Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
29.5.14 14:23
@Martrich píše:
Holky, ohledně výsledků, stačí Malíčkové napsat email, že? Ono se tam krom po až st dopo stejně dovolat nedá, že?

dá do laboratoře. číslo je někde na předchozí stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
29.5.14 20:52

@Martrich
Já vždy mailem.!jo a včera mi psala nebo předevčírem, že bude v práci až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.5.14 21:00
@Tinakaterina píše:
@Martrich
Já vždy mailem.!jo a včera mi psala nebo předevčírem, že bude v práci až v pondělí.

je možné, že bude až vpondělí, ale většinu je v laborce, což znamená, že pro pacientky je to, jako by tam nebyla. nezastihneš ji tam osobně. osobně je k zastižení pouze dopoledne pondělí až středa. Nicméně může mít opravdu dovolenou nebo cokoli jiného mimo karlák.
a naopak po až st dopo se tam nedovoláš, prostě telefony nebere, nestíhá to :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
29.5.14 21:49
@Tinakaterina píše:
@Martrich

Aha díky za info já ji psala dnes tak to si možná i do neděle počkám na odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
29.5.14 21:54

Také jsem jí dnes psala právě, čekám na výsledky. Tak si holt ještě počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.5.14 12:19

Ahoj holky, také jsem pacientkou dr. Malíčkové, už celé dva roky. Když to stručně shrnu, mám doma skoro 7 letou holčičku, a poté 3 potraty v řadě. Ten poslední v šíleném 22 tt!!! Původně jsem byla v péči dr. Ulčové-Gallové, s kterou jsem se ale dál neposunula, a v průběhu toho posledního těhotenství jsem se shodou „šťastných“ náhod dostala k paní doktorce Malíčkové. Bohužel už ve stavu, jak ona ráda říká, hašení požár :,( Bohužel dopadlo, jak dopadlo. Nicméně mi zijstila antifosfolipidový syndrom, s pozitivitou protilátek proti Annexinu V. Mám za sebou léčbu kortikoidy, v případě těhotenství mě čekají imunoglobuliny i. v. Jenže problém, nedaří se otěhotnět. Prý je to právě těmi protilátkami. Zatím se máme stále snažit přirozeně, ale začínám trochu panikařit, věk (36) a psychika hrají proti mně. Jsem ráda za tuhle diskuzi, denně pročítám nové příspěvky a moc nám všem přeju, aby léčba s dr. Malíčkovou byla úspěšná :kytka: Já osobně ji strašně moc věřím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.5.14 15:04
@julie.cz píše:
Ahoj holky, také jsem pacientkou dr. Malíčkové, už celé dva roky. Když to stručně shrnu, mám doma skoro 7 letou holčičku, a poté 3 potraty v řadě. Ten poslední v šíleném 22 tt!!! Původně jsem byla v péči dr. Ulčové-Gallové, s kterou jsem se ale dál neposunula, a v průběhu toho posledního těhotenství jsem se shodou „šťastných“ náhod dostala k paní doktorce Malíčkové. Bohužel už ve stavu, jak ona ráda říká, hašení požár :,( Bohužel dopadlo, jak dopadlo. Nicméně mi zijstila antifosfolipidový syndrom, s pozitivitou protilátek proti Annexinu V. Mám za sebou léčbu kortikoidy, v případě těhotenství mě čekají imunoglobuliny i. v. Jenže problém, nedaří se otěhotnět. Prý je to právě těmi protilátkami. Zatím se máme stále snažit přirozeně, ale začínám trochu panikařit, věk (36) a psychika hrají proti mně. Jsem ráda za tuhle diskuzi, denně pročítám nové příspěvky a moc nám všem přeju, aby léčba s dr. Malíčkovou byla úspěšná :kytka: Já osobně ji strašně moc věřím!!!

Ahoj Julie, to sis teda taky užila, to je mi líto.
Nechodíš nikam do centra? nechceš do toho trošku šlánout? Přece jen nám není 18 a v tomhle věku se nedá moc spoléhat na to, že každé vajíčko každou ovulaci je dobré. NEpřemýšlíš vůbec o IUI nebo IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
30.5.14 15:27

@julie.cz ahojky len ti chcem povedať, že si v dobrých rukách moja neplodnosť je komplikovaná APS takže som si užila zopár neúspechov po IVF. Teraz mám za sebou 7 pokus konečne úspešný a imunoglobuliny sú moji kamaráti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.5.14 19:54

@Simi11 Do CAR k Apolináři mě dr. Malíčková poslala už minulý rok, stejně tak na hysteroskopii a další možná vyšetření. Ale jelikož ona sama spolupracuje s Apolinářem, tak lékaři nechali rozhodnutí o případném IVF na ní. No a jelikož jiný problém nalezen nebyl, tak tehdy Malíčková pro IVF důvod neviděla. A stejně nejsem 100% přesvědčena, zda bych do toho šla, ani s manželem v tom nejsme zajedno. Tak ještě počkám léto, a pak to zkusím s dr. Malíčkovou probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
30.5.14 20:01

@julie.cz ja neviem sama otehotnieť u mňa to bolo iné. Už si párkrát otehotnela a vieš že problém je potom tak si nechajte léto bez stresov možno nejakú dovču a uvidíš ako sa věci vyvinú.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.5.14 22:11

@vverru Ahoj, ráda bych se tě zeptala na ty gamaglobulíny, to je něco jako dexamed? Nebo jako imunoglobuliny? Měla jsi injekci pře a po IVF? nebo pak i něco dál? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
1.6.14 12:37

@Polyxena1
podle me jsou imunoglobuliny a gamaglobuliny to same-pouzivaji se oba nazvy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
1.6.14 20:39

Holky už ni i Maličková odepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
2.6.14 09:11

Holky, MUDr. Malíčková mi napsala, že v místě bydliště si mám sehnat lékaře, který mi 14 dní po zahájení léčby udělá kontrolní odběry a bude ochotný případné problémy řešit. Moc tomu nerozumím, má to být gynda nebo praktický lékař??? Ke komu jste chodily vy? :think:
Mám špatné zkušenosti s tím sehnat někoho, kdo je ochotný něco udělat na doporučení jiného lékaře, jakoby asi pak mají problémy s pojišťovnou nebo nevím. Pokud nikoho neseženu, budu prý muset pořád jezdit do Prahy, to je pro mě dálka a každých 14 dní se mi tam nechce… nebo jestli to bude jen po těch prvních 14ti dnech a pak už zase ne… jak jste to měly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
2.6.14 09:29

@Tinakaterina Máš pravdu je problém nájsť lekára ktorý bude robiť čo mu nediskutuje někdo iní. Ja mám lekára u nás mám to cez celú republiku. Zo začiatku to vyzeralo v pohode, ale teraz sa vyskytli nejaké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí