Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
14.2.14 12:41

Holky, dovču Malíčková příští týden určitě nemá, včera mi psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.2.14 14:18
@sofie1974 píše:
Holky, dovču Malíčková příští týden určitě nemá, včera mi psala

ne, ale měla ji mít pouze dnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.2.14 14:32

@Simi11 asi jí má.. stále nic.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.2.14 15:16
@Danny77 píše:
@Simi11 asi jí má.. stále nic.. :-)

tak příští týden, nebo taky dělá, že když se ji něco nelíbí, nechává ještě něco přidělat, uvidíš. vydrž prťka vydrž a dej hned vědět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
14.2.14 16:08

@Danny77 Tak já se připomínala v úterý a výsledky mi přišly včera - ale v 22.33 8o Chuděra, jestli tak dlouho pracuje. To fakt pro to musí žít a dávat tomu všechno!

No a jak jsem dopadla… :-/ Nevím, co si o tom myslet - tedy spíš jsem se s tím nějak nesrovnala zatím. Dnes nad to sednem s manželem a pokusíme se ještě něco vybádat. Takže proti spermiím nebo embryu protilátky nemám. Zato mám pozitivní jiné protilátky - anti SSA, anti SCL 70 a anti-nukleosomy - takže mi hrozí autoimunita do budoucna :-( No a anti SSA jsou potvory - ty můžou snižovat početí a tak. No a TNF alfa 47% a imunita spíše Th1. Takže zrada může být v tomto…já ani nevím, jak moc špatné to je, budu muset tuto diskuzi pročíst zase znovu, abych přesně věděla, která co máte a kolik procent a tak… a kdyžtak to porovnáme… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.2.14 17:48
@veveruschka píše:
@Danny77 Tak já se připomínala v úterý a výsledky mi přišly včera - ale v 22.33 8o Chuděra, jestli tak dlouho pracuje. To fakt pro to musí žít a dávat tomu všechno!No a jak jsem dopadla… :-/ Nevím, co si o tom myslet - tedy spíš jsem se s tím nějak nesrovnala zatím. Dnes nad to sednem s manželem a pokusíme se ještě něco vybádat. Takže proti spermiím nebo embryu protilátky nemám. Zato mám pozitivní jiné protilátky - anti SSA, anti SCL 70 a anti-nukleosomy - takže mi hrozí autoimunita do budoucna :-( No a anti SSA jsou potvory - ty můžou snižovat početí a tak. No a TNF alfa 47% a imunita spíše Th1. Takže zrada může být v tomto…já ani nevím, jak moc špatné to je, budu muset tuto diskuzi pročíst zase znovu, abych přesně věděla, která co máte a kolik procent a tak… a kdyžtak to porovnáme… :hug:

teda to máš hodnoty, která tady myslím žádná neřešila, krom tnf alfa, tu máš vysokou, ale znám ji i vyšší. myslím že malíčková připouští k oplodnění při 40%, a kamarádka měla 70, takže to by nebylo tak hrozný.
určitě ti tam napsala co navrhuje, léčbu, kolik čeho jak dlouho nebo ne?
drž se, všechno zlý pro něco dobrý, oklepeš se z toho a budeš ráda, že se zřejmě přišlo na příčinu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
14.2.14 17:51

@Simi11 No a mám teda vyšší interleukin 2 :-( Jo, doporučuje 14 dní 8 mg methylprednisonu a pak jen 4… a nejmíň 6 týdnů. Uff, takže nic moc. No, snad nám toto pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.2.14 18:01
@veveruschka píše:
@Simi11 No a mám teda vyšší interleukin 2 :-( Jo, doporučuje 14 dní 8 mg methylprednisonu a pak jen 4… a nejmíň 6 týdnů. Uff, takže nic moc. No, snad nám toto pomůže…

ostatní holky pojdte mi na pomooooooc, tady se nám veveruška skládá, když ji radí nejlepší imunolog v republice. Veveruška píše, že je to v háji a dle předchozí příspěvku téměř beznadějný a ona ji přitom nasazuje kortikoidy jen na 6 týdnů :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
bud v klidu, dává ti darda dávku na začátek, asi ti bude blbě, ale té mé kamarádce to udělala taky. šokovou dávku.
já rovnou po prognoze měla od nich sděleno, že léčba rok a víc, takže v klidu!!!
to nebude nic hroznýho věř mi :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
14.2.14 18:39

@Simi11 holka…jdu na pomoc :lol:
@veveruschka hele mě to přijde dobrý…léčba není na dlouho a to je super…neboj, je to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.2.14 19:00

@Simi11 jestli mě budeš ještě chvíli strašit, tak se taky složím, a i bez výsledků :lol:

náhodou, já veverušce rozumím.. je z toho zmatená a neví co, protože se s tím nikdy nesetkala a vy už jste v týhle oblasti skoro profíci.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
14.2.14 19:03

@Simi11 teda vím, že jsi psala ostatní holky pojďte mi na pomoc…a já tu jaksi nepatřím mezi ostatní, ale i tak ti prdelko na pomoc jdu ;)

@veveruschka Ahoj, my se neznáme, ale buď v klidu. Máme hodně podobné výsledky, akorát já nemám pozitivní anti SCL 70 a anti-nukleosomy, ale mám stejně jako ty - Anti-ENA SS-A +, Anti-ENA SS-B, TNF alfa, kterou jsem měla bezmála 80,IFNg a jiné záludnosti…a podívej se do metříku ;) Ta autoimunita je sjogrenův syndrom (snad píšu správně) jde o vysychání sliznic a je to jedno z nejlehčích autoimunitních onemocněních, než jsem se to dozvěděla, tak jsem si myslela, že je konec. Malíčková mi vysvětlila, že ne. Akorát po porodu hrozí, že kdyby to propuklo, tak budu muset hodně pít, kapat oční kapky a při :srdce: :srdce: :srdce: používat gel, ale to se stát může a nemusí. Každopádně tohle autoimunitní onemocnění většinou s vyšším věkem propukne a podle Malíčkové je blbost kvůli tomu nemít děti.
Ty ty výsledky nemáš podle mě tak špatné - jakože tu alfu, takže bych se nebála a hlavně nepropadala panice. Věř, že to dopadne dobře. Držím palce co dalšího boje.

@Simi11 asi takhle jsi potřebovala pomoc? :hug:

A vás ostatní zdravím a přeji hodně štěstí do dalšího boje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.2.14 19:04
@Danny77 píše:
@Simi11 jestli mě budeš ještě chvíli strašit, tak se taky složím, a i bez výsledků :lol:náhodou, já veverušce rozumím.. je z toho zmatená a neví co, protože se s tím nikdy nesetkala a vy už jste v týhle oblasti skoro profíci.. :-)

trošku zastávám názor jiných mudr, že by vůbec výsledky neměli zasílat :zed:
já vím denny, v pondělí budem takhle uklidnovat tebe :lol: a nestrašim to je realita, mudr je skvělá nic nenechá náhodě. tak ji důvěřuj :kytka: napíše napíše tipuju nejpozději v pondělí.
frčíme na hory :palec: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.2.14 19:05
@Simi11 píše:
trošku zastávám názor jiných mudr, že by vůbec výsledky neměli zasílat :zed:
já vím denny, v pondělí budem takhle uklidnovat tebe :lol: a nestrašim to je realita, mudr je skvělá nic nenechá náhodě. tak ji důvěřuj :kytka: napíše napíše tipuju nejpozději v pondělí.
frčíme na hory :palec: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

teda jako výsledky jo, celkové hodnocení, ale hodnoty ne, taky jsem dělala, že sem jednotlivý hodnoty hledala na netu a oni pak nad nimi mávli rukou. vidíme to hůř, když tomu nerozumíme, to je jasný.
a ty na tom budeš jako veveruška, budto nic a nebo něco na měsíc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.2.14 19:05

@Simi11 jééé užijte si to.. do Krušných??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.2.14 19:07

@Simi11 však já vím, že je skvělá.. jsem ráda, že u ní jsem.. jen bych byla radši, kdyby nebylo co léčit.. řekla bych, že už tak, toho máme dost.. ale když ne, tak se holt taky začneme prát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí