Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
15.2.14 10:05

@Tinakaterina - NAPROSTO S TEBOU SOUHLASIM!!! Presne tak, musis si sama zjistovat a zadat o vysetreni. Dr. Malickovou si taky nemuzu vynachvalit, nejenom jako odbornika, ale i jako cloveka, je moc ochotna a mila, chce Ti pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.2.14 12:21

Ahoj holky tak moje výsledky z listopadu jsou také nic moc. Mám brát Metypred 14 dní 8 mg a pak sníži na 4 mg. Po 8 týdnech na kontrolu a uvidí se jestli mi Mudr. Malíčková povolí IVF.
IFNg:49,2% TNF ALFA:54,8%
ANAb IgG:sl.+zrn.-, Anti-ENA ELISA:sl. pozitindex, Anti-ENA SCL 70:sl. pozit-, Anti-nukleosomy:31,1
IRI mám nižší 0,7
@veveruschka taky jsem měla od ní v mejlu smutného smajlíka a hrozí mi po porodu nebo v těhotenství vznik systémového autoimunitního onemocnění. Nejdříve jsem se z toho sesypala a nakonec jsem jela k ní pro léky a přímo jsem se jí na všechno zeptala. Je skvělá, říká rizika, ale hrozně umí podpořit. Pokud by jsi něco chtěla vědět tak mi napiš do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.2.14 12:33

@Estella125 Ahoj, určitě bych na tu imunologii jela. Nic tím nezkazíš a max. budeš vědět, že po této stránce jsi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.2.14 12:37

@Tinakaterina Také jsem si po 4 IVF Mudr. Malíčkovou zařídila sama. Nikde m nechtěli dát žádanku, prý je to drahé vyšetření a zbytečné. Před 2 lety mi dělali imunologii jinde a v CAR si také dělali imunologii. Ale bohužel to co mi dělali to bylo v pořádku a Mudr. Malíčková mi zjistila věci co jinde nedělali. Držím ti palce aby ti to vyšlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
15.2.14 12:45

@Tinakaterina já mám ty hodnoty co máš špatný ještě vyšší než ty, teda měla jsem. Neklesej na mysli, Malíčková je zkrotí. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.2.14 14:52

@Tinakaterina moc děkuji za názor, už jsem objednaná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.2.14 17:47

@estrela mám radost že je mimísek v pořádku moc gratuluji a zvládáte to i s prckem v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
15.2.14 18:10

@Simi11 no problém je ve spermiogramu.. manžela jsem teď dokopala k andrologovi, tak uvidíme, co ten na to… zatím to prý vypadá na žilní poruchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.2.14 18:13

Aha:-( vubec netusim co to znamena:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.2.14 18:17
@Danny77 píše:
@Simi11 no problém je ve spermiogramu.. manžela jsem teď dokopala k andrologovi, tak uvidíme, co ten na to… zatím to prý vypadá na žilní poruchu…

Jejda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
15.2.14 19:24

@Simi11 @milas no holky, to prý pak má za následek špatný spermiogram.. prý ta krev teče nějak obráceně či co.. dá se to léčit bud medikamentama nebo chirurgicky, záleží na rozsahu.. ale prý je to nejběžnější příčina špatného spermiogramu.. :-)

holky, moc vám všem tady držím palce, ať vám ta imunita rychle ustoupí.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
15.2.14 20:23

Holky občas sem nakuknem a teda zíram koľko nás je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.2.14 21:11
@janvana píše:
Holky občas sem nakuknem a teda zíram koľko nás je :think:

Je hafo že bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.2.14 21:13
@Danny77 píše:
@Simi11 @milas no holky, to prý pak má za následek špatný spermiogram.. prý ta krev teče nějak obráceně či co.. dá se to léčit bud medikamentama nebo chirurgicky, záleží na rozsahu.. ale prý je to nejběžnější příčina špatného spermiogramu.. :-)holky, moc vám všem tady držím palce, ať vám ta imunita rychle ustoupí.. :-)

Já ti taky držím pěsti a doufám že brzo se ti to spraaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
16.2.14 01:17

@Estella125 Tak jí napiš a uvidíš, co Ti na to řekne. Tak hlavně s endokrinologem musíš vyřešit ty hormony a pokud i ty jsou v pořádku, šla bych na tu imunologii…

@Danny77 Tak to je dobře, že to vyšlo bez problémů.. Zase na druhou stranu, to máte dobrý problém…vždy můžou manželovi ty spermie vzít a udělat IVF, které by se mělo podařit! Podle mě je to líp řešitelný problém než ta imunita…

@estrela Díky za podporu, jsem ráda, že se Ti podařilo…a v těhotenství jsi třeba ještě víc nepřibrala? Po těch kortikoidech…já vůbec nevím, co můžu čekat…

@Tinakaterina To máme dost podobné, já mám TNF alfa 47%, interleukin 41%, no a to IRI 2,4 a pak ty autoprotilátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí