Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
9.6.14 07:25

@Tinakaterina Metypred beru od března a mám nahoře 2 kg. Pentomer hlavně neber na lačno, ale hned po jídle. To by pak mělo být dobrý. Ale taky mi po něm není občas nejlíp. Akorát nechápu, proč už nemám ten prášek na žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.14 07:31

Děvčata, kdo tu má vysoké protilátky proti Annexinu? Já měla před prvním těhotenstvím vyšší (naměřeno v Imunii - hodnota 10, norma do 8, mají nějaké jiné jednotky), pak jsem přešla k Malíčkové, nakonec jsem otěhotněla.
Teď po porodu, kdy se chceme snaži o druhé, tak mám protilátky proti Annexinu > 100. Dostala jsem Metypred 8mg prý po 8 tt můžu na ET.
Měla jste některá ten Annexin taky takhle hnusně vysoký???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.6.14 07:31

@Fíífía - to je skvele, ze Te bere! Pronatalu ani nemusíš oznamovat, ze jsi zmenila imunologa. V Pronatalu preferuji Skopového, protože gynekologove reprod. imunologii nerozumi… Skopovy je nejhorsi lekar, jakeho jsem kdy potkala. Nejenom z odborneho hlediska, ale i lidskeho. Pronatalu to vadit nebude, oni jsou radi, ze Te mají kvůli penezum a nemůžou Ti bránit ve vyberu imunologa. Drzim palce u Dr. Malickove ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
9.6.14 09:37

@Tinakaterina Taky Medrol a bolo mi zle od žalúdka přibrala som zagulatil sa mi obličej a vyrašili chlpy na obličeji našťastie po vysadení vypadali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.14 09:46

@janvana fuj. Kolik jsi měla dávkování?
Já když brala Prednison 5mg po ty cca 4-5 měsíců, tak jsem přibrala 3 kg (na mojí pidi-výšku to je hodně).
Teď mám Medrol 8 mg, kg se zatím drží, pleť v háji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.6.14 09:50
@janvana píše:
@Tinakaterina Taky Medrol a bolo mi zle od žalúdka přibrala som zagulatil sa mi obličej a vyrašili chlpy na obličeji našťastie po vysadení vypadali.

ježíši marjááá na ty chlupy bych málem zapomněla, na kulatej obličej se zapomenout nedá. lidi mě nepoznávali. nicméně se mi to stalo tak po půl roce užívání, ze začátku nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.6.14 11:03

Ahoj holky, tak jsem objednaná k Malíčkový na 19.8.,je to doba no, ale hlavně že nakonec pomůže. Takže teď mám od všeho takový letní prazdniny :D Jen teď ještě vyřešit to jestli jít na vyčištění nebo to nechat odejít samo :roll: ještě bych se Vás chtěla optat, jestli jste některá po léčbě u Mal.byla na KETU, a jestli se vydařil, a jak dlouho trvala léčba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.6.14 11:07

@Fíífía - supr!!! Ted to pujde uz jenom k lepšímu. Dobu objednani neres…Hlavni, ze Te bere. U Skopového je bezne cekat i na výsledky krve 2-3 mesice…co asi sama vis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.6.14 12:41

@panikralickova Ahoj, měla jsem vysoké protilátky proti Annexinu (taky asi 100), ale to jsem zjistila až po potratu ve 22tt!! Jenže tehdy jsem ještě nebyla v péči paní doktorky. Možná by to dopadlo jinak??? Teď jsem brala asi půl roku Prednison a kleslo mi to na nějakých 63. Paní doktorka povolila snažení, ale bohužel se nadaří, protože protilátky proti Annexinu zase snižují šance na oplodnění :,( Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.14 12:52

@julie.cz děkuji! já dostala naordinovaný Medrol 8mg, tak uvidím, co to udělá. Na přeměření protilátek jdu v druhé půlce července, do té doby asi zkusíme nativ (mám pro jistotu ještě nízké AMH, takže stimulace hormony pro mne nemá význam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
9.6.14 15:08

@panikralickova tak a mám ťa už viem odkiaľ ťa poznám ty už máš doma Františka a akutný cisař kvoli tlaku asi :nevim: akorát neviem mala si aj predtým protilátky?

Ja som mala od února 8mg Medrol a pred pokusomv listopadu 16mg 2-3 týždne nepodarilo sa a po vysadení to bol mazec vlasy padali po hrstiach a rozjela sa mi periorálna dermatitída som rada, že mi kadeřnide v břaznu na svadbu mala ešte čo učesať :zed: :zed:
Teraz fičím na imunoglobulínoch a celkom to ide a hlavne som vdaná tak už je to jedno jak vypadám :mrgreen: :mrgreen:
PS: protilátky proti anexinu nemám, ale skoro všetky ostatné antifosfolipidové mrchy ano :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.14 15:24

@janvana Já měla před prvním těhotenstvím vyšší Annexin (naměřeno v Imunii – hodnota 10, norma do 8, mají nějaké jiné jednotky, netuším, jak to je v jednotkách u Malíčkové. Pak mi to ještě přeměřovala Malíčková na Karláku, to už bylo v normě, ale bylo to po Prednisonu), pak jsem přešla k Malíčkové, nakonec jsem otěhotněla.
Teď po porodu (máš pamatováka - preeklampsie) mám protilátky proti Annexinu vyšší než 100 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.6.14 15:40

@panikralickova Holky, ona ta preeklampsie s antifosfolipidovým syndrom souvisí. Při něm je v podstatě vyšší riziko potratu v prvním trimestru, lehce zvýšené ve druhém, dále pak preeklampsie, no a samozřejmě předčasný porod. Kromě preeklampsie jsem si již vším prošla :( Tak teď čekám, že se na mně, a koneckonců na nás všechny tady, konečně usměje trocha toho štěstí. Jsme v těch nejlepších rukou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
9.6.14 18:31

@panikralickova neboj Malíčková to umí ;) ;) aj keď AMH s imunitou je blbá kombinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
9.6.14 19:23

@Fíífía u mě se zadařilo…léčení od prosince 2012,třetí IVF v dubnu 2013- nic, léčba odznova, protože výsledky se po nepovedeném IVF zhoršily, nasazen Dexamed, čtvrté IVF v červenci 2013 - z toho máme Honzíka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí