Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky děkuju moc, počkám do konce týdne a když tak se příští týden připomenu nebo zavolám, jsem zvědavá na čem jsme, ale docela se děsím, že se nic nenajde
@Jindřiš píše:
Holky děkuju moc, počkám do konce týdne a když tak se příští týden připomenu nebo zavolám, jsem zvědavá na čem jsme, ale docela se děsím, že se nic nenajde
Snad se něco najde a přeléčí se to
@milas píše:
Snad se něco najde a přeléčí se to
doktorka říkala, že bohužel i u takových průserářů jako jsem já se nic najít nemusí, ale popravdě bude mi líp, když mi někdo řekne proč potrácím a jak tomu příště zabránit, jsem už i netrpělivá a nemůžu se dočkat výsledků
@Jindřiš držím palce na výsledky. Kéž by se našla příčina. Dej nám vědět ![]()
@Danny001 píše:
@Jindřiš držím palce na výsledky. Kéž by se našla příčina. Dej nám vědět
děkuju, určitě dám
@Jindřiš píše:
doktorka říkala, že bohužel i u takových průserářů jako jsem já se nic najít nemusí, ale popravdě bude mi líp, když mi někdo řekne proč potrácím a jak tomu příště zabránit, jsem už i netrpělivá a nemůžu se dočkat výsledků
Mě se u 2 ivf ani nechytly ani jedno embrijko a měla jsem dost vysoké tnf alfa toxické proti embriím, teď jsem se léčila a mimi se chytli ohss a pak zamlkli…
Ahoj holky, náhodou jsem našla Vaší diskuzy. Právě mám zamlkle těhotenství v 8tydnu, problém je imunologie, mám zvýšené asi troje nějaké buňky, teď bych měla mít tvrdší léčbu, je to již druhé zamlkle teh.po Ivf.,to první ještě před léčbou. Teď jsem zmatená a přemýšlím jestli nezmenit imunologa. Chodím k Mudr. Skopovýmu, a chtěla bych zkusit Maličkovou. Myslíte že bych mohla přejít, a potřebuju k tomu výsledky od Skopovýho? Budu ráda za Vaše názory ![]()
@Fíífía píše:AHOJ,
Ahoj holky, náhodou jsem našla Vaší diskuzy. Právě mám zamlkle těhotenství v 8tydnu, problém je imunologie, mám zvýšené asi troje nějaké buňky, teď bych měla mít tvrdší léčbu, je to již druhé zamlkle teh.po Ivf.,to první ještě před léčbou. Teď jsem zmatená a přemýšlím jestli nezmenit imunologa. Chodím k Mudr. Skopovýmu, a chtěla bych zkusit Maličkovou. Myslíte že bych mohla přejít, a potřebuju k tomu výsledky od Skopovýho? Budu ráda za Vaše názory
Jinak já byla na krvi ve středu, včera jsem malíčkové volala do laborky, hned mi výsledky sdělila a a ještě večer poslala mail. Takže dopooručuju nečekat a uhánět, ona zpětně moc neodpovídá.
@Fíífía - Dr. Skopovy krom toho, ze dava kazde pacientce jenom Medrol na pul roku tak mnoha pacientkam i stanovi spatnou diagnozu. Me treba Dr. Skopovy rekl, ze mam vysokou aktivitu NK bunek proti trofoblastu, nastesti jsem brzo utekla k primarce Malickove, ktera nic takoveho nepotvrdila. Radim, utec co nejrychleji.
Děkuju Vám za rady. Určitě paní Malíčkové napíšu. Ještě Vás poprosím napsali by ste mně její mail?
Musím to zkusit, už to trvá 7let z toho 2 roky v caru ![]()
@Fíífía píše:
Děkuju Vám za rady. Určitě paní Malíčkové napíšu. Ještě Vás poprosím napsali by ste mně její mail?
Musím to zkusit, už to trvá 7let z toho 2 roky v caru
Karin. Malickova@vfn.cz
Ahoj holky, mohu k vám pro radu? Jakým způsobem probíhá imunologické vyšetření - to se dělá jen ženě, nebo i muži? (Ráda si vyslechnu i informace ke genetice, pokud budete vědět.) Moc děkuju.
@Simi11 koukám,že jdeš v úterý na KET
Tak to mě ještě předběhneš
Já jdu v pondělí teprve na UTZ a OPU si myslím tak středa, čtvrtek ![]()