Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
13.6.14 09:39

@Simi11 volat mám zase v 1.
Jo, Estrofem zavádím do pochvy.Taky jsem to v životě neslyšela, minulé IVF jsem ho brala orálně. Třeba záleží na důvodu užívání :think: Já ho mám kvůli sliznici, tak to na ní třeba takto líp působí :think: Je fakt, že mi za 2 dny narostla z 5 na 7mm.
Minulé IVF jsem ho brala taky 1-1-1,ale kvůli vaječníkům ještě před stimulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.6.14 09:40

Taky jsem estrofem polykala a zavadela utros jenom, ještě jsem neslyšela o zavadeni estrofemu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.6.14 09:43

@margotkaa asi mají v Brně nějakou novinku :lol:…hlavně, že to působí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.6.14 09:48
@maraida píše:
@margotkaa asi mají v Brně nějakou novinku :lol:…hlavně, že to působí :pankac:

hele já ti nevím, nepochopila jsi to nějak špatně? mně to přijde docela vtipný, aby se zaváděl estrofem :P :P :P ale jestli to funguje :P :P

já měla estrofem od poslední ms, nejdřív kvůli sliznici, tedka asi taky co já vím. ale funguje dobře, sliznice byla parádní. vím, že se budto polyká nebo zavádí utroš, ale estreofem - pořád mi to vrtá hlavou :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.6.14 09:54

@maraida - tak to je jasny, když to dobře funguje, proc ne ;) co vim, tak estrofem se bere jenom kvůli sliznici, když jde o transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.6.14 10:05

@Simi11 ne,ne,nepopletla.Beru ho od pondělí, od UTZ.Ve středu na OPU jsem se na to ptala schválně ještě 2×, mého Dr. i pak Dr. která mě propouštěla a oba mi řekli zavádět.
@margotkaa já ho minule ale neměla na sliznici, nýbrž na podporu činnosti vaječníků.
Oni ty léky se dají používat různě.
Já se minule divila, že mi dávají na vyvolání MS Agolutin, protože nedlouho před tím mi ho chtěli dávat na podporu udržení těhotenství. To samé Dexamed, kamarádka, zdravotní sestra, mi ho přišla píchnout a prý -ty máš rakovinu 8o? Oni to prý píchají lidem s rakovinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.6.14 10:08

Agolutin vim, ze se dava i na vyvolani MS, ale Dexamed me prekvapil, to jsem nevedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.6.14 10:46
@maraida píše:
@Simi11 ne,ne,nepopletla.Beru ho od pondělí, od UTZ.Ve středu na OPU jsem se na to ptala schválně ještě 2×, mého Dr. i pak Dr. která mě propouštěla a oba mi řekli zavádět.
@margotkaa já ho minule ale neměla na sliznici, nýbrž na podporu činnosti vaječníků.
Oni ty léky se dají používat různě.
Já se minule divila, že mi dávají na vyvolání MS Agolutin, protože nedlouho před tím mi ho chtěli dávat na podporu udržení těhotenství. To samé Dexamed, kamarádka, zdravotní sestra, mi ho přišla píchnout a prý -ty máš rakovinu 8o? Oni to prý píchají lidem s rakovinou.

kortykoidy se píchají při různých otokách mozku, infekcích atd. ještě že funguje tak, jak funguje. já si ho včera píchala sama. bleee, vůbec to tam nešlo takovou dobu jsem to tam tlačila :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.6.14 10:48

@Simi11 tak to jsi dobrá :pankac: Já bych si to sama nepíchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.6.14 10:52

Na otoky mi kortikoidy par krat pichli, to zabira krasne @Simi11 - jsi pasak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.6.14 10:54

Holky mám 1 cm žlučníkový kámen krása že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.6.14 10:58
@milas píše:
Holky mám 1 cm žlučníkový kámen krása že?

oooooo booooože, ty chudáčku, jak se ti tam dostal? jak to jde dohromady s OHSS? mohlo jedno ovlivnit druhý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.6.14 10:59
@margotkaa píše:
Na otoky mi kortikoidy par krat pichli, to zabira krasne @Simi11 - jsi pasak :palec:

zabřela jsem oči a jelo to do boku, mám tam menší modřinu jak od karinky :P :P ale pravda že jsem použila tu nenounkou jehličku 2 cm, ona používá asi pořádnou jehlu, ale to bych sama nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.6.14 11:00
@Simi11 píše:
oooooo booooože, ty chudáčku, jak se ti tam dostal? jak to jde dohromady s OHSS? mohlo jedno ovlivnit druhý?

Nee musím už ho tam mít dlouho jen při ohss nebyl vidět a jak mě propouštěli tak taky nebyl vudět nebo jsem tam kokem měla nános vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.6.14 12:27

@milas au chudáčku. Já mám malé kamínky a žlučníkový záchvat jsem jednou měla tak šílený, že jsem myslela, že je po mě. Rozjelo se mi to po hormonech. Hlavně ať se ti nic zlého nerozjede. A zkus lehčí stravu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí