Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z Péťo pokud jedeš od Liberce tak je opravdu nejlepší nechat auto na Černým mostě. Metrem jsi tam bez přestupu za 30 minut a jen přejdeš park a jsi tam.
Já teda vždycky busem. Autem bych vjela do Prahy a nikdy se už nevymotala.
@Danny001 jo? Tak to asi teda udělám tak. Když vyjdeu v 7 jsem v 8 v praze a metro bude lepší než se tam motat někde. Děkuju
No já autem jezdila právě do podolí tam to jde
stále po pražském okruhu a pak jen jet podél řeky:-)
Já napsala omylem anonym ![]()
Já jsem v Praze naprosto ztracená. Jezdím Prahou max o víkendu v době oběda, to je prázdno
Já jezdívám v 6 busem, když mám bejt v 10 u Karin. Je to strašný to dojíždění.
@Izzz Taky bych Prahu autem nedala, ale ten Čerňák je hned na sjezdu u dálnice, takže se ikam nezajíždí ![]()
@Petra Z je tam záchytné parkoviště, ale my to dáváme kousek od KFC na parkoviště nevím jeslti Makra nebo Bauhasu. Něco takovýho. Nic neplatíme za parkovné a je to hned u toho mostu jak přecházíš do metra. ![]()
@Danny001 tam jsem vystupovala ted. Brácha mě tam vyhodil a kontroloval mě z dálky, jestli dobře přejdu přes most a vlezu do metra a né jinam
Já jsem schopná čehokoli ![]()
Už se těšim, až to řešit nebudu…a budu doma jen a jen pupkatět.
@Izzz já jsem taky schopná zabloudit uplně všude. Když jsme vylezli z metra na Karláku, tak jsem přítele táhla podle značek do fakutltní nemocnice, ale do uplně jinýho baráku. Tak jsme se ptali na informaích a paní nás poslala na druhý konec náměstí. A než jsme stačili najít výtah k Malíčkový, tak jsme se s přítelem 3× pohádali
Já nejsem teď schopná napsat o léky. Chci se tam objednat a znovu se zeptat na všechna rizika. Dávám si teď pauzu.
@Danny001 my jsme Karlák našli, ale když jsme byli v Podolí u madara, tak to byla komedie. Dali jsme si dost času to najít…no manžel to prej ví, takže jsme vylezli někam do kopce, ufuněný jsme zjistili, že jsme docela daleko a naprosto jinde
Tak jsme běželi zase dolu. Smáli jsme se, jak jsme debilní
Karlák zvládám, teď poprvé i sama. Ale najít výtah ke Karin je dobrej zážitek skoro pokaždý. Teda spíš když jdu od ní, tak jdu pravidelně na druhou stranu
do kantýny.
Pauza je důležitá! Jen si ji užij a pak se do toho všeho vrhneš zase naplno.
@Izzz Jo v kantýně jsme taky 2× skončili. Bylo už skoro poledne a my jeli jak pitomci na lačno. Přitom jsem v mejlu měla, že jíst můžeme ale netučná jídla. Takže můj chlap nervní a hladovej a nakonec brala krev jenom mě
Ale on už měl se mnou imuno udělaný před 2 lety. Až tam pojedu po druhý tak si myslím, že už nezablodím, mám to zmáknutý z minula ![]()
@Danny001 a ted nevim, jak to máš…jsi tam objednaná na někdy, nebo si dáváš od všeho voraz? a zůstáváš v gennetu?
@Izzz já už nejsem v Gennetu, tam jsem absolvovala 2 IVF, pak 2 v Brně v Heliosu a teď si dávám pauzu. Protože mi našla malíčková protilátky proti embryu a navíc mi hrozí po porodu vznik systémové autoimunitní nemoci. A toho se bojím. Nikdo mi tomu pořádně nic neřekne a tak se chci objednat k Malíčkový, že si vyzvednu léky a zeptám se jí na nějaký otázky co mě trápí. Zvažuji jestli vůbec do něčeho ještě mám jít… ![]()
Holky díky Černý most znám a vím kde tam parkovat.
Ještě uvidím jestli to dám tak nebo autem až k dr. Ale to se bojím že v 8 ráno bude praha ucpaná.