Nechci půjčovat dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
24.11.17 17:26

@Rusalkaa naucili te ve skole jak se casuje slovo "chtít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.11.17 17:29

Až do doby, kdy už bude si chtět dítě samo hrát venku s děckama, tak až do té doby. Pak už ho necháme, ať si jde navštívit koho chce bez nás nebo s nama. I když dneska je dobré si dávat pozor na Americké gangy, které kradou děcka v Česku pro bezdětné Američany. Je třeba na to sem tam dohlídnout, kam dítě jde a s kým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.11.17 17:31

Já místo chtít píšu chtět, protože je to hovorové. Nejsme tu v Klubu spisovatelů. Tak ať si mluví každý jak chce, třeba i nespisovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.11.17 17:36

@Rusalkaa ne neni to hovorove, slovo chtět neexistuje ( teda ano v tvoji hlave ) a neda se vycasovat ani hovorove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
24.11.17 17:39
@Šarlota4 píše:
@Rusalkaa ne neni to hovorove, slovo chtět neexistuje ( teda ano v tvoji hlave ) a neda se vycasovat ani hovorove

Ty obhajoby prznění jazyka nemají chybu. :D Skloňování já chcu, oni chtět… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.11.17 17:47

Důležitý je obsah textu. Jestli tam někdo píše hovorově nebo ne, je to jedno. Nejsme na soutěži gramatiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.11.17 17:49

Mimochodem chtět je mluva z Valašska. Někteří lidi tam tak mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.11.17 18:19
@Rusalkaa píše:
Já místo chtít píšu chtět, protože je to hovorové. Nejsme tu v Klubu spisovatelů. Tak ať si mluví každý jak chce, třeba i nespisovně.

Podle vyjadřování a argumentace patříš do kategorie simplexní osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.11.17 18:25
@Rusalkaa píše:
Až do doby, kdy už bude si chtět dítě samo hrát venku s děckama, tak až do té doby. Pak už ho necháme, ať si jde navštívit koho chce bez nás nebo s nama. I když dneska je dobré si dávat pozor na Americké gangy, které kradou děcka v Česku pro bezdětné Američany. Je třeba na to sem tam dohlídnout, kam dítě jde a s kým.

JJ, to je třeba, dát si pozor…a kolik už těch dětí prosím tě ukradli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.11.17 18:46
@Malaga píše:
JJ, to je třeba, dát si pozor…a kolik už těch dětí prosím tě ukradli?

ano, připojuji se s dotazem a prosím uvést relevantní zdroj.
Na okraj však podotýkám, že krást kdekoli rozmazlené uřvané drzé spr..ky je dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
24.11.17 19:05
@Burj Chalifa píše:
Podle vyjadřování a argumentace patříš do kategorie simplexní osoby.

Co to je, prosím tě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
24.11.17 19:11

Americké gangy, co tu kradou děti - tak to mě dostalo! Proč to dělat jednoduše (tj. amík si dojede třeba do Kambodže nebo do nějaké Keni), když to jde dělat složitě že?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.11.17 19:15

Možná to nevíte, ale ročně zmizí v Česku 500 děcek. Buď je někdo ukradne a nebo je první rodič ukradne tomu druhému rodiči do ciziny, pokud je jeden rodič cizinec, jsou i takové případy. Četla jsem to v jedněch novinách. Některé ukradené děti i zabijou. V Kanadě se dá dočíst i na nějakých informačních tabulích, kolik moc dětí za rok zmizelo. Je toho v Kanadě více jak v Česku, těch zmizení dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24745
24.11.17 19:16
@Rusalkaa píše:

Jak jsi na tohle přišla? Takže, pokud potřebuješ, příbuzni si smí dite „půjčit“,bez ohledu na to, ze dite si jeste nechce samo hrát s dětma venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.11.17 19:18

Mám jednu známou, která by ani dítě nenechala samotné před obchodním domem, když jde nakupovat, protože by měla strach, než si nakoupí, že ho někdo ukradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí