Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
27.5.14 09:38

Tak jsem tam volala výsledky prý jsou hotové a mám si zavolat zítra, že mi řekne co a jak. Tak nevím :nevim: Neznámená to něco blbého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
27.5.14 09:39

@Danny001 Já byla na odběrech 19.5. a včera večer kolem desátý mi poslala emailem výsledky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.5.14 09:40

@Tinakaterina koukám,že toho máš za sebou teda fakt hodně. To je mi moc líto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
27.5.14 09:41

@Simi11 Nevšimli… bylo stejně veliké jako v děloze, vyvíjelo se naprosto normálně, když mě RZ přivezla do nemocnice, tak oběma tloukla srdíčka. Prvotrimestrální screening jsem si taky platila… Měla jsem neskutečný křeče, bylo mi zle po celou dobu… Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
27.5.14 09:44

@Simi11 Manžel jde na další spermio ve čtvrtek, ale jinak má 1 milion a pohyblivost atd. ani nemluvím. Museli jsme mít i ISCI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
27.5.14 09:46

Jo a holky, dá se při Metypredu 12 mg a Pentomeru R 600 normálně fungovat, jako myslím celodenní práce na nohou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
27.5.14 09:47

@Danny001 No jo holky a já se třeba dám docela dost dobře identifikovat, protože jsem jediná, komu se toto stalo… :( proto radši píšu do uzavřených…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:51
@Danny001 píše:
Tak jsem tam volala výsledky prý jsou hotové a mám si zavolat zítra, že mi řekne co a jak. Tak nevím :nevim: Neznámená to něco blbého?

dovolala ses malíčkový nebo procházkový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:52
@Tinakaterina píše:
@Simi11 Nevšimli… bylo stejně veliké jako v děloze, vyvíjelo se naprosto normálně, když mě RZ přivezla do nemocnice, tak oběma tloukla srdíčka. Prvotrimestrální screening jsem si taky platila… Měla jsem neskutečný křeče, bylo mi zle po celou dobu… Asi tak.
:( :( to je strašný, prostě strašný, je mi to moc líto, čím sis prošla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:53
@Tinakaterina píše:
@Danny001 No jo holky a já se třeba dám docela dost dobře identifikovat, protože jsem jediná, komu se toto stalo… :( proto radši píšu do uzavřených…

chápu to, ale jsme tady všechny holky s podobnýma starostma, ne žádný slepice, nikdo tě v reálu venku nepozná. a urpřímně jsem ráda, že vím, že je to vůbec prakticky možný. mně to přijde nemožný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.5.14 09:54

@Simi11 Procházkový. Hledala v pc, pak že výsledky tam jsou a ať si zavolám zítra a ona mi poví co dál. Jsem už hysterická. Mám riziko vzniku té systémové autoimunitní nemoci a tak samozřejme vrtá červ v hlavě co se děje. Hned jsem napsala ještě mejla Malíčkový, že tam výsledky už jsou a jestli mi je může poslat i s vyjádřením, tak snad se dneska dočkám. Jinak nebudu spát. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
27.5.14 09:56

@Tinakaterina takových nás je víc. Taky toho mám dost. Ale nejsme tu pod pravými jmény a zatím jsem se nesetkala ani s nikým kdo by tu něčeho zneužil. Naopak mi rady holek a popovídání si o stejných problémech vždy pomohly. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
27.5.14 09:57

@Simi11 No možný to je, že se jedno chytne mimo dělohu, ale přijde se na to včas a většinou mimoděložní praská do 12 tt. Já jsem nějak moc držák a taky ten pán, co jsem k němu chodila, by neměl mít titul MUDr., lékaři, co mě zachránili život a všichni lékaři hodně kroutí hlavou… No jo, neumí udělat ani UTZ. To je jedno, nechci na to ani myslet už, myslím na to každý den a nemůžu s tím nic udělat. Bohužel následky to má fatální, děti už budu mít jen ztěží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:57
@Tinakaterina píše:
Jo a holky, dá se při Metypredu 12 mg a Pentomeru R 600 normálně fungovat, jako myslím celodenní práce na nohou? :think:

estrelce bylo blbě i při 8mg myslím, vid? mělas takhle rovnou dardu, což?
já při 8 mg v poho, ale u mě se začínalo pomalu od 2 mg až na 8mg. to bude rozdíl bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.5.14 09:58
@Danny001 píše:
@Simi11 Procházkový. Hledala v pc, pak že výsledky tam jsou a ať si zavolám zítra a ona mi poví co dál. Jsem už hysterická. Mám riziko vzniku té systémové autoimunitní nemoci a tak samozřejme vrtá červ v hlavě co se děje. Hned jsem napsala ještě mejla Malíčkový, že tam výsledky už jsou a jestli mi je může poslat i s vyjádřením, tak snad se dneska dočkám. Jinak nebudu spát. :,(

hele normálně tě neukousne, po 13 zavolej do laborky, ona ti je řekne, tam je do telefonu hrozně příjemná, ne jako když náhodou vezme telefon v ambulanci, tam má prostě mraky lidi. aspon budeš v klidu. bývá tam až do 16 hodin. nestalo se mi abych se ji do laborky nedovolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí