Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
3.6.14 15:15

@Simi11 to sama nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
3.6.14 17:03

@Simi11 dívala som sa na žiadanku reprodukčné protilátky sú proti spermiám, ováriám…
NK buňky sú medzi bunečnoi imunitou- subpopulace lymfocytů. Takže si myslím, že je reálna šanca, že vyšetrenie hotové bude a možeš na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.6.14 17:05
@janvana píše:
@Simi11 dívala som sa na žiadanku reprodukčné protilátky sú proti spermiám, ováriám…
NK buňky sú medzi bunečnoi imunitou- subpopulace lymfocytů. Takže si myslím, že je reálna šanca, že vyšetrenie hotové bude a možeš na KET.

uf jsi zlatíčko děkuju :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.6.14 19:42

@janvana jo myslím, že to tak bude. Já byla na takovém tom celkovém vyšetření, ze kterého se pak vychází. Ty tam docházíš pravidelně, takže to bude ok. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
3.6.14 19:51
@Simi11 píše:
uf jsi zlatíčko děkuju :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

dúfam, že to tak bude a nebudeš mi potom nadávať :oops: :oops:
Určite daj vedieť ako si pochodila, dúfam, že KET bude a zakončený úspechom :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.6.14 20:49
@Danny001 píše:
@maraida no to je super. Tak držím palce at t dobře dopadne. Musela jsem to teď právě odložit, protože mi výsledky neklesly tak jak měly. Musím se těsně před stimulací objednat na hysteroskopii. Tak kdo ví kdy se na to všechno dostanu. Škoda, že tam Malíčková nemá nikoho kdo by alespoň sdělil výsledky nám co chodíme jen na kontrolu, když tam ona není. :)

Kdo ti nakázal hsk? Malíčková nebo v caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.6.14 21:57

@milas doporučili mi ji v Caru, protože jsem ji měla sice už dělanou současně s laparoskopií, ale to bylo ještě před všemi pokusy IVF a revizí. Malíčková dala CAR zvážit jestli neopakovat i laparoskopii, ale prý není nutné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.6.14 07:44
@Danny001 píše:
@milas doporučili mi ji v Caru, protože jsem ji měla sice už dělanou současně s laparoskopií, ale to bylo ještě před všemi pokusy IVF a revizí. Malíčková dala CAR zvážit jestli neopakovat i laparoskopii, ale prý není nutné. :nevim:

Jeee tak to by bám mohla dát taky respektivně doporučení já měla 2× laparo ake ani jednou hsk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
4.6.14 20:32

Holky, tak recepty dorazily i po žádankou na kontrolní krev a dopisem pro praktického doktora. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
4.6.14 21:00
@Tinakaterina píše:
Holky, tak recepty dorazily i po žádankou na kontrolní krev a dopisem pro praktického doktora. :potlesk:
:dance: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
5.6.14 17:46

Holky jak dlouho jste čekali na odpověď od dokotrky, 21.5. jsme byli na vyšetření, za 14 dní jsem měla napsat mail a odpověď nemám, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.6.14 18:23

@Jindřiš Ahoj, taky jsem teď měla problémy, že nereagovala na mejl. Má toho hodně a někdy nestíhá. Zkus jí znovu napsat a připomenout se a nebo zavolej její asistentce paní Procházkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.6.14 18:24

@milas zkus se o té hysteroskopii poradit. Je to krátký zákrok s malou narkózou. Prý to doporučují po několika neúspěšných transferech. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.6.14 21:23
@Jindřiš píše:
Holky jak dlouho jste čekali na odpověď od dokotrky, 21.5. jsme byli na vyšetření, za 14 dní jsem měla napsat mail a odpověď nemám, tak nevím

Minulý čtvrtek jsem ji posílala mejla odpověděla mi v neděli a v pondělí jsem se objednávala na ko ale až na 29.7 dřív to nestíhaj a v červenci se neordinuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.6.14 21:24
@Danny001 píše:
@milas zkus se o té hysteroskopii poradit. Je to krátký zákrok s malou narkózou. Prý to doporučují po několika neúspěšných transferech. ;)

Joo poptám se Macháče a pak i Malíčkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital