Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 no na druhou stranu - prodej se uskuteční za zájmu obou stran, takže snad byli soudruzi v Reprofitu prozíraví a chtěli zachovat úroveň.. to říkala Malíčková?
tak jsem zjistila - že Reprofit vlastní Machač, Koudelka a ještě někdo..takže pokud to prodali a přesto tam zůstávají, tak to nebude tak zlý.. horší by bylo, kdyby odešli.. a to zase nevím, proč by to prodávali, když tak „jedou“..
@Danny77 píše:
@Simi11 no na druhou stranu - prodej se uskuteční za zájmu obou stran, takže snad byli soudruzi v Reprofitu prozíraví a chtěli zachovat úroveň.. to říkala Malíčková?tak jsem zjistila - že Reprofit vlastní Machač, Koudelka a ještě někdo..takže pokud to prodali a přesto tam zůstávají, tak to nebude tak zlý.. horší by bylo, kdyby odešli.. a to zase nevím, proč by to prodávali, když tak „jedou“..
jojo říkala malíšková víc nevim.
myslím, že personál měnit nebude, když to šlape, bude si jen brát trochu toho zisku ![]()
@Simi11 tak když se Koudelka těší, tak doufám, že kvalita zůstane zachována.. a zisku ať si Babiš vezme, kolik chce.. kam jde, mě nezajímá..
mě zajímá otěhotnění.. ![]()
Holky, ty výsledky kompletní imunologie trvají dva týdny? Malíčková mi nejdřív říkala, ať si za týden až deset dní zavolám nebo napíšu a pak mi píše, že mam dát laboratoři alespoň 14 dní. Ufff, jsem napnutá jak kšandy
@Danny77 píše:
@Simi11 tak když se Koudelka těší, tak doufám, že kvalita zůstane zachována.. a zisku ať si Babiš vezme, kolik chce.. kam jde, mě nezajímá..mě zajímá otěhotnění..
jojo snad to tak bude, jde o to, že onmůže rozhodnout, že se reprofit bude zabývat i něčím jiným, ale to se snad nestane. je to nejlepší car, tak to ještě snad potvrdí. ![]()
http://www.ceskatelevize.cz/…ni-medicinu/
Holky, Babiš je dobrý stratég a podnikatel, jeho firmy prosperujou. Proto si vybral Reprofit, že je to špička v oboru. Tak už vím, že si vyberu Reprofit, že je to záruka kvality a snad to tam dopadne. A co si budeme povídat, byznys je to obrovský a budoucnost v reprodukční medicíně je prostě daná, bude potřeba čím dál víc.
Jinak MUDr. Malíčková mi dnes psala maila, že posílá recepty a dopis pro praktického lékaře, takže mi to je už jasný, že na odběr půjdu po čtrnácti dnech k němu. A k ní se objednám radši taky na kontrolní odběr, ty čekačky jsou dlouhý. Po jak dlouhý době léčby jste se objednávaly? Po šesti týdnech? A to se volá tý její asistentce a jde se jen dole do laborky, ne? K primářce se pak už nejde nahoru? ![]()
@Martrich Mě první výsledky trvaly taky myslím 14 dní, teď ty kontrolní asi deset dní. A teď ta léčba to bude ještě na dlouho.
BTW Viděly jsme se na jiné diskuzi, ne? Proč sis změnila přezdívku?
@Tinakaterina no já jdu nejdřív k ní a ta mi dá žádanky a vše co a jak je třeba a pak jdu na krev.
Dnes jsem volala asistence a má volný termín až 29.7 tak příští týden se objednej taky nebo lépe už ten týden až jsu na čas objednaná
Ale Ty půjdeš i k MUDr. Malíčkové, ne? Jinak to je i takhle dlouhá objednací doba jen na odběr na krev?
Já nevím, za jak dlouho mám jít na kontrolní odběry, to bude asi šest týdnů, ne?
Tak já tam radši zítra zavolám. ![]()
@Tinakaterina píše:
Ale Ty půjdeš i k MUDr. Malíčkové, ne? Jinak to je i takhle dlouhá objednací doba jen na odběr na krev?
Já nevím, za jak dlouho mám jít na kontrolní odběry, to bude asi šest týdnů, ne?
Tak já tam radši zítra zavolám.
ty máš jít nejdřív po 8 týdnech, jo mám mít konyrolní odběry ale žádanku mi musí dát ona
@milas Už jsem si to našla. Mám jít na kontrolu po 6 - 8 týdnech, tak tam zítra zavolám.
A uvidíme, jaký z toho bude termín.
@Tinakaterina ok čím dřív tím líp, ale paní mudr do 28.7 neordinuje 4 týfny v červenci má volno
@Tinakaterina na krev nepotřebuješ žádný termín. Prostě si tam dojedeš jak ti to bude vyhovovat. A Malíčková ti jen musí nějakým způsobem doručit žádanku na tu krev.Nebo jí už máš?
@maraida Jaj, tak to nemám, třeba mi jí pošle s tím receptem… ![]()