Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ty stock, když si to líp přečteš, tak to pochopíš. Jinak mějte hezký víkend a ahoj.
@Burj Chalifa Do kategorie trola. Američani tu kradou děti?! Kdo toto napíše, nemůže mít všech pět pohromadě… Chcu a chtět bude její nejmenší problém.
@Rusalkaa píše:
Ty stock, když si to líp přečteš, tak to pochopíš. Jinak mějte hezký víkend a ahoj.
Na tom není nic k nepochopení. Když potřebuješ,„pujcis“. Jinak je mimco moc malinký,„nepujcis“. I Tobě hezky vikend ![]()
@pepřenka Nevidím proč by to mělo být vyčurané aby se půjčilo když je potřeba. Vidět malou můžou prarodiče kdykoliv, oni jezdí k nám, my jezdíme k nim. Dcera je hodně temperamentní, má svou tvrdohladou povahu a obě babičky jsou rády že jedou domů nebo my, protože je náročnější malou hlídat když se s nimi vidíme. Tak si nedovedu představit, že by ji hlídaly půl dne nebo dokonce celý, to by bylo asi poprvé a naposledy. Jinak v mnoha věcech se neshodneme, tak nechceme aby něco dělaly za našimi zády
@VeronikaV31 ano to chápu, neshodnete se na výchově, alE když je prarodiče mají, protože rodiče potřebuji pohlidat, tak už nevadi, že se neshodnete?
@Rusalkaa píše:
Mám jednu známou, která by ani dítě nenechala samotné před obchodním domem, když jde nakupovat, protože by měla strach, než si nakoupí, že ho někdo ukradne.
Ty ho před obchodním domem necháváš?
@Kobliha51 píše:
Ty ho před obchodním domem necháváš?
Americké gangy mě nechávají klidnou a dítě bych před obchoďákem teda nenechala. Máme dost “vlastních” úchylů.
@pepřenka píše:
Americké gangy mě nechávají klidnou a dítě bych před obchoďákem teda nenechala. Máme dost “vlastních” úchylů.
Souhlasím s tebou. Rusalce to zjevně připadá divné.
![]()
@pepřenka Dostávají instrukce na tu chvilku, tak to respektují-to je jediná chvilka, jedná se o max 2×měsíčně 2 hodiny-když jdu k zubaři nebo jsem šla na pohřeb a tam fakt dítě netahám, jinak si malou sebou beru vždy. Nepotřebuji nikoho za zadkem aby mi hlídal dítě-na koncerty, do hospody nechodíme, chlap hlídal, když jsem ležela kvůli rizikovýmu těhotenství
@VeronikaV31 No ale v tvém případě je to něco jiného. Ne jako Rusalkaa
@Nicalka ja to mam taky tak. Malymu je 11mesicu a max.ho necham pohlidat chvili segre. jinak taky nechci. porad mam o nej strach uz si pripadam jak blazen.