Křehká vajíčka podle embryologa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4252
25.3.14 18:20
@Tinkka píše:
@tina111 Jejda tak to je krasny! Gratuluju moc!! A to se povedlo iui nebo ivf? Nam se ivf v listopadu nepovedlo, mrazaky nemame, takze nekdy v cervnu druhe kolo, manzel basti vitaminy, ja take..tak snad to napodruhe klapne! A co tehot. a porod, v pohode?

DEKUJEME ;)

po 3IVF (zavedeny 2embryjka).
drzim moc pesti at se napodruhe zadari a miminko je v brisku :D!!!

no tehu… :roll: porad nejaky problem. nizko placenta, velke tvrdnuti briska, ve 30tt zkracovani cipku, ve 36tt zjisten streptokok atd, cely tehu jsem prolezela. a pak jsem prenasela.
porod pres 12hodin ve velkych bolestech uz od zacatku. nechtela jsem se otevirat. ke konci jsem uz omdlivala, streptokok me rozežral, tak jsem pry zasita az k mocaku a pry jsem uplne dole nova :mrgreen: :mrgreen: ze se manzel muze tesit :lol:…bylo to dost narocne ale vysledek toho vseho stoji za to!!!

moc vam drzim pesti aby jste vytouzene miminko drzeli v naruci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4252
15.1.15 11:40
@k. Eva píše:
Ahoj Tinko, to vůbec nevadí, že nepíšeš, hlavně, aby ti bylo lépe a všechno bylo v pořádku. Každý den na tebe myslím! My už máme střechu, tak jsem moc ráda, bylo to docela náročný. Každý den teď likviduju nějakej bordel kolem chalupy. Zítra za námi přijede kamarádka s Moravy s rodinkou, tak budeme mít zpestření. Myslím na tě, také moc nestíhám, příště písnu víc. Na ten román se těším (-: Pa pa.

Evi jsi jeste aktivni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
15.1.15 14:01

@tina111 Aá, už si vzpomínám, už vím, to jsi měla napsat rovnou…zdravím Tě ještě jednou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4252
15.1.15 16:16

@Tinkka :lol: to jsem rada :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie