Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@denisa 76 to je přesný… já bych jí skočila po krku hned.. nebo těm, co tu dávají diskuze ala jak vyvolat potrat a pod.. otřesný.. jenže to je přesně ono, kdo mít může, tak si toho né vždy váží, někdo by za tu možnost „vraždil“ a nedaří se.. chjo ![]()
@denisa 76 píše:
@Piškotka Tak ty 3 vejce bych řekla, že jsou spíš díky tomu FSH, prootže je už vyšší a už se tolik folíků nevytváří. Určitě nemá cenu dělat s tímhle celé vf a spíš zkoušet ty minimálky. Víš že k radosti stačí i jedno vajco![]()
jj to vím, ale kdo to má vydržet? ![]()
Ahoj, pro zajímavost…podstoupila jsem 10×ET, další dvě stimulace byly bez úspěchu, jedna stopka kvůli střevní chřipce a jedna bez ET, embrijka to vzdala. Nyní stimuluji, takže 13. stimulace…
@lenkarehankova Ahojky..no teda to je taky masakr. Bylo nekdy alespon nejake tehu nebo jsou vsechny pokusy uplne bez vysledku?!
@lenkarehankova tak to je sileny. Kde je u vas chyba?? Ja trochu vic bojuju s imunitou ale diky lekum se ji podarilo mit pod kontrolou tak uvidime.
Za celé ty roky na nic nepřišli…tento rok jsme začali chodit do Reprofitu a dr. zjistila, že by se mohlo jednat o PCOS dle hormonálního profilu a příznaků..zatím nepozvrzeno, zítra mám první kontrolu
@lenkarehankova no to ivf je fakt nekdy k posrani a nekdy mam na nej nerva
takze jsi u Machace a mohlo by to znamenat posun.
Tam mi přišlo že ve fakultce co jsem si nevydupala tak nebylo…sice genetika, imuno atd vše Ok..ale třeba hormonální profil mi dělali jednou…a to i když jsem byla jinde tak nic…jen ve Fertimedu mi obkoukli dělohu, ale výsledek mi nikdo neřekl…jen je to dobrý..to je vše. Mudr. se fakt snaží, co jsme tam přijeli od té doby sní pořád něco probírám mejlem…doufáme, že to konečně jednou vyjde, stále a pořád
..dobrou, ráno jedem na kontrolu zda se tvoří vajíčka…
@lenkarehankova Ahojky
No tak někde v car to fakt neřeší a na to nemám slov
![]()
Tak to jsem ráda a třeba to vyjde v novém car napoprvé ![]()
Tak at dnešní kontrola dopadne na 1 ![]()
@denisa 76 Ahoj, tak kontrola Dr machač…sliznice 8mm…9.den cyklu..na mně uplný zázrak, ještě nikdy se to nestalo a folíků našel 6 kousků…
"@