Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina řekla bych, že potřebuješ imunologa, ale zkusila bych i praktika, záleží co přesně bude chtít Malíčková za hodnoty ke kontrole.Moje praktická měla problémy jen s jednou skupinou, jinak by mi to dělala…tak jsem i nadále jezdila k Malíčkový, ale já to mám asi blíž než ty.
@estrela Tak já si myslela, že kontrola po šesti nebo osmi týdnech u ní ve VFN, to mi bylo jasný. Ale psala mi, že si mám zkusit sehnat někoho tady, kdo mi to nabere po 14 dnech a bude řešit komplikace. Tak nevím, jaký rozbor myslela, co by se tím mohlo rozhasit za hodnoty… Uvidíme, až odepíše. Jinak jdu do léčby, tak jsem zvědavá, jak mi bude, kam se to hne a tak.
A hlavně si teda ještě vybrat CAR, to je pro mě po mých hodně blbých zkušenostech to největší dilema… ![]()
Holky, tak jsem se vrátila od malíčkový a představte si, že reprofit a gyncentrum koupil Babiš, nikdo neví co se dál bude dít. ![]()
@janvana píše:
@Simi11 to vážne to teda čumím.
hmmm prostě ucejtil zase prachy, snad se to nijak neprojeví na cenách ![]()
@Tinakaterina ja som na hematologii v Ostrave od Malíčkovej mám doporučenie čo třeba v těhu konrolovať moja Dr. to nepovažuje za potrebné…
@Tinakaterina ja som na hematologii v Ostrave od Malíčkovej mám doporučenie čo třeba v těhu konrolovať moja Dr. to nepovažuje za potrebné…
@janvana píše:
no super
@janvana píše:
Jani a tam tnf alfu nekontrolují? že bych šla se žádankou taky tam?
Holky, ve čtvrtek mi po urgencích přišly konečně výsledky poštou. Alfa sice moc neklesla, ale klesly mi ty protilátky na autoimunitní nemoc. Tak jsem z toho měla velkou radost. Tak snad to bude „jen“ slabě pozitivní i nadále. Ale mám tam, že mám jít na kontrolu před ET. Jenže já netuším kdy to bude. TNF Alfu mám teď 53,4 (limit 44) a IFNg 47,5% (limit 31). Za jak dlouho by jste jeli na další kontrolu krve?
@Simi11 tak to tedy koukám. Kam všude se necpou
Třeba udělá nějaký cenově výhodnější balíčky ![]()
@milas držím ti palce na kontrolu. A tobě klesly TNF Alfa na přijatelnou hodnotu po jak dlouhé léčbě.
@Danny001 píše:
Holky, ve čtvrtek mi po urgencích přišly konečně výsledky poštou. Alfa sice moc neklesla, ale klesly mi ty protilátky na autoimunitní nemoc. Tak jsem z toho měla velkou radost. Tak snad to bude „jen“ slabě pozitivní i nadále. Ale mám tam, že mám jít na kontrolu před ET. Jenže já netuším kdy to bude. TNF Alfu mám teď 53,4 (limit 44) a IFNg 47,5% (limit 31). Za jak dlouho by jste jeli na další kontrolu krve?@Simi11 tak to tedy koukám. Kam všude se necpouTřeba udělá nějaký cenově výhodnější balíčky
@milas držím ti palce na kontrolu. A tobě klesly TNF Alfa na přijatelnou hodnotu po jak dlouhé léčbě.
Po 2 měsících