Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina píše:
@Drbna777 Jé ahojviděly jsme se v tématu Františkovy Lázně.
Já čekala na výsledky ani ne 14 dní. Co že jsi se dostala na imuno k paní mudr. Maličkové?
Ja mam bohuzel nejake protilatky zjistene v Podoli ale lecba Prednisonem zatim nic moc tak chci zkusit zmenu
Ja to mam v popisku, lecba subcuvii nezabrala, mela jsem uz mit ket, misto toho jsme zacaly s mal. posledni sanci-injekcni kortykoidy dexamed. Za 4 tydny prvni kontrola krve. Pokud nebude zlepseni, koncime:-(
@Simi11 Ahoj, to mě moc mrzí, že léčba nezabrala. A přitom při prvních odběrech došlo ke zlepšení. Někdy je to hold na dlouhou trať:-( Ale jsi v těch nejlepších rukou a mimíska se jednou určitě dočkáš.
@Simi11 a jeje tak držím palce kontrola je 19.5? dúfam, že sa to zlepší a telo zabojuje ![]()
@Simi11 Ahoj to je divný a mrzí mně to ach jo jednou tělo reaguje dobře po druhé ne…no já jsem z té léčby taky už zoufalá během léčby ze začátku OK ale až to začalo „fungovat“ tak se mi zase rozhodil cyklus už po druhý za sebou 14 dní špinění + slabší krvácení a dnes po 14ti dnech teprv plně krvácím takže 3 týdny co jsou na
..(dříve jsem neměla s MS problém).no zajímalo by mně kdo během té léčby otěhotněl přijde mi to nemožné, pokud je takovýto cyklus tak dle mne nejde otěhotnět i když máš zase NK buňky OK…zajímalo by mně jestli je tu někdo kdo má stejný problém, jinak všem držím palce a přeji hodně štěstí
@vsejesupr a ty chceš otehotnieť normálne? myslím doma v posteli. Promiň ak je to blbý dotaz bo ja som po IVF tak neviem či naháňaš začiatok cyklu, alebo ovuláciu.
![]()
Skús sa domluviť s gynekologom na HP a možno by ti na druhú polovicu cyklu napísal utrogestan.
@janvana píše:
@vsejesupr a ty chceš otehotnieť normálne? myslím doma v posteli. Promiň ak je to blbý dotaz bo ja som po IVF tak neviem či naháňaš začiatok cyklu, alebo ovuláciu.![]()
Skús sa domluviť s gynekologom na HP a možno by ti na druhú polovicu cyklu napísal utrogestan.
To nevyresis utrogestanem. Vim ze dexamed prave posunuje menses, vetsinou se chodi na vyvolavacku. Takze kdyz ti po 2 mesicich rekne doktor jdete do ketu tak cekas treba mesic na ms.je to pakarna. Urcite to nebudu mit jinak. Ale to je daleko tak cervenec predpokladam, buh vi jestli…
@vsejesupr píše:
@Simi11 Ahoj to je divný a mrzí mně to ach jo jednou tělo reaguje dobře po druhé ne…no já jsem z té léčby taky už zoufalá během léčby ze začátku OK ale až to začalo „fungovat“ tak se mi zase rozhodil cyklus už po druhý za sebou 14 dní špinění + slabší krvácení a dnes po 14ti dnech teprv plně krvácím takže 3 týdny co jsou na..(dříve jsem neměla s MS problém).no zajímalo by mně kdo během té léčby otěhotněl přijde mi to nemožné, pokud je takovýto cyklus tak dle mne nejde otěhotnět i když máš zase NK buňky OK…zajímalo by mně jestli je tu někdo kdo má stejný problém, jinak všem držím palce a přeji hodně štěstí
Co mas za leky ty?
Ahoj holky, chtěla bych Vás trochu povzbudit a dodat síly do dalšího snažení. Věřte, že jste v těch nejlepších rukách a brzy se dočkáte svého vytouženého štěstí.
Prošla jsem si také 2× ZT a nebýt paní doktorky tak se příčinu asi nikdy nedozvím. Měla jsem vysokou buněčnou imunitu, která miminko likvidovala. Po dalším pozitivním testu jsme ihned nasadili imunoglobuliny a světe div se, ono to zafungovalo
Výsledky byly ukázkové a mimi prospívá. Jsme v 17tt a čekáme chlapečka. Držím vám všem moc pěsti.
@Simi11 až teraz som si všimla dotaz. Ja mám práve infuzie imunoglobulinov boli týždeň pred ET a týždeň po ET a v těhotenstve každé 3-4 týždne. Predtým sme mali pokus pri vysokých dávkach kortikoidov a fraxiparine a nezabralo to, teraz sa stal zázrak a potichučky dúfam, že už sa nič nestane a 7 bude pre nás navždy šťastné číslo.
@Palyyy dík pestičky sa hodia
![]()
a držím palce nech je u vás všetko Ok ![]()
@janvana píše:
@Simi11 až teraz som si všimla dotaz. Ja mám práve infuzie imunoglobulinov boli týždeň pred ET a týždeň po ET a v těhotenstve každé 3-4 týždne. Predtým sme mali pokus pri vysokých dávkach kortikoidov a fraxiparine a nezabralo to, teraz sa stal zázrak a potichučky dúfam, že už sa nič nestane a 7 bude pre nás navždy šťastné číslo.
7. IVF se konečně zadařilo?? moc gratuluju…
ke komu v Reprofitu chodíš?? budu tam přestupovat a nevím, jestli Machače nebo Štelcla.. mám za sebou tak 6 ET a KETů, takže začínám být taky „beznadějný“ případ..
@Danny77 jj konečne
ja som jazdila do Olmiku takže som chodila k Machačovi. Ak máš liečbu od Malíčkovej nastavenú je to v podstate jedno koho si vyberieš obaja sú dobrí.
čo ti vyšlo v imuno?