Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina už nemáme zamraženo…
chodila jsem do podolí a přešla jsem do liberce do gennetu…tam byl i poslední ket
@Tinakaterina děkuju…
my ani ještě nevíme, jestli další ivf dáme…
ještě půjdu na pohovor s hematoložkou a uvidíme
@Petra Z Uvidíš… já vždy při KETu píchala Fraxiparine nebo Zibor na ředění krve. Ale u mě to ničemu nepomohlo, protože mám špatné imuno. Taky jsme vyčerpali všechny zmrzlíčky a mám už jen jeden pokus IVF s příspěvkem pojišťovny. Už mám za sebou celý dvě IVFka a tři KETy…
Tak hlavně aby TI našli nějakou příčinu, proč.
Holky prosím Vás ve středu jedu do Prahy na vyšetření a moje gynekoložka, která mimochodem pracovala před pár týdny ještě v Caru mi nenapsala žádanku. myslíte, že mi stačí od obvoďáka, nebo musím do Caru…Moc se mi tam pro to nechce, díky a všem hezký večer
@Estella125 pokud napíše obvodní, je to jedno…
jen aby žádanka byla…
@Tinakaterina taky toho máš dost…a ještě koukám na metřík.. ![]()
@Petra Z Jojo, bohužel… tam je zakopaný pes. Přišla jsem o miminka v 16 plus 5 tt. „Doktor“ (protože podle mě to není doktor!) si nevšiml, že jedno je mimoděložně a praskl mi vejcovod… jsem ráda, že jsem přežila já, ale od tý doby je moje tělo zničené a všechno špatně. Teď mě čeká ještě v dubnu operace, tak se bojím, co mi najdou. Uvidíme, jestli já to dítko ještě mít budu… ![]()
@Petra Z možno zaberie čerstvé embryjo a zabojuje. trombofilné mutácie máš vyšetrené?
@Estella125 jojo…já měla sice z car, ale tam stejně nic víc než žádost o vyšetření páru nebylo…
@Tinakaterina ach jo…
ale budeš mít prcka, neboj ![]()
@janvana mám---v pořádku to je
no čerstvé…dr. právě chce genetiku embrya–to je pak ale zase ket…protože se mrazí než je hotové vyšetení
@Petra Z tak snáď už…
niekomu pomože pichať fraxík aj keď nemá problém skús ukecať niekoho v CAR aby ti ho napísal
@janvana no co vím tak v genettu ho i dávají
Uvidím co hematoložka
@Tinakaterina píše:
@Petra Z Jojo, bohužel… tam je zakopaný pes. Přišla jsem o miminka v 16 plus 5 tt. „Doktor“ (protože podle mě to není doktor!) si nevšiml, že jedno je mimoděložně a praskl mi vejcovod… jsem ráda, že jsem přežila já, ale od tý doby je moje tělo zničené a všechno špatně. Teď mě čeká ještě v dubnu operace, tak se bojím, co mi najdou. Uvidíme, jestli já to dítko ještě mít budu…
jasně že ještě jednou mimi bude
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď