Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10683
5.6.14 21:28

Holky děkuju moc, počkám do konce týdne a když tak se příští týden připomenu nebo zavolám, jsem zvědavá na čem jsme, ale docela se děsím, že se nic nenajde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.6.14 21:29
@Jindřiš píše:
Holky děkuju moc, počkám do konce týdne a když tak se příští týden připomenu nebo zavolám, jsem zvědavá na čem jsme, ale docela se děsím, že se nic nenajde

Snad se něco najde a přeléčí se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
5.6.14 21:37
@milas píše:
Snad se něco najde a přeléčí se to

doktorka říkala, že bohužel i u takových průserářů jako jsem já se nic najít nemusí, ale popravdě bude mi líp, když mi někdo řekne proč potrácím a jak tomu příště zabránit, jsem už i netrpělivá a nemůžu se dočkat výsledků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.6.14 21:41

@Jindřiš držím palce na výsledky. Kéž by se našla příčina. Dej nám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
5.6.14 21:43
@Danny001 píše:
@Jindřiš držím palce na výsledky. Kéž by se našla příčina. Dej nám vědět ;)

děkuju, určitě dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.6.14 21:52
@Jindřiš píše:
doktorka říkala, že bohužel i u takových průserářů jako jsem já se nic najít nemusí, ale popravdě bude mi líp, když mi někdo řekne proč potrácím a jak tomu příště zabránit, jsem už i netrpělivá a nemůžu se dočkat výsledků

Mě se u 2 ivf ani nechytly ani jedno embrijko a měla jsem dost vysoké tnf alfa toxické proti embriím, teď jsem se léčila a mimi se chytli ohss a pak zamlkli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.6.14 21:59

Ahoj holky, náhodou jsem našla Vaší diskuzy. Právě mám zamlkle těhotenství v 8tydnu, problém je imunologie, mám zvýšené asi troje nějaké buňky, teď bych měla mít tvrdší léčbu, je to již druhé zamlkle teh.po Ivf.,to první ještě před léčbou. Teď jsem zmatená a přemýšlím jestli nezmenit imunologa. Chodím k Mudr. Skopovýmu, a chtěla bych zkusit Maličkovou. Myslíte že bych mohla přejít, a potřebuju k tomu výsledky od Skopovýho? Budu ráda za Vaše názory :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.6.14 07:17
@Fíífía píše:
Ahoj holky, náhodou jsem našla Vaší diskuzy. Právě mám zamlkle těhotenství v 8tydnu, problém je imunologie, mám zvýšené asi troje nějaké buňky, teď bych měla mít tvrdší léčbu, je to již druhé zamlkle teh.po Ivf.,to první ještě před léčbou. Teď jsem zmatená a přemýšlím jestli nezmenit imunologa. Chodím k Mudr. Skopovýmu, a chtěla bych zkusit Maličkovou. Myslíte že bych mohla přejít, a potřebuju k tomu výsledky od Skopovýho? Budu ráda za Vaše názory :roll:
AHOJ,
máš to stejně jako já, ke Skopovýmu a jeho systému dávat všemu medrol a nic nehlídat, neřešit nebudu komentovat.
Napiš malíčkové a doufej, že tě vezme, Skopový ti výsledky nedá, takže ona si udělá nové.
držím palce

Jinak já byla na krvi ve středu, včera jsem malíčkové volala do laborky, hned mi výsledky sdělila a a ještě večer poslala mail. Takže dopooručuju nečekat a uhánět, ona zpětně moc neodpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.6.14 07:57

@Fíífía - Dr. Skopovy krom toho, ze dava kazde pacientce jenom Medrol na pul roku tak mnoha pacientkam i stanovi spatnou diagnozu. Me treba Dr. Skopovy rekl, ze mam vysokou aktivitu NK bunek proti trofoblastu, nastesti jsem brzo utekla k primarce Malickove, ktera nic takoveho nepotvrdila. Radim, utec co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.6.14 08:11

Děkuju Vám za rady. Určitě paní Malíčkové napíšu. Ještě Vás poprosím napsali by ste mně její mail?
Musím to zkusit, už to trvá 7let z toho 2 roky v caru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.6.14 08:13
@Fíífía píše:
Děkuju Vám za rady. Určitě paní Malíčkové napíšu. Ještě Vás poprosím napsali by ste mně její mail?
Musím to zkusit, už to trvá 7let z toho 2 roky v caru :(

Karin. Malickova@vfn.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.6.14 08:17

Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
6.6.14 08:26

@Simi11 a jak jsi dopadla - je to OK??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.14 08:51

Ahoj holky, mohu k vám pro radu? Jakým způsobem probíhá imunologické vyšetření - to se dělá jen ženě, nebo i muži? (Ráda si vyslechnu i informace ke genetice, pokud budete vědět.) Moc děkuju.

• Citovat
  • Upravit
14367
6.6.14 09:16

@Simi11 koukám,že jdeš v úterý na KET :pankac: Tak to mě ještě předběhneš :lol: Já jdu v pondělí teprve na UTZ a OPU si myslím tak středa, čtvrtek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí