Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
17.4.14 10:36

@Palyyy já si to taky tak myslím, když mi dala už minule žádanku do ruky. Ale raději jsem chtěla vědět jak jste to měly vy. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
17.4.14 15:26

Holky, já tam jedu v květnu na kontrolní odběry, protože LPSK/HSK, kterou mi paní doktorka Malíčková doporučila a na které jsem už byla, můj stav neozřejmila, tak se budu muset zřejmě přeléčit. Vím, že výsledky mi pak pošle paní doktorka mailem a recept poštou. Tu žádanku na kontrolní vyšetření za x týdnů mi teda asi taky pošle? :think: a já s tím pak pojedu do Prahy a už nepůjdu k ní, ale jen dolů do odběrové místnosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.4.14 16:07
@Tinakaterina píše:
Holky, já tam jedu v květnu na kontrolní odběry, protože LPSK/HSK, kterou mi paní doktorka Malíčková doporučila a na které jsem už byla, můj stav neozřejmila, tak se budu muset zřejmě přeléčit. Vím, že výsledky mi pak pošle paní doktorka mailem a recept poštou. Tu žádanku na kontrolní vyšetření za x týdnů mi teda asi taky pošle? :think: a já s tím pak pojedu do Prahy a už nepůjdu k ní, ale jen dolů do odběrové místnosti… :think:

já byla na kontrolním odběru včera. už po 10 injekci. takže uvidíme- držím všem v léčbě palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
17.4.14 17:02

@Simi11 Také jsem byla včera na odběrech a rovnou jsem dostala dalších 6 balení imunoglobulinů - pro jistotu, mám je brát až po 14 dnech. To už budu v nějakém 26 týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
17.4.14 17:22

@Palyyy Holky, na co berete ty imunoglobuliny? Mě napsala MUDr. Malíčková, že se mám 3 měsíce přeléčit imunoglobuliny/kortikoidy? S otazníkem. Tak nevím, co mi dá. Mám špatných více hodnot… Možný podíl poruchy imunity: Th1 fenotyp T-lymfocytů, zvýšená ic.. produkce TNfa, pozitivita orgánově
nespecifických autoprotilátek (ANAb, anti-nukleosomy).

Mám brát ty léky před ET, ale já už na IVF jít nechci, tak nevím, jestli se vůbec mám přeléčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
17.4.14 17:26

@Tinakaterina Ahoj, já je beru na vysoké TNF alfa. Lepší je určitě se přeléčit před dalším pokusem o mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.4.14 17:51
@Tinakaterina píše:
@Palyyy Holky, na co berete ty imunoglobuliny? Mě napsala MUDr. Malíčková, že se mám 3 měsíce přeléčit imunoglobuliny/kortikoidy? S otazníkem. Tak nevím, co mi dá. Mám špatných více hodnot… Možný podíl poruchy imunity: Th1 fenotyp T-lymfocytů, zvýšená ic.. produkce TNfa, pozitivita orgánově
nespecifických autoprotilátek (ANAb, anti-nukleosomy).

Mám brát ty léky před ET, ale já už na IVF jít nechci, tak nevím, jestli se vůbec mám přeléčit…

hezké, ětšinou je to tak, že se začíná kortykoidy, imunoglobuliny dává až když nezabýrají kortykoidy. píchá mi subcuvii.
Pallyy to je nádhera, takže těhu je prosperující, nádhera, gratuluju :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
17.4.14 18:09

@Palyyy To mám taky plus k tomu to další. Já už ale do IVF nejdu. Tak nevím, jestli to něčemu vadí i v běžném životě, musím se jí zeptat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.4.14 09:16

Paráda holky, takže karlák mi blbě nabral krev, tedka jsem mluvila s prim. malíčkovou a je sražená, takže dneska znova náběr a výseldky v utery. Pokud to k…teni naberou dobře ale to znamená, že prostě dneska začínám jíst estrofem na blind, při nejhorším mi v uterý řekne přestante ho brát nemá to smysl.
chjoooooooooooooo, netušíte čím se stane, že se krev srazí? mohla jsem to nějak udělat já? vždyt tam jsou ty píchačky takoví profíci… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.4.14 09:34

@Simi11 Tak to ja taky síla:-( To by mě teda dost naštvalo, jezdíme k ní 100km a manžel si musí brát propustku na celý den. Nevím jak se to může stát, ale tvá vina to určitě nebude. Jdu si psát o výsledky a věřím, že budou dobré. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
18.4.14 09:42

@Simi11 Já myslím, že se to stát může. Nám se stalo, že nám nabrali krev do špatných zkumavek. V jiném car. To mě teda naštvalo. To byla evidentně jejich chyba a taky se omluvili. No, nedalo se nic dělat než jet tam znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.4.14 10:24

@Simi11 ty jo to je pech :pocitac: niekto to pomotal a nabral do do špatnej zkumavky. Dúfam, že v UT už budú precíznejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
18.4.14 10:25

@Palyyy držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.4.14 10:32

Volala jsem kamarádce sestřičce z motola. prý je častější, že jsem málo pila. což je pravda, na krvi jsem byla v 10 a snídala a prvně pila až potom, kurna, takže jsem to podělala já :? :? :?
no nic holky, kalu na výseldky a věřím, že budou v uterý ok. na krev jdu znova kolem 14 hodiny, výseldky v uterý. od zítra začínám brát estrofem a pokud mě malíčková nestopne v uterý kvuli blbejm výsledkum, pokračuju do ketu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
18.4.14 10:41

@Simi11 taky mi jednou volala sestřička od nas ze se srazila krev
Někdy se to proste stane---asi málo zakládala zkumavkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...