Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas píše:
Díky kéž by jen se mi shoršuje ohss
jak je to možný? většinou v nemocnici pomuzou? jak se zhoršuje? držím moc palce, at to neohrozí miminka.
@Simi11 píše:
jak je to možný? většinou v nemocnici pomuzou? jak se zhoršuje? držím moc palce, at to neohrozí miminka.
To bývá nejdřív se to shorčí a pak zlepší
@milas píše:
To bývá nejdřív se to shorčí a pak zlepší
tak jsem dneska byla u malíčkové a ta hned hlásila, že je štastná, že slaví jeden velký úspěch. tak jsem nadhodila, že znám holčinu, které se s ní podařilo po 8 letech a ona no to je onaaaaaa
![]()
koukala že se známe a říkala, že musí na tuhle diskuzi někdy zavítat, že ji o tom říkají i kolegové z reprofitu, kteří tady vaše diskuze čtou.
co o nich píšete
![]()
já mám v sobě 3.pigáro, v ondělí další a v uterý kontrolní krev. to budou nervy, ještě že výsledky jsou druhý den ![]()
@Simi11 tak hlavně, jestli si kolegové z Reprofitu tady ty diskuze berou k srdci…
občas asi musejí dost zírat..
když jsme kolikrát chytřejší než oni (podle nás a samozřejmě ironicky myšleno) ![]()
@Danny77 píše:
@Simi11 tak hlavně, jestli si kolegové z Reprofitu tady ty diskuze berou k srdci…![]()
![]()
občas asi musejí dost zírat..
![]()
když jsme kolikrát chytřejší než oni (podle nás a samozřejmě ironicky myšleno)
@Simi11 já mám v sobě dneska páté
takže pícháš taky pondělky
A ty jezdíš na ty injekce k ní?
Já teda výsledky 2.den neměla. Paní mi řekla ať si zkusím zavolat, ale ještě nebyly. Až následující den.
@maraida píše:
@Simi11 já mám v sobě dneska pátétakže pícháš taky pondělky
A ty jezdíš na ty injekce k ní?
Já teda výsledky 2.den neměla. Paní mi řekla ať si zkusím zavolat, ale ještě nebyly. Až následující den.
vždycky mi je píše druhý den, jojo jezdím k ní. ![]()
Dobrý den, mohu se zeptat, za jak dlouho odpovídá paní doktorka Malíčková na e-mail? Psala jsem jí v pondělí na karin. malickova@vfn.cz a ještě neodpověděla. Tak nevím, jestli je adresa správná. Děkuji
@jezevcikova ahoj, záleží co jsi potřebovala. Každopádně mě odpovídala podle možností, buď ten den nebo hned další. Píšu ji, ale na adresu:
Karin. Malickova@lf1.cuni.cz
hezký den ![]()
@estrela děkuju moc za odpověď. Psala jsem jí své neúspěchy s otěhotněním a ptala se, jestli by pro mě bylo vhodné imonologické vyšetření. Myslíš, že mám ještě ćekat nebo zkusit napsat na jiný mail?
@jezevcikova tak to bych ještě počkala, když jsem jí psala poprvé, tak se ozvala za týden. Ona toho má hodně, tak to chce trpělivost. Znova bych jí psala, kdyby nedošla odpověď příští týden. Držím palce, aby se brzy zadařilo ![]()
Holky proč tam máte tu mezeru před příjmením. já jí píšu semka
karin. malickova@lf1.cuni.cz, karin. malickova@vfn.cz rovnou na obě adresy, občas ji nějaká zlobí.
a občas ani neodpoví, ale nedá se jí bohužel vůbec divit
má to prostě strašně moc
mně odpověděla po 4 měsících
a asi po mých 5 mailech
nedala jsem se
@Simi11 mezera je překlep u mne, ale psala jsem bez mezery. U Tebe ji ale vidim taky, tak teď nevím
![]()