude 30 tak mě klepne pepka a budu muset řešit nějakou ochranu, aby se nezadařilo…a to by mě teda drtilo.@Danny001 a psala jsi jí, jakože na ně ptáš? (jestli ano, tak se omlouvám to mi uniklo)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chichichi to by byla teprve bžunda, i když u tebe teda zrovna ne :nevim: :nevim: :nevim: stejně asi by to chtělo nějakou ochranu ne? pokud máš zákaz tak bych to nepokoušela.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
27.5.14 09:25

@Simi11 asi jo, ale prášky nechci, tělíska se bojím, prezervativ..chjo, to by bylo jak za mladých let…uvidím co mi poradí Mudr až tam k němu půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.5.14 09:27

@Simi11 moc díky, hned jdu napsat a pokud to dneska nepřije, tak zítra zavolám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197

@estrela Já mám osmiletého syna, pak jsem si našla nového muže a kvůli spermio jsme museli do IVF, já byla ok, dopadlo první ivf, ale doktor si nevšiml, že se chytla obě embrya, jedno ve vejcovodu. Donosila jsem obě do 16 plus 5 tt a pak mi to ruplo, životzachraňující operace, ztráta více jak 3 l krve, odebrání vejcovodu, za pár dní vyvolán potrat - mimčo v děloze umřelo kolapsem mého těla. No a od té doby další IVF, třikrát KET - // byly, ale pak hcg klesalo. Sama jsem se obejdnala k Mudr. Malíčkové a šup… už vím, kde je problém. Druhotrimestrálním potratem se mi imunita zhoršila až tam, kde jsem teď.
TNF alfa mám 64,8, interleukin 32,3, IFNg 47,7. Pak mám červeně ještě poz. zrn. -
Od minule se to dost zhoršilo. MUDr. Malíčková mě ještě poslala na HSK a LPSK, to mám za sebou a problém v břiše se nenašel. Zbylý vejcovod průchozí.

Přišla jsem o práci a jsme na mizině, takže nevím, kde bych na IVF vzala a taky nevím, jestli na to mám ještě sílu. Při prvním IVF jsem měla OHS a teď už mám toho za sebou tolika, že nevím, jestli se na to cítím…

Příspěvek upraven 27.05.14 v 09:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@estrela píše:
@Simi11 asi jo, ale prášky nechci, tělíska se bojím, prezervativ..chjo, to by bylo jak za mladých let…uvidím co mi poradí Mudr až tam k němu půjdu.

jasně v tomhle se vubec neorientuju, ale snad už existují nějaký novější věci ne? něco jsem slyšela o injekci?? :nevim:
což mi připomíná, že pro psy vyvinuli tabletu a funguje jako repelent. to mám dobrou asociaci vid?
kurna mně se nechce nic dělat :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:28
@Danny001 píše:
@Simi11 moc díky, hned jdu napsat a pokud to dneska nepřije, tak zítra zavolám. :)

procházková je asistentka, sedí ve vedlejších dveří, jen občas nezvedne telefon, když jí někdo hlásí telefon. klidně bych malíčkový totiž napsala v den, kdy budeš vědět, že tam výsledky jsou, protože jinak ona to zase ztratí a nemá kapacitu na to myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:37
@Tinakaterina píše:
@estrela Já mám osmiletého syna, pak jsem si našla nového muže a kvůli spermio jsme museli do IVF, já byla ok, dopadlo první ivf, ale doktor si nevšiml, že se chytla obě embrya, jedno ve vejcovodu. Donosila jsem obě do 16 plus 5 tt a pak mi to ruplo, životzachraňující operace, ztráta více jak 3 l krve, odebrání vejcovodu, za pár dní vyvolán potrat - mimčo v děloze umřelo kolapsem mého těla. No a od té doby další IVF, třikrát KET - // byly, ale pak hcg klesalo. Sama jsem se obejdnala k Mudr. Malíčkové a šup… už vím, kde je problém. Druhotrimestrálním potratem se mi imunita zhoršila až tam, kde jsem teď.
TNF alfa mám 64,8, interleukin 32,3, IFNg 47,7. Pak mám červeně ještě poz. zrn. -
Od minule se to dost zhoršilo. MUDr. Malíčková mě ještě poslala na HSK a LPSK, to mám za sebou a problém v břiše se nenašel. Zbylý vejcovod průchozí.

Přišla jsem o práci a jsme na mizině, takže nevím, kde bych na IVF vzala a taky nevím, jestli na to mám ještě sílu. Při prvním IVF jsem měla OHS a teď už mám toho za sebou tolika, že nevím, jestli se na to cítím…

Příspěvek upraven 27.05.14 v 09:29

to je strašný, to mi chceš říct, že ani při prvotrim.utz si nevšimli druhýho miminka? :zed: :zed: :zed: nebo to se nevyvíjelo, jen tam prostě bylo uvíznuto?

chápu, že nechceš investovat do IVF, ale proč ne ty iui? jeden vejcovod průchozí je. tak když by bylo spermio jakš takš.
ale upřímně, jestli nechceš otěhotnět nějak cíleně, tak bych do kortykoidu jen tak nešla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí