Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@margotkaa děkuju ![]()
@Simi11 my jsme teď dávali kamarádce poukaz na Den modelkou s nafocením kalendáře.
@maraida píše:
@margotkaa děkuju
@Simi11 my jsme teď dávali kamarádce poukaz na Den modelkou s nafocením kalendáře.
to je moc pěkný nápad, jen tahle kamarádka by na to určitě nebyla
ale děkuju moc
@estrela děkuju ![]()
A Jeníček byl taky jen on sám bojovníček? Nebo jsi měla víc vajíček?
@maraida píše:
Holkýýýýýý, tak je oplozené![]()
![]()
Já mám takovou radost!!!
Mám si volat ještě zítra a jestli bude vše OK, tak v sobotu ET.
mám z bojovníčka obrovskú radosť
@Simi11 kolegyni jsme kupovali dárkový poukaz na této stránce
http://www.ticketpro.cz/…oukazka.html
vybere si za to koncert, divadlo, muzikál…V nabídce je toho hodně. Tak třeba by to potěšilo i tvoji kamarádku ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 kolegyni jsme kupovali dárkový poukaz na této stránce
http://www.ticketpro.cz/…oukazka.html
vybere si za to koncert, divadlo, muzikál…V nabídce je toho hodně. Tak třeba by to potěšilo i tvoji kamarádku
paráda dobrej nápad děkuju moc ![]()
Ahoj holky, všem po transferu drzim palce. ![]()
Já mám teda občas žaludek na vodě a takový divný stavy, že se opotím a svět vidím motavě. Asi ty léky plus slunce a horko. V práci se mi to nestává, tam je klima.
Praktický mi napsal v pohodě žádanku na krev na základě dopisu primárky, tak mám radost. Jo a zatím jsem ještě nepřibrala…
Tak uvidíme. Holky a jak je to s mens při Metypredu a Pantomeru? Rozhodilo vám to nějak? Čekám mrchu o víkendu.
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky, všem po transferu drzim palce.
Já mám teda občas žaludek na vodě a takový divný stavy, že se opotím a svět vidím motavě. Asi ty léky plus slunce a horko. V práci se mi to nestává, tam je klima.
Praktický mi napsal v pohodě žádanku na krev na základě dopisu primárky, tak mám radost. Jo a zatím jsem ještě nepřibrala…Tak uvidíme. Holky a jak je to s mens při Metypredu a Pantomeru? Rozhodilo vám to nějak? Čekám mrchu o víkendu.
já začala ntýkat po 5 měsících, do té doby nic, bud v klidu, na každýho to působí jinak.
kamarádka nepřibrala ani kilčo.
menses normálka. dexamed mi ji posunul o týden a je to u něj běžný, medrol mi ji osobně neposunul.
já jsem ráda, že je venku konečně přijatelně. V praze je 20 stupnu, doma 25, koenčně to není 39 a 30
![]()
@maraida měla jsem dva folikuly, jedno zralé vajíčko, ET čtyřbuňky ![]()
@Simi11 Tady sluníčko a teplíčko. Ale taky to není tak nedýchatelný jak to bylo. Východní Čechy.
A drzim palce, ať jsou //. Po transferu bereš léky od Maličkové dál?
@Tinakaterina píše:
@Simi11 Tady sluníčko a teplíčko. Ale taky to není tak nedýchatelný jak to bylo. Východní Čechy.A drzim palce, ať jsou //. Po transferu bereš léky od Maličkové dál?
jojo dexamed, pak estreofem a utroš
@estrela
kéž bych dopadla jako ty s Jeníčkem ![]()
@Simi11 beru úplně ty samé léky. Dexamed každé pondělí, Utrouš 2-0-2 a Estrofem 0-0-1,ale zavádím ho.Ty ho bereš jak?
@maraida píše:
@estrela![]()
![]()
kéž bych dopadla jako ty s Jeníčkem
@Simi11 beru úplně ty samé léky. Dexamed každé pondělí, Utrouš 2-0-2 a Estrofem 0-0-1,ale zavádím ho.Ty ho bereš jak?
co zavádíš? estreofem? to jsem snad ještě neslyšela ![]()
jen utroš zavádím 2-2-2 estrofem 1-1-1
dexamed každý pondělí, krom tohoto týdnu.