Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4197
16.2.14 09:12

@veveruschka Takže bereš na to nějaké léky? Já zatím nic. Nejdřív ta LPSK / HSK a pak až podle toho, co najdou, tak se uvidí co za léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.14 10:21
@Tinakaterina píše:
@veveruschka Takže bereš na to nějaké léky? Já zatím nic. Nejdřív ta LPSK / HSK a pak až podle toho, co najdou, tak se uvidí co za léky.

Katuš no ona chce zjistit jestli nemáš v bříšku nějaké protilátky třeba ve vejcovodu atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
16.2.14 10:28

Prof. Ulcova-Gallova, ktera se zabyva reprodukcni imunologii, mi rekla, ze endometrioza taky zpusobuje zvysenou aktivitu NK bunek a proto pacientky casto posila na laparku, aby pripadne odstranili i loziska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
16.2.14 12:32

@veveruschka v těhu mám nahoře cca 7kg doteď, na začátku jsem asi 3kg zhubla, ale veškeré IVF, hormony a kortikoidy mě stály cca 18kg, takže teď jsem +25kg než na začátku jakéhokoliv snažení. Při mé obezitě katastrofa, takže po porodu mě čeká opět další boj, tentokrát s kily…nad nimi jsem už jednou zvítězila, tak snad to dám podruhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.14 12:46
@estrela píše:
@veveruschka v těhu mám nahoře cca 7kg doteď, na začátku jsem asi 3kg zhubla, ale veškeré IVF, hormony a kortikoidy mě stály cca 18kg, takže teď jsem +25kg než na začátku jakéhokoliv snažení. Při mé obezitě katastrofa, takže po porodu mě čeká opět další boj, tentokrát s kily…nad nimi jsem už jednou zvítězila, tak snad to dám podruhé…

Ty jsi po léčbě nabírala kila? já ptávě vůbec ani po ivf ani po iui a ani po kortikoidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
16.2.14 12:51

@milas tak to jsi šťastná žena. Jo nabrala jsem dost, bylo to dáno i tím, že mě bylo dost zle a víceméně jsem byla schopná jen ležet. Mám srdeční vadu, takže když jsem začala brát hormony a kortikoidy, tak se mi začalo špatně dýchat, průtoky srdcem se zhoršili a bylo to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.14 12:53
@estrela píše:
@milas tak to jsi šťastná žena. Jo nabrala jsem dost, bylo to dáno i tím, že mě bylo dost zle a víceméně jsem byla schopná jen ležet. Mám srdeční vadu, takže když jsem začala brát hormony a kortikoidy, tak se mi začalo špatně dýchat, průtoky srdcem se zhoršili a bylo to. :nevim:

tak to chápu. Chlap má nasazene taky kortikoidy ve spreji k vůli astma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
16.2.14 23:15

@Tinakaterina No, teprve mě čeká Metypred - začnu ho příští týden užívat… tak uvidíme…

@estrela Já budu muset taky bojovat s kily, ach jo :-/

@milas Ony kortikoidy na astma ve spreji nic nedělají, působí jen lokálně v plicích…zatímco ty pitomé tablety působí celkově…

No, uvidíme, snad se nám příští týden podaří další IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
17.2.14 07:07

Holky, já přibrala asi pět kilo po dvou ivf a třech Ket. A teď mi to jde samo pomalu dolů. Je to spíš takové to zavodnění, já jsem po kortikoidech taková jako nateklá. A člověk má míň pohybu po transferu. Příjemný to není, no :-( Co se dá dělat… Měla jsem Puregon, Prednison, Utrogestan - 6 tablet denně. K tomu jsem si píchala ještě denně Fraxiparine. Teď se těším, až se mi tělo pročistí. Chci zkusit Mačingovou. Snad to vydržím ;-) Padají mi hrozně vlasy a mám celulitidu a problémy s pletí. Takže po očistné kúře budu třeba zase KRÁSNÁ ;-) do té doby než pujdu na operaci a začnu zase jíst hormony. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
17.2.14 07:24

@Tinakaterina - vlasy hodne padaji při kortikoidech + kortikoidy taky zpusobuji problémy s pleti, u nekoho i nadmerne ochlupeni na mistech, kde by nemelo byt. atd…, je to svinstvo, proto je Malickova nechava max pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
17.2.14 09:32

@milas hele to má náš Mates…už asi 2 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
17.2.14 14:50
@margotkaa píše:
@Tinakaterina - vlasy hodne padaji při kortikoidech + kortikoidy taky zpusobuji problémy s pleti, u nekoho i nadmerne ochlupeni na mistech, kde by nemelo byt. atd…, je to svinstvo, proto je Malickova nechava max pul roku

súhlasím zachlpatela som na tváry a z hlavy mi to padá neuveriteľne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
17.2.14 14:52

@Tinakaterina mne sa po vysadení kortikoidov rozjela periorální dermatitida a akne steroides. teraz po truóch mesiacoch už začínam vyzerať ako človek a už mám 3 kila dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
17.2.14 15:13

No, já po těch dvou letech na různých hormonech vypadám jako princezna :zed: :zed: :zed:
Dneska jsem začala Mačingovou. A manžel se mi tu cpe čokoládou a pije si kafíčko. Ale já to vydržíííím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.2.14 20:24
@veveruschka píše:
@Tinakaterina No, teprve mě čeká Metypred - začnu ho příští týden užívat… tak uvidíme…

@estrela Já budu muset taky bojovat s kily, ach jo :-/

@milas Ony kortikoidy na astma ve spreji nic nedělají, působí jen lokálně v plicích…zatímco ty pitomé tablety působí celkově…

No, uvidíme, snad se nám příští týden podaří další IUI…

Jo to mi říkej a ják si kortikoidy hrají s nervy během 3 týdnu 3 záchvat vsteku prostě hrozná scéna no a to teprve je baštím 90 dmů v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí