Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 jestli to půjde vše tak jak má a MS dorazí včas, tak bych měla mít OPU 12.6. a ET 15.6.
@Tinakaterina To máme skoro podobné protilátky, jen já k tomu mám ještě něco pozitivního. Zatím beru akorát Metypred a teď čekám co bude dál po té kontrole.
Reprofit není levnější. Ale minimálka je levnější než IVF. Apolinář je státní a tak jsou asi levnější než soukromé CAR.
Jo a holky, když se bere Metypred a Pentomer, tak se chodí ještě k obvodnímu na nějaký kontrolní odběry? Něco takového MUDr. Malíčková říkala, už nevím, jak přesně to má být? Nevíte někdo…?
@maraida budeš mít OPU na mé narozky, tak to se musí povést. Moc držím palce a určitě nám dej vědět. ![]()
@Tinakaterina na kontrolní odběry pak půjdeš zase k Malíčkové.
@Danny001 fakt jo
Tak snad to vyjde…
@Danny001 Na kolik přijde minimálka holky?
Mě jinak cyklus IVF stál kolem 30 000 vždycky
@maraida To jo, ale ona něco mluvila, že se musí sledovat i jinak krev… fakt nevím, no, počkám si, co napíše.
Já teda jinak píchala vždy Fraxiparine při transferech na ředění krve.
@Tinakaterina nevím, minimálku jsem ještě neměla. A na IVF teď počítám tak 80 tis.jako samoplátce. Na pojišťovnu mě to stálo kolem 25 tis. jeden pokus.
@Tinakaterina jak kde.Od 100000,– do 160000,– plus k tomu ICSI a léky.
@Danny001 wow,ty jdeš do celého IVF jako samoplátce jo
A minimálku nechceš nejdřív zkusit?
My se s mužem dohodli už jen na minimálce nebo nativu. Takových peněz pohromadě na velké IVF bysme ani neměli a do dluhů jít nechceme.
@maraida nemám žádné dítě a tak chci ještě zkusit IVF dokud mám alespoň nějaký vajíčka. Je to větší naděje. O penězích mi povídej. Už teď nás to stálo celkem 100 tis. Všechny peníze šetřím na mimčo. Bohužel až po 4 IVF jsem se dostala k Malíčkový a tam se našel problém.
@Danny001 já mám za sebou 3 IVF a jeden KET.
1.IVF nás vyšlo +- na 18OOO,– z něho je Viktorka ![]()
KET +- 5000,–
2.IVF +- 9000,–
3.IVF +- 24000,–