Nechci půjčovat dítě

95
15.8.14 22:52

Nechci půjčovat dítě ..

Ahoj holky…

Mám 2 měsíční dcerku a nechci ji zatím půjčovat babičkám a prostě nikomu..
Neustále se ptají proč nechci že přece nekojím tak můžu a td.
Ale je ještě malinká a prostě ji chci mít u sebe..!!
Měla jste to některá také tak?
A kdy jse ji půjčilo? :)
Díky..
A rejpalky nepotřebuji ;)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
15.8.14 22:55

Pokud nechceš nepůjčuj, je opravdu ještě malinká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 22:55

Tak mojí mamince hned, ale bydlí vedle na jednom pozemku. Tchýně je stařičká bez zájmu a nikomu jinému jsem nepůjčovala. co je to půjčovat? Jakopochovat nebo brát pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
15.8.14 22:56

@Nicalka když necheš, nepůjčuj, je to tvoje dítě a ty o něm rozhoduješ. Nenech se do ničeho tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.8.14 22:56

Brát pryč.. ;)
Prostě mě strašně štvou ty jejich řeči…!!!

Příspěvek upraven 15.08.14 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.8.14 22:57

Pujcuj az to sama budes chtit :nevim: nepujcuju doted…mimo tatinka a sestry max 3 hodiny. nevim, jsem zavisla matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
15.8.14 22:57

Mam to tak taky a to je mala uz vetsi. jediny kdo ji obcas pohlida nebo vezme do kocarku je moje mamka. Je jedina komu verim a vim ze udela veci podle me. Z tchyne mam uplne paniku…navic nevidim duvod " pujcovat" male deti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
15.8.14 22:58

Pche…naší je už půlroku a je pořád semnou :oops: sic kojim, ale ani v pauzach mezi bez ní být nechci :nevim: za půl roku byla beze mě asi jen tři hodiny dohromady to s manželem… K babičkam plánuji, ale jeste jsem se. k tomu nedokopala :oops: takže si úplně normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247

Tvoje dítě, tvoje věc. jen aby ses ale později nedivila, že si příbuzní zvyknou a pak už si dítko nebudou chtít „půjčit“, až to budeš třeba potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445

Ty se máš! Já bych půjčila hned, ale nikdo nechce  :mrgreen:

Co si vzpomínám… prvního syna jsem dala hlídat na noc v 8-mi měsících. Kdy kdo hlídal přes den už nevím, ale taky jsem měla pocit, že vše udělám nejlíp sama a moc se mi do hlídání nechtělo.

A dceru nikdo moc hlídat nechce, protože umí pěkné hysteráky, ale teta ji hlídala u nás doma asi na 2 h, někdy od 2 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549

U prvního jsem měla podobné pocity jako ty, když chtěl někdo s kočárkem, šla jsem taky, co na tom, že jsem padala únavou :mrgreen: U druhého jsem se už poučila :mrgreen:

Zařiď si to dle sebe, je to tvá dcera. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22043

Nevidím důvod, proč „půjčovat“ dvouměsíční dítě, není to panenka.

Já bývávala ráda, když mi dceru máma povozila v kočárku nebo se s ní hodinku potěšila… a dodnes jsem ráda, že jsem jim tu možnost dala, máma nečekaně, bez varování, ze dne na den zemřela a kdybych bývala striktně „nepůjčovala“, bývaly by si jedna druhou neužily ani těch pár měsíců… ale každý to cítí jinak, dělej, jak uznáš za vhodné. :nevim:

Příspěvek upraven 15.08.14 v 22:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.8.14 22:59

Uff už si nepřipadám tak špatně ;)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.8.14 22:59

Taky nevím, co myslíš pod pojmem půjčovat. Jestli pochovat, tak to bych nechala, ale jestli na dýl bez tvé přítomnosti, tak to tedy ne. :cert: Já „půjčovala“ resp. byla ráda za pohlídání až tak okolo roku a půl. Ale ségře jsem vozila kočárek, to mohlo být neteři tak půl roku, ale jen tak na hodinku maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
15.8.14 23:00

Tak malinký dítě bych nikomu nepůjčila. Já jsem nechala babičku vozit kočárek, ale byla jsem s ní. Občas si malou vzala na vycházku, ale až tak od 4 měsíců. A to max. na hodinu po nakojení. Až byla potom malá starší, tak už to bylo i na dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí