Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10683
6.6.14 21:12
@Simi11 píše:
alfu mám 37 a interleukin 47.5 a malíčková to neřeší. nevím proč, asi je to špatně jen ve spojitosti s tou alfou…?

tomu vůbec nerozumím a ptala ses doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.6.14 21:12
@Jindřiš píše:
tomu vůbec nerozumím a ptala ses doktorky?

neee když to neřeší ona, neřeším to já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.6.14 21:17

@Tinakaterina mě právě řekly, že to dělají až po 3 potratu. Takže nevím kde se u mě stala chyba, jestli imunologie a nebo špatné embryo. :nevim:
@Simi11 tak snad ti ty NK buňky klesnou. A Alfa zůstane dole ;)

Holky, také jsem brala Metypred a k tomu Lozeprazol. A teď mi Malíčková napsala jen Metypred a Pentomer 600. Prý Lozeprazol už nemám brát. Ale on je na ochranu žaludku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
6.6.14 21:20

Jo a holky, primářka mi poslala taky tu žádanku k nim na kontrolní krev. Mám se tam objednávat nebo prostě přijdu do laborky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

Tak jsem vykoukala ze zprávy toto:
Vyšší i. c. produkce IL-2 (TO JE ONO!!!) a převaha T-helperů nad cytotoxickými T-ly (vyšší IRI) jsou pro plánovanou graviditu příznivými nálezy.
tak nejsem moudrá proč IL2 ve spojitosti s vysokou alfou je špatně, s nízkou dobře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@Tinakaterina píše:
Jo a holky, primářka mi poslala taky tu žádanku k nim na kontrolní krev. Mám se tam objednávat nebo prostě přijdu do laborky? :nevim:

prostě kdykoli přijdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
7.6.14 07:38
@Tinakaterina píše:
Jo a holky, primářka mi poslala taky tu žádanku k nim na kontrolní krev. Mám se tam objednávat nebo prostě přijdu do laborky? :nevim:

Zajdeš jen do Laborky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
7.6.14 21:17

@Simi11 @margotkaa ahoj,tak paní Malíčková odpověděla hned jak jsem ji napsala.Prej by mě vzala, jen se mám zeptat lékařů v Pronatalu jestli budou ochotný s ní spolupracovat, že oni tam preferují Skopovýho :nevim: Tak se jich tedy optám, jinak budu muset přejít do jiného Caru, ale potřebovala bych si vzít od nich naše mražáčky, nevite jak se to dělá, kolik se za to platí? Jo a ještě něco, potřebuji zase doporučení na imuno.,nebo by stačil výpis karty, to mi snad dají do jiného Caru ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.6.14 16:28
@Fíífía píše:
@Simi11 @margotkaa ahoj,tak paní Malíčková odpověděla hned jak jsem ji napsala.Prej by mě vzala, jen se mám zeptat lékařů v Pronatalu jestli budou ochotný s ní spolupracovat, že oni tam preferují Skopovýho :nevim: Tak se jich tedy optám, jinak budu muset přejít do jiného Caru, ale potřebovala bych si vzít od nich naše mražáčky, nevite jak se to dělá, kolik se za to platí? Jo a ještě něco, potřebuji zase doporučení na imuno.,nebo by stačil výpis karty, to mi snad dají do jiného Caru ne?

tak paráda, jen doporučuju, vůbec se pronatalu neptej kde se budeš léčit. mají v tomhle systému děsnej bordel je jim úplně jedno, kde, u koho a čím se léčíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
8.6.14 17:12

Aha, no tak já jim řeknu že měním imunologa a uvidím co se bude dít :) Jinak ještě jeden dotaz, je lepší se objednat telefonem nebo mailem :roll:?Chci hned zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
8.6.14 18:16
@Tinakaterina píše:

nie do laborky, ale dole dole do odberového centra určite už si tam bola :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.6.14 18:41
@Fíífía píše:
Aha, no tak já jim řeknu že měním imunologa a uvidím co se bude dít :) Jinak ještě jeden dotaz, je lepší se objednat telefonem nebo mailem :roll:?Chci hned zítra

nemusíš jim to vubec říkat, je to prostě nezajímá. je jim to šumák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
8.6.14 22:01

@janvana Jojo, bola bola. ;)
Holky, mě je po tom Metypredu a Pentomeru nějak divně… jestli to je tím, nevím teda.
Bylo vám někomu něco? Metypred mám 12 mg a Pentomer 600 mg. Je mi divně od žaludku. Beru k tomu teda i Loseprazol nalačno ráno a Caltrate 600 mg.
Jo a přibírali jste po tom? Ať vím, co čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
8.6.14 22:23

@Tinakaterina mě bylo špatně po Pentomeru. Metypred byl v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.6.14 06:46
@Tinakaterina píše:
@janvana Jojo, bola bola. ;)
Holky, mě je po tom Metypredu a Pentomeru nějak divně… jestli to je tím, nevím teda.
Bylo vám někomu něco? Metypred mám 12 mg a Pentomer 600 mg. Je mi divně od žaludku. Beru k tomu teda i Loseprazol nalačno ráno a Caltrate 600 mg.
Jo a přibírali jste po tom? Ať vím, co čekat…

12 metypred je darda, žaludek bolí od něj. bohužel nic moc na to není, přibrala jsem po roce 13 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí