Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
To právě nevím jaký kapačky, ti bych taky musela k němu do ordinace mimo Pronatal.Jj že začátku to tak bylo výsledky za měsíc po odběru, ale pak jsem si na to došlapla a jenvolala po 14 dnech, nejpozději 3 týdny, ale i to je dost, když píšete že je máte u Mal.za pár dní. OK já teda dám na Vás a půjdu k Malíčkový
aha, takže by si tě stáhnul k sobě na prosek do soukr ambulance. škoda, že ses nezeptala na ty kapačky, to by mohlo být věci.-)
doporučuju 100% přejít.
Příspěvek upraven 11.06.14 v 14:00
Ok, tak jo nad tím nebudu dumat
když už jsem objednaná, nepotřebuju žádný doporučení?
@Fíífía píše:
Ok, tak jo nad tím nebudu dumatkdyž už jsem objednaná, nepotřebuju žádný doporučení?
kdepak, jestli ho po tobě nechtěla prochzková tak na všechno dlab a jdi prostě tam. ![]()
@Fíífía a co jít do Cube? To je dost dobrý CAR.Do toho jsem já přestoupila před rokem z Podolí.
@Simi11 ty folíky nemusí vydržet, já to totiž při minimálce nemám nijak jištěný jako třeba Orgalutranem nebo Cetrotide atd.To se prý při nativu a minimálce nedává.
@maraida píše:
@Simi11 ty folíky nemusí vydržet, já to totiž při minimálce nemám nijak jištěný jako třeba Orgalutranem nebo Cetrotide atd.To se prý při nativu a minimálce nedává.
počkej a to máš 5 folíku při nativu? tak to jsi borec
tak to kéž vydrží…
@Simi11 brala jsem jen 5 dní Clostík. Sama jsem čuměla, že jich je tolik ![]()
@maraida píše:
@Simi11 brala jsem jen 5 dní Clostík. Sama jsem čuměla, že jich je tolik
to je neuvěřitelný, já po něm měla vždycky jen 2 a to jsem v té době měla amh 3,5. paráda moc moc gratuluju, ale to hlavně zítra. držím moc palce. já tam budu volat v 8 ráno, kdy mám dorazit, snad mi i řeknou, kdyby nezvládli rozmražení. ![]()
@Simi11 díky ![]()
Taky ti budu zítra moc držet. já jdu na to v 10,30.
@Fíífía určitě k Malíčkový jdi. Toho Skopového neznám, ale před 1 IVF jsem byla na kompletní imunologii v Imunii. Myslela jsem si, že mám všechna vyšetření. A až po 4 IVF, kdy jsem šla k Malíčkový mi zjistila zvýšenou TNF Alfu. To nikde jinde nedělají. Kdybych tohle věděla před tím 1 IVF, tak to mohlo všechno být dneska jinak. A ona je fakt jednička. Neváhej ![]()
Maraido držím vše co mám, odpo se tu sejdeme s dojmama a novinkama
![]()