Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Test na AMH mi dělali v CARu, stálo mě to 660,– Normální hodnota je cca 1-3, já měla 6, šla jsem na nativní IVF a jsem ve 22tt ![]()
Já jsem AHM neplatila dělala mi to gynekoložka, abych to nemusela platit.
@Anonymní píše:
tak to Ti moc gratuluji to je supera v Caru to po tobě chtěli zaplatit?
Jsem právě myslela, že tam to udělají na požádání nebo automaticky
ale asi jak kde že jo no
No, díky, ale to není k čemu gratulovat.. Tato hodnota mi ukazuje, že mám vajíček až moc, tudíž se mi každý měsíc ve vaječnících chystá hafo folikulů, které ale tím pádem nemají místo, aby rostli a tím i sílu, aby praskli. Spojí se a je z nich cysta
S IVF jsme chtěli cystě předejít, odebrali mi dva oocyty a jeden klapnul
ale velká cysta byla i tak, až do nějakého 10tt.
@Anonymní píše:
jo až takhle?no tak to pak chápu
já jsem se dneska dozveděla poprvé celkově o tom AMH a vše kolem, takže v tom lehce ještě tápu, tak se omlouvám
ale čert vem cystu
vše dopadlo nejlépe jak mohlo a to je hlavní
jo jo, první pokus a dopadl skvěle, snad tomu tak bude i dál
Tak ať to tak dopadne i u vás ![]()
Zakladatelko mně zjistila DR, že já mám AHM 0,16 loni v listopadu a b dubnu jsem byla těhule a mám druhou dceru ono záleží hlavně na CARU a pžístupu. Hodně štěstí ![]()
@Blanka S mužů se taky zeptat na to AMH - dr vám to sama nabídla nebo jste ji požádala???
Mi bylo u různých lékařů řečeno, že AMH pojišťovna neplatí.. platila jsem tuším 590 Kč.
No me to zaskočil o v car me k němu tlačí ale trochu to odkládán mám strach, nedaří se mi otěhotnět víc jak rok. V gennetu v lbc mi řekli ze tam stoji 850 to je docela dost
ale i tak mám strach z výsledků.