Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65316
12.1.14 11:01

@Alchemilka1 kam si ho dala???to dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
12.1.14 18:28

@Petra Z Péťo pokud jedeš od Liberce tak je opravdu nejlepší nechat auto na Černým mostě. Metrem jsi tam bez přestupu za 30 minut a jen přejdeš park a jsi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.14 18:45

Já teda vždycky busem. Autem bych vjela do Prahy a nikdy se už nevymotala.

• Citovat
  • Upravit
65316
12.1.14 18:46

@Danny001 jo? Tak to asi teda udělám tak. Když vyjdeu v 7 jsem v 8 v praze a metro bude lepší než se tam motat někde. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
12.1.14 18:48

No já autem jezdila právě do podolí tam to jde :-) stále po pražském okruhu a pak jen jet podél řeky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.1.14 18:56

Já napsala omylem anonym :)
Já jsem v Praze naprosto ztracená. Jezdím Prahou max o víkendu v době oběda, to je prázdno :) Já jezdívám v 6 busem, když mám bejt v 10 u Karin. Je to strašný to dojíždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
12.1.14 19:19

@Izzz Taky bych Prahu autem nedala, ale ten Čerňák je hned na sjezdu u dálnice, takže se ikam nezajíždí :)
@Petra Z je tam záchytné parkoviště, ale my to dáváme kousek od KFC na parkoviště nevím jeslti Makra nebo Bauhasu. Něco takovýho. Nic neplatíme za parkovné a je to hned u toho mostu jak přecházíš do metra. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.1.14 19:21

@Danny001 tam jsem vystupovala ted. Brácha mě tam vyhodil a kontroloval mě z dálky, jestli dobře přejdu přes most a vlezu do metra a né jinam :) Já jsem schopná čehokoli :)

Už se těšim, až to řešit nebudu…a budu doma jen a jen pupkatět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
12.1.14 19:24

@Izzz já jsem taky schopná zabloudit uplně všude. Když jsme vylezli z metra na Karláku, tak jsem přítele táhla podle značek do fakutltní nemocnice, ale do uplně jinýho baráku. Tak jsme se ptali na informaích a paní nás poslala na druhý konec náměstí. A než jsme stačili najít výtah k Malíčkový, tak jsme se s přítelem 3× pohádali :mrgreen: Já nejsem teď schopná napsat o léky. Chci se tam objednat a znovu se zeptat na všechna rizika. Dávám si teď pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.1.14 19:31

@Danny001 my jsme Karlák našli, ale když jsme byli v Podolí u madara, tak to byla komedie. Dali jsme si dost času to najít…no manžel to prej ví, takže jsme vylezli někam do kopce, ufuněný jsme zjistili, že jsme docela daleko a naprosto jinde :) Tak jsme běželi zase dolu. Smáli jsme se, jak jsme debilní :mrgreen: Karlák zvládám, teď poprvé i sama. Ale najít výtah ke Karin je dobrej zážitek skoro pokaždý. Teda spíš když jdu od ní, tak jdu pravidelně na druhou stranu :) do kantýny.
Pauza je důležitá! Jen si ji užij a pak se do toho všeho vrhneš zase naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
12.1.14 19:35

@Izzz Jo v kantýně jsme taky 2× skončili. Bylo už skoro poledne a my jeli jak pitomci na lačno. Přitom jsem v mejlu měla, že jíst můžeme ale netučná jídla. Takže můj chlap nervní a hladovej a nakonec brala krev jenom mě :mrgreen: Ale on už měl se mnou imuno udělaný před 2 lety. Až tam pojedu po druhý tak si myslím, že už nezablodím, mám to zmáknutý z minula :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.1.14 19:48

@Danny001 a ted nevim, jak to máš…jsi tam objednaná na někdy, nebo si dáváš od všeho voraz? a zůstáváš v gennetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
12.1.14 19:58

@Izzz já už nejsem v Gennetu, tam jsem absolvovala 2 IVF, pak 2 v Brně v Heliosu a teď si dávám pauzu. Protože mi našla malíčková protilátky proti embryu a navíc mi hrozí po porodu vznik systémové autoimunitní nemoci. A toho se bojím. Nikdo mi tomu pořádně nic neřekne a tak se chci objednat k Malíčkový, že si vyzvednu léky a zeptám se jí na nějaký otázky co mě trápí. Zvažuji jestli vůbec do něčeho ještě mám jít… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
12.1.14 20:06

Holky díky Černý most znám a vím kde tam parkovat.
Ještě uvidím jestli to dám tak nebo autem až k dr. Ale to se bojím že v 8 ráno bude praha ucpaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
12.1.14 20:07

@Izzz jste vylezli na vyšehrad ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie