Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4197
9.5.14 08:32

@Simi11 Taky jsem k Mudr. Malíčkové objednaná na 19.5. na kontrolu. Přemýšlím, jestli do polikliniky… Ona má nějak dvě ordinace, ne? Minule jsem byla v poliklinice, tak snad zase tam…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
9.5.14 08:49

@janvana no právě že nic.. u nás je problém zatím ve špatným spermiu, zatím se nic jinýho nenašlo - imuno OK, genetika OK, moje štítná žláza OK.. u nás se teda 2× zadařilo, ale bylo z toho ZT a pak mimoděložní a od tý doby se nedaří vůbec.. :( takže chci změnit CAR a chci do Reprofitu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
9.5.14 11:44

@Danny77 aha :think: tak možno zaberie zmena CAR a RF doporučujem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
9.5.14 12:24

@janvana to jsem si myslela už před tím a bylo to horší než lepší.. :-) problém je akorát v tom, že do RF to mám asi tak 200km.. :-( ale co se dá dělat.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.5.14 19:25
@Tinakaterina píše:
@Simi11 Taky jsem k Mudr. Malíčkové objednaná na 19.5. na kontrolu. Přemýšlím, jestli do polikliniky… Ona má nějak dvě ordinace, ne? Minule jsem byla v poliklinice, tak snad zase tam…?

Parada tak dej vedet. Ordinaci ma jen jednu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
9.5.14 23:05

@Simi11 ahoj.Asi si mě už nepamatuješ, chvíli jsme se spolu vídaly v jedné diskuzi, když jsme se snažily na podzim 2012.Mě se tehdy taky nezadařilo, pak v lednu 2013 taky ne, tak jsem si vyběhala imuno u Malíčkové, chodím tam už přes rok. Nejdřív jsem měla léčbu Metypredem a Pentomerem, zabralo to, loni v květnu jsem šla na IVF, podařilo se, ale pak to bohužel v 10tt skončilo špatně. Teď jsem měla imuno zase katastrofální a nasadila mi právě taky Dexamed. Mám za sebou kontrolu po 4 injekcích a velké zlepšení, takže můžu už konečně v červnu na IVF.
Tak ti držím palce, ať ti Dexamed taky zabere :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
9.5.14 23:07

@Danny77 já teď taky přešla do Brna do RF, mám to taky přes 200km, tak doufám, že to aspoň bude stát za to :think: Vybrala jsem si Dr. Štelcla a zatím jsem nadšená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.5.14 23:26
@maraida píše:
@Simi11 ahoj.Asi si mě už nepamatuješ, chvíli jsme se spolu vídaly v jedné diskuzi, když jsme se snažily na podzim 2012.Mě se tehdy taky nezadařilo, pak v lednu 2013 taky ne, tak jsem si vyběhala imuno u Malíčkové, chodím tam už přes rok. Nejdřív jsem měla léčbu Metypredem a Pentomerem, zabralo to, loni v květnu jsem šla na IVF, podařilo se, ale pak to bohužel v 10tt skončilo špatně. Teď jsem měla imuno zase katastrofální a nasadila mi právě taky Dexamed. Mám za sebou kontrolu po 4 injekcích a velké zlepšení, takže můžu už konečně v červnu na IVF.
Tak ti držím palce, ať ti Dexamed taky zabere :hug:

No jasne ze si pamatuju :hug: :hug:
malickova je kouzelnice. Jsem rada ze ji nedochazi napady co dal. Prosim te Jake hodnoty jsi mela spatne a o kolik se za ty 4 injekce zlepsily? to ti po 4 injekcich dala zelenou ke ketu? to je nadhera, moc ti gratuluju :hug: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
9.5.14 23:57

@Simi11 já nepůjdu na KET, ale na minimálku. Ano, řekla mi, abych šla co nejdřív, než se mi to zase zhorší. Dexamed ale budu píchat dál, v nejlepším případě prý až do potvrzení srdeční akce plodu.
Já mám nejhorší TNF Alfu.
Před Dexamedem-TNF Alfa 66,3% IFNg 39,4% Interleukin 51,5%
Po 4 injekcích-TNF Alfa 44,2% IFNg 21,1% Interleukin 42,9%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.5.14 07:26
@maraida píše:
@Simi11 já nepůjdu na KET, ale na minimálku. Ano, řekla mi, abych šla co nejdřív, než se mi to zase zhorší. Dexamed ale budu píchat dál, v nejlepším případě prý až do potvrzení srdeční akce plodu.
Já mám nejhorší TNF Alfu.
Před Dexamedem-TNF Alfa 66,3% IFNg 39,4% Interleukin 51,5%
Po 4 injekcích-TNF Alfa 44,2% IFNg 21,1% Interleukin 42,9%

No to je nadherne zlepseni moccc gratuluju. Pokud tnf zacina 4 tak to povazuje za dobre.
Ja taky budu mit dexamed do srdce a buh vi jedtli ne dyl, podle toho jak zateaguju na medrol, ten bych mela do konce 3. Teh mesice.
Prosim te a bylas na krvi v den 4.injekce nebo 5.injekce a zpozdila se ti ms? pry po dexametu se opozduje a pak kdyz holky maji zelenou, tak cekaji tydny na ms :zed:
dekuju za info, jsi jedina co tu dexamed ma, tak zjistuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
10.5.14 08:11

@maraida ahoj :mavam: my jsme se viděly v tý samý diskuzi, byly jsme tam se Simčou obě… tak to se těším.. prostě to bude bud Machač nebo Štelc.. :-) a jak to, že máš blbou imunitu, dyť máš malou Viktorku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.5.14 11:06

Holky tak nejspíš i u mě měla léčba dobrý úspěch zatím jsme jen na začátku 8 den po et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
10.5.14 11:53

@Simi11 4.injekci jsem píchala v pondělí a na krvi jsem byla v úterý. MS jsem dostala mezi 3.a 4.injekcí, přesně jako vždy, po 28 dnech, žádné zpoždění.
@milas moc gratuluju! Tak tohle chci na konci června taky vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
10.5.14 11:57

@Danny77 jé,tak ahoj :mavam: A odkud budeš do RF dojíždět?
Malíčková říkala, že se ta imunita může rozhodit kdykoliv během života. Třeba i jen stresem. Mě jí prý nejspíš rozhodilo právě těhotenství s Viktorkou, hormonální změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.5.14 12:26
@maraida píše:
@Simi11 4.injekci jsem píchala v pondělí a na krvi jsem byla v úterý. MS jsem dostala mezi 3.a 4.injekcí, přesně jako vždy, po 28 dnech, žádné zpoždění.
@milas moc gratuluju! Tak tohle chci na konci června taky vidět :lol:

no taky jsme na to čekali pomalu 8 let a nemůžu tomu uvěřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí