Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mamci jaky mate osvědčený krem na pusinu u mimca? Je v tom obdobi kdy vodopady slin od zoubku, strkani a cumlani vseho co po ceste na zemi najde atd. Ma to kolem pusiny cervene, tak cim aspoň zmirnit. Omyvam vodou a natiram tel. mlekem co je na telo i oblicej, ale chtela bych zitra koupit primo na tu pusinu, poradite jake mate zkusenosti? Dekuji ![]()
http://www.cannaderm.cz/…g-8087000088
ahoj ja mam tento krem a je opravdu super
Používala jsem Excipial Kids, když se synovi dělala vyrážka kolem pusinky, na tvářičkách. Jediné co pomohlo.
My tez pouzivali Biodermuz odkazu vyse, max. spokojenost, kdyz se ted zacnou delat pupinky, parkrat namazem a jsou fuc ![]()
@Katka.U klasica sudocrem..to používáme my a skvělé..
jinak večer mu opáchnu pusinku heřmánkem a je klid.
@Katka.U
Sice jsem se nesetkala s tím co trápí vás a i mě to překvapilo, ale třeba vám pomůže balzám na rty pro miminka od Sebamed. ![]()
Dadu měla suché tváře… Pupíky..asi novorozenecký akné… Heřmánku na nic, olejíčky na nic… Mě pomohla čistá vazelína a chrání jí to i před slinama ![]()
Dekuji, zitra vlitnu do lekarny a vyberu neco z toho jak jste psali. @Malike Dr.mi poradila at mu to pretru bepantenem co ma na zadecek, ale nepomaha a ten sudocrem bude asi na stejne bazi ![]()
@zvědavá borůvka píše:
@Katka.U
Sice jsem se nesetkala s tím co trápí vás a i mě to překvapilo, ale třeba vám pomůže balzám na rty pro miminka od Sebamed.
No to je takova ta klasika od slin, jak si porad sudla pusinu dudlikem a bohuzel si oblibil ten, co je hodne priplaclej na pusine a ta pokozka moc pod nim „nedycha“ ![]()
@Katka.U bepanthen není tak dobrý jako sudocrem..mám vyzkoušeno..
No to je takova ta klasika od slin, jak si porad sudla pusinu dudlikem a bohuzel si oblibil ten, co je hodne priplaclej na pusine a ta pokozka moc pod nim „nedycha“
Moje holka dudlíky nechtěla. Aspoň jsem se něco nového dozvěděla ![]()