Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@estrela já jdu teď právě taky do Reprofitu na minimálku a mám brát jenom Clostík 2-0-2.Tak snad se po tom něco urodí ![]()
@maraida já ten merional měla navíc kvůli tuším LH, stimulovala jsem do desátého dne a pak pět dní nic, OPU bylo 15-ctý den. Já mám dlouhé cykly, tak to tak bylo možné.
@estrela ty jo tak to čumím za ICSI 7tis.
![]()
Ja mám tiež nízké AMH takže ja som skúšala minimálky a viem že ICSI sme mali za 1tis. Moje těhu má tiež na svedomí Reprofit konkretne Macháč
![]()
@Tinakaterina tvoji rodičia sa boja, že prídu o dieťa im sa nedivím. A chápem aj teba túžba po dieťati je silná, niekedy sa až divím čo všetko je žena schopná preto urobiť(tým myslím aj seba)
Skús minimálku je to na financie aj na organizmus menej náročné. U mňa bolo vždy tak 1-2 vaja a vliezli sme sa do 15 tis.
Ak nastúpiš do práce a onemocnieš na PN nárok máš, tam je potom nejak problém s materskou a rodičovskou musíš mať niečo odrobené, ale neviem to konkrétne.
@janvana a ty jsi měla u minimálky jakou stimulaci? Jenom Clostík? Nebo jsi taky ještě něco dopichovala?
@maraida Tamoxifen4-0-4 po mám nízku sliznicu a po clostíku skoro žiadnu sliznicu.
@janvana teda začínám se obávat, aby tam s tím mým dávkováním vůbec něco bylo ![]()
@maraida uvidíš prinajhoršom nebude OPU a budúci mesiac navýšiš dávku. Viktorku máš tiež z takejto stimulky.?
@janvana a kam chodíš do car? 15000 je teda dobrá cena. Děkuju jinak za rady ![]()
@Danny001 píše:
@milas a ty máš ještě jednoho sněhuláčka tak až se dáš do pořádku tak půjdeš na KET?
To nevím jak vše dipadne no chtěla bych ho
Holky, ohledně výsledků, stačí Malíčkové napsat email, že? Ono se tam krom po až st dopo stejně dovolat nedá, že?