Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mohu k vám pro radu? Jakým způsobem probíhá imunologické vyšetření - to se dělá jen ženě, nebo i muži? (Ráda si vyslechnu i informace ke genetice, pokud budete vědět.) Moc děkuju.
Mám za sebou imunologii i genetiku. Oboje dělali současně mě i manželovi. Byl to jakýsi pohovor o našem zdraví i celé rodiny a pak odběr krve.
@maraida děkuju, jen si to ujasním - genetika i imunologie - na základě rozboru krve od obou manželů? (ptám se tak blbě, protože zas tady po emiminu jsem četla, že se někde dělá jen ze spermatu).
@Anonymní píše:
@maraida děkuju, jen si to ujasním - genetika i imunologie - na základě rozboru krve od obou manželů? (ptám se tak blbě, protože zas tady po emiminu jsem četla, že se někde dělá jen ze, spermatu).
ano na iminologiu aj sperma na tzv Spermflow zisťuje sa alergia ma sperma, ale neviem či sa to robí u každého páru ![]()
Děkuju, poraďte ještě, jak jste se dostaly k paní doktorce? Mám čekat, že mi zkrátka z CAR někoho na imunolog. vyšetření určí, nebo jen vypíší doporučení a výběr imunologa je na nás?
Holky, tak Malíčková mi včera mi poslala výsledky, všechno v pořádku, uffff
@Anonymní píše:
@maraida děkuju, jen si to ujasním - genetika i imunologie - na základě rozboru krve od obou manželů? (ptám se tak blbě, protože zas tady po emiminu jsem četla, že se někde dělá jen ze spermatu).
Ano, z krve obou manželů. Na Imunologii chodíme k Dr. Malíčkové, genetiku nám dělali v Podolí a sperma po nás nikde nechtěli, jen tu krev.
jinak imunologa si můžeš vybrat sama, zkontaktovat ho, jestli tě vezme.
@janvana píše:
@Simi11 takže máš povolenie ku KET
moc, moc drzím palce
ano ano, je jen ještě dáme extra dávku dexametu před a po et 24 hodin. ![]()
@Simi11 píše:
ano ano, je jen ještě dáme extra dávku dexametu před a po et 24 hodin.
Tak to budu držet pěsti co to půjde
@Simi11 a kolik máš teď hodnotu té TNF Alfy? mě nic o píchnutí Dexamedu před a po ET neříkala ![]()