Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@margotkaa děkuju
í@estrela to se máš že už máš mimčo, gratuluji. Mně se taky chytli vždy čerství, bohužel jen na chvíli.
Teď máme ještě 4 mražáč
ky, zamrazeno po dvou.Byla jsem jednou na Ketu a ten nevyšel, tak se teď Ketu bojím ![]()
Taky by jsme měli Honzika
![]()
Holky, potřebuji poradit, jsem pacientka paní doktorky, ale dlouho jsem u ní nebyla-někdo mi říkal, že je třeba se objednat přes jakousi asistentku, můžete poradit? díky!
@sofie1974 jj,přes paní Procházkovou. Dává teď termíny už na srpen, v červenci mají dovolenou.
@maraida
no, to je tedy pěkně blbé:( a pokud chci jen něco zkonzultovat s Malíčkovou, mohu jít psát na e-mail jako kdysi nebo přes to nejede vlak a musím přes pí. asistentku?
@sofie1974 napiš e-mail přímo paní doktorce. Stále přes e-maily funguje. Někdy to jen trvá déle než odepíše.
@Fíífía poprvé jsem je měla už 9 den a teď naposledy 14 den. Zkus se kolem toho 10 dne připomenout Malíčkové mejlem ![]()
Ještě mám teď dylema.Beru medrol podle Skopovýho už rok, teď mám 4mg, chtěl to zase zvednout na 10 mg, ale jdu od něho, myslíte že tu 4 mám brát, do doby než půjdu k Malíčkový? Nebo ho mám vysadit? Začala Vás léčit něčím jiným?
@Fíífía píše:
Ještě mám teď dylema.Beru medrol podle Skopovýho už rok, teď mám 4mg, chtěl to zase zvednout na 10 mg, ale jdu od něho, myslíte že tu 4 mám brát, do doby než půjdu k Malíčkový? Nebo ho mám vysadit? Začala Vás léčit něčím jiným?
ideální je napiš ji, není sranda to vysadit musíš postupně, aby to s tebou nezamávalo.
ona at rozhodne.