Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 kortikoidů se neboj. mě kombinace léků od ní hned zabrala.
@Izzz a přibrala jsi po nich něco. Já právě teď po 4 IVF hodně nabrala a docela mám rohozenou MS. Mám pocit jako by se mi vracela endometrioza. Navíc je budu brát po celou dobu těhotenství a z toho moc nadšená nejsem. Snažím se teď dát trochu fyzicky do pořádku než je začnu brát. ![]()
@Danny001 no já ani nevim, přibrala jsem celkově asi těma depkama z toho všeho, takže na kortikoidy to bohužel svést nemůžu
Zhubneš pak procházkama s kočárkem. ![]()
@Izzz Mám za 2 roky co jsem byla na 4 IVF nahoře 8 kg. Nechci to svádět jenom na hormony, ale ten stres tomu taky nepřidal. Ale váha je asi to nejmenší. Důležité je aby to vůbec někdy vyšlo a dopadlo všechno dobře. ![]()
@Danny001 četla jsem o vaší adopci, jestli to není tajný…držim palce. my máme žádost taky podanou ![]()
@Izzz ty jsi taky všude
Vzhledem k věku je asi nejvyšší čas o adopci zažádat pokud nechci žít bez dítěte, nebo dětí. A to nechci. Máme domluvenou za týden první informační schůzku tak jsem sama zvědavá. A jak dlouho máte podanou žádost vy? A ty nemáš vlastní?
@Danny001 nemám vlastní. My jsme ji podávali asi v listopadu, nebo v říjnu…mě to fakt vypadlo. Ale z kraje máme čekat dopis na jaře kvůli psychotestům.
@Izzz Tak snad se ti vlastní zadaří.
Četla jsem tady v diskuzi, že máš teď odpor ke CAR. Jsem na tom podobně. Ale zase to nějak řešit musím a přirozeně otehotnět je u mě skoro nemožné. A žádost se bere za podanou ve chvíli kdy mám vyplněný všechny papíry - včetně posudku od doktora a já nevím co ještě?
@Danny001 píše:
Holky potvrzuje vám Mudr. Malíčková termíny e-mailem? Nabídla mi 3 termíny, tak jsem jí jeden napsala, že bych přijela. Ale už mi od ní nepřišlo potvrzení termínu jako minule. Tak nevím
mě potvrdila asi po týdnu, už jsem taky měla strach, jestli to platí
@Danny001 píše:
@Izzz Tak já jí pro jistotu napíšu jestli to platí. Abych tam nejela a pak mě neměla na seznamu.Jedu tam 4.2 a podle toho co mi poví se rozhodnu jak budu postupovat dál a taky si vyzvednu ty kortikoidy. Vůbec se mi do jejich užívání nechce
Můžu říct že já mám ty kotikoidy bez jakýkoliv vedlejších účinků, ničeho se neboj
@milas to je fajn, že je snášíš dobře. Jsem zvědavá, jestli je budu taky zobat. Ve středu si budu psát o výsledek vyšetření.
@Alchemilka1 píše:
@milas to je fajn, že je snášíš dobře. Jsem zvědavá, jestli je budu taky zobat. Ve středu si budu psát o výsledek vyšetření.
Jo to já tam zrovna budu a uvidíme za 14 dní co a jak dál
@Alchemilka1 neboj to zvládneš jsi v dobrých rukou zmakneš to
@milas miluš ženská toho zvládne moc, když musí
Však to sama znáš
Na výsledek jsem opravdu moc zvědavá. Už brzy se ukáže, jestli mé naštvání na dr. bylo oprávněné…uvidíme ![]()