Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
12.5.14 07:56
@milas píše:
Díky kéž by jen se mi shoršuje ohss

jak je to možný? většinou v nemocnici pomuzou? jak se zhoršuje? držím moc palce, at to neohrozí miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
12.5.14 11:00
@Simi11 píše:
jak je to možný? většinou v nemocnici pomuzou? jak se zhoršuje? držím moc palce, at to neohrozí miminka.

To bývá nejdřív se to shorčí a pak zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.5.14 13:45
@milas píše:
To bývá nejdřív se to shorčí a pak zlepší

tak jsem dneska byla u malíčkové a ta hned hlásila, že je štastná, že slaví jeden velký úspěch. tak jsem nadhodila, že znám holčinu, které se s ní podařilo po 8 letech a ona no to je onaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

koukala že se známe a říkala, že musí na tuhle diskuzi někdy zavítat, že ji o tom říkají i kolegové z reprofitu, kteří tady vaše diskuze čtou. :lol: :lol: :lol: co o nich píšete :lol: :lol: :lol:

já mám v sobě 3.pigáro, v ondělí další a v uterý kontrolní krev. to budou nervy, ještě že výsledky jsou druhý den 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
12.5.14 13:53

@Simi11 - Moc drzim palce a verim, ze dexamed dobre zabere :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
12.5.14 13:55

@Simi11 tak hlavně, jestli si kolegové z Reprofitu tady ty diskuze berou k srdci… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: občas asi musejí dost zírat.. :lol: :lol: když jsme kolikrát chytřejší než oni (podle nás a samozřejmě ironicky myšleno) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.5.14 14:18
@Danny77 píše:
@Simi11 tak hlavně, jestli si kolegové z Reprofitu tady ty diskuze berou k srdci… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: občas asi musejí dost zírat.. :lol: :lol: když jsme kolikrát chytřejší než oni (podle nás a samozřejmě ironicky myšleno) :-)
:mrgreen: :mrgreen: to nevim do té diskuze nechodím, ale věřím, že je tam neustále tak nechválíte jako malíčkovou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.5.14 18:55

@Simi11 já mám v sobě dneska páté :lol: takže pícháš taky pondělky ;) A ty jezdíš na ty injekce k ní?
Já teda výsledky 2.den neměla. Paní mi řekla ať si zkusím zavolat, ale ještě nebyly. Až následující den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.5.14 19:41
@maraida píše:
@Simi11 já mám v sobě dneska páté :lol: takže pícháš taky pondělky ;) A ty jezdíš na ty injekce k ní?
Já teda výsledky 2.den neměla. Paní mi řekla ať si zkusím zavolat, ale ještě nebyly. Až následující den.

vždycky mi je píše druhý den, jojo jezdím k ní. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 14:51

Dobrý den, mohu se zeptat, za jak dlouho odpovídá paní doktorka Malíčková na e-mail? Psala jsem jí v pondělí na karin. malickova@vfn.cz a ještě neodpověděla. Tak nevím, jestli je adresa správná. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
15.5.14 15:31

@jezevcikova ahoj, záleží co jsi potřebovala. Každopádně mě odpovídala podle možností, buď ten den nebo hned další. Píšu ji, ale na adresu:

Karin. Malickova@lf1.cuni.cz

hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 15:36

@estrela děkuju moc za odpověď. Psala jsem jí své neúspěchy s otěhotněním a ptala se, jestli by pro mě bylo vhodné imonologické vyšetření. Myslíš, že mám ještě ćekat nebo zkusit napsat na jiný mail?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
15.5.14 15:42

@jezevcikova tak to bych ještě počkala, když jsem jí psala poprvé, tak se ozvala za týden. Ona toho má hodně, tak to chce trpělivost. Znova bych jí psala, kdyby nedošla odpověď příští týden. Držím palce, aby se brzy zadařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 15:46

Moc, moc děkuju. Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.5.14 17:32

Holky proč tam máte tu mezeru před příjmením. já jí píšu semka
karin. malickova@lf1.cuni.cz, karin. malickova@vfn.cz rovnou na obě adresy, občas ji nějaká zlobí.
a občas ani neodpoví, ale nedá se jí bohužel vůbec divit :( má to prostě strašně moc :( mně odpověděla po 4 měsících :lol: a asi po mých 5 mailech :lol: nedala jsem se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 17:37

@Simi11 mezera je překlep u mne, ale psala jsem bez mezery. U Tebe ji ale vidim taky, tak teď nevím :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí