Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida píše:
@Fíífía díky moc
@Simi11 chodím teď do Brna do Reprofitu. Včera na UTZ jsem měla 5 folikulů, tak uvidím, kolik bude vajíček. Hlavně se bojím, aby do zítra vydržely a nepopraskaly. Já asi PK mít nebudu, myslím, že v sobotu by mohl být ET
Jee super držím pědti opravdu
Holky nevíte náhodou kterýmu CARU v Praze hradí pojišťovna celý PGD? Měli by být v republice 4,vím jen o Helliosu v Brně.
@maraida píše:
@Fíífía díky moc
@Simi11 chodím teď do Brna do Reprofitu. Včera na UTZ jsem měla 5 folikulů, tak uvidím, kolik bude vajíček. Hlavně se bojím, aby do zítra vydržely a nepopraskaly. Já asi PK mít nebudu, myslím, že v sobotu by mohl být ET
no paráda, kašlem na kvantitu, jdeme přes kvalitu
![]()
moc držím palce. neboj nepopraskají, ještě jsem neslyšela, aby popraskaly ![]()
@Fíífía píše:
Holky nevíte náhodou kterýmu CARU v Praze hradí pojišťovna celý PGD? Měli by být v republice 4,vím jen o Helliosu v Brně.
hele to je otázka, že by hradil celý komplet jsi si jistá? hradí z velké části, ale většinou kolem 10,000 stejně doplácíš ![]()
No jó Hellios by to měl mýt zdarma, nebo teda má ![]()
V Gennetu se něco možná doplácí, zdarma to asi neni @Danny001
Chodite některá do Gennetu? jsem uvažovala přestopit k ním z Pronatalu
Tak zacinam byt nervozni dle sestricky byli vysledky ve stredu tak jsem hned psala a doted nic neprislo
@Drbna777 píše:
Tak zacinam byt nervozni dle sestricky byli vysledky ve stredu tak jsem hned psala a doted nic neprislo
zavolej ji hned do laborky. zítra malují nikdo tam nebude.
gennet pronatal uplně jedno, nejlepší podle mě brno reprofit, kdybych teda já osobně měla přestupovat, tak tam.
co ti nesedí v pronatalu?
Zatím to tam je ok, jen kdyby se jim nelíbilo ta změněna imuna. Skopový mě chtěl zvýšit medrol na 10 mg, pak povídal podle výsledků kapačky, a při transferu injekci
já fakt nevím, jestli by to bylo už ok. Bojím se aby se to po transferu zase nezvýšilo..ještě mám chvíli čas na rozmyšlenou jestli jít k Malíčkový ![]()
Jinak souhlasím Reprofit je jednička, a Hellios zase dělá PGD zdarma.
Teď půjdu na revizy, to pošlou na genetiku, tak jsem zvědavá
@Fíífía píše:
nam to platila vseobecna pojistovna v gennetu na letne ze zdravotnich duvodu ![]()
@Fíífía píše:
Zatím to tam je ok, jen kdyby se jim nelíbilo ta změněna imuna. Skopový mě chtěl zvýšit medrol na 10 mg, pak povídal podle výsledků kapačky, a při transferu injekcijá fakt nevím, jestli by to bylo už ok. Bojím se aby se to po transferu zase nezvýšilo..ještě mám chvíli čas na rozmyšlenou jestli jít k Malíčkový
Jinak souhlasím Reprofit je jednička, a Hellios zase dělá PGD zdarma.
Teď půjdu na revizy, to pošlou na genetiku, tak jsem zvědavá
jdeš na revizi???
Opravdu, píšu to několikrát a ne sama, nelam si hlavu se skopovým. on už nikdy nezjistí, žes tam nepřišla, doktoři od něho nemají zprávy, neřeší to.
Mimochodem co ti chce dát za kapačky? Protože to slyším pravda poprvý, že by léčil něčím jiným než medrolem a to i úplně zbytečně.
mně osobně docela seděl, přišlo mi, že tomu rozumí, jen prostě mi neseděl systém, nekomunikuje po telefonu, po mailu. Když jdeš na krev a nejsi předvídavá, aby sis hned objednala termín na za měsíc na konzultaci výsledků, protože když ne, tak jsi objednaná na za 3 měsíce, bereš jako k. k.t medrol, což není prostě prd. l, to není bonbonek bez vedlejších účinků a potom řešíte výsledky z před 3 měsíců! je to katastrofa, nemám pro to slov a je to špatný systém. Doktoři to vědí, nemusíš nikomu nic říkat ani vysvětlovat. Prostě bud ráda, že tě malíčková je ochotna vzít, je to nejlepší imunolog společně se třema v republice, nepřemýšlela bych ani minutu. Minulý rok jsem ji prosila půl roku, aby mě vzala, půl roku mě odmítala…tak bud ráda, a prostě jdi k ní. ![]()
To právě nevím jaký kapačky, ti bych taky musela k němu do ordinace mimo Pronatal.Jj že začátku to tak bylo výsledky za měsíc po odběru, ale pak jsem si na to došlapla a jenvolala po 14 dnech, nejpozději 3 týdny, ale i to je dost, když píšete že je máte u Mal.za pár dní. OK já teda dám na Vás a půjdu k Malíčkový ![]()