Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
2.6.14 20:14
@Tinakaterina píše:
@maraida Jaj, tak to nemám, třeba mi jí pošle s tím receptem… :nevim:

Neposílá posíká jen receot a správu pro obvoďáka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
2.6.14 20:37

@Tinakaterina mě poslala žádanku i s receptem. ;)
@milas Malíčková má celý červenec volno? To se nedozvím výsledky, pokud bych jela začátkem července na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.6.14 21:00

Ahoj, jsem po opakovanych ZT, rada bych se vas zeptala, jdu 9.6 k dr. Malickove na imunologii po dvouch zamklych tehotenstvi, prosim, jak dlouho jste cekali na kompletmi vysledky od ni z imunologie, kdyz mi toho 9.6.vezme krev? Posila je tedy mailem, nebo musim zase osobne k ni do ordinace? Jde mi o to, kdy se zase budeme moct snazit, nechce se mi cekat, uz dva mesice cekam na termin primo k teto doktorce, ale pry mam snazeni nechat az po vysledcich, jak dopadnou.. moc vam dekuju za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
2.6.14 21:04

@veru1107 zhruba 3 týždne a pošle mailom. A snaženie sa ešte posunie ak ti niečo nájde budeš ešte čakať kým zaberie liečba. Sice si počkáš, ale zdravého miminka sa dočkáš ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.6.14 21:18

@janvana moc ti dekuju za odpoved :),tak to doufam, ze do konce cervna uz je mit bude a posle, kdyz tady ctu, ze ma v cervenci cely mesic dovolenou..rada bych vedela, jestli je nejaky ajaky duvod tech mych potratu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.6.14 23:54
@Danny001 píše:
@Tinakaterina mě poslala žádanku i s receptem. ;)
@milas Malíčková má celý červenec volno? To se nedozvím výsledky, pokud bych jela začátkem července na krev?

Nejspíš ne až do 28.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.6.14 23:54
@janvana píše:
@veru1107 zhruba 3 týždne a pošle mailom. A snaženie sa ešte posunie ak ti niečo nájde budeš ešte čakať kým zaberie liečba. Sice si počkáš, ale zdravého miminka sa dočkáš ;) ;)

Krásně se ti to rýmuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.6.14 10:47

Ahoj holky, prý mají nějaký problém v laboratoři. čekám na výsledky imuna, je to dva týdny a prý mam volat až za týden 8o 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.6.14 11:52
@Martrich píše:
Ahoj holky, prý mají nějaký problém v laboratoři. čekám na výsledky imuna, je to dva týdny a prý mam volat až za týden 8o 8o :zed:

to snad ne :zed: :zed: :zed:
já potřebuju zítra na krev a ve čtvrtek mít výsledky nebo nepujdu do ketu, to snad není možný, aby nedělali nikomu výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.6.14 11:55

@Martrich to je blbí ach jo.
@Simi11 snad ten problém vyřeší a budeš moct jít na KET. Mě rozhodilo, že tam Malíčková nebude celý červenec. Chtěla jsme jít konečně do IVF a zase to budu muset posunout o další měsíc. Na posledním IVF jsem byla v září, už to bude skoro rok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.6.14 12:03

@Danny001 já jdu na další pokus taky víc jak po roce.
Ale už jsem konečně v procesu, už 2.den zobu Clostík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.6.14 12:08

@maraida no to je super. Tak držím palce at t dobře dopadne. Musela jsem to teď právě odložit, protože mi výsledky neklesly tak jak měly. Musím se těsně před stimulací objednat na hysteroskopii. Tak kdo ví kdy se na to všechno dostanu. Škoda, že tam Malíčková nemá nikoho kdo by alespoň sdělil výsledky nám co chodíme jen na kontrolu, když tam ona není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.6.14 12:11

@Danny001 díky.
taky jí musím napsat, protože nevyjdu s Dexamedem, potřebuju, aby mi napsala recept na další balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.6.14 13:15

@Simi11 nechtěla jsem tě vyděsit. To mi říkala ta Procházková, že mají problém zjistit reprodukční protilátky a prý tento týden to mít nebudu. Třeba když je u tebe spěch, tak to nějak vymyslí. Zkus tam zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.6.14 14:18
@Martrich píše:
@Simi11 nechtěla jsem tě vyděsit. To mi říkala ta Procházková, že mají problém zjistit reprodukční protilátky a prý tento týden to mít nebudu. Třeba když je u tebe spěch, tak to nějak vymyslí. Zkus tam zavolat

reprodukční protilátky, co to je já poteřbuju nk bunky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital