Nechci půjčovat dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
16.8.14 22:26

@mojmira nevím co se změní ale prostě chci ještě chvilinku počkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
16.8.14 22:34
@Nicalka píše:
@mojmira nevím co se změní ale prostě chci ještě chvilinku počkat ;)

jo, teď dítko leží v kočárku, ani neví kdo ho vozí, až to bude vnímat, tak třeba bude plakat, nebude chtít třeba babičku a to zas řekneš nedám ti povozit, protže pláče. Je mě líto tvé mamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
16.8.14 22:53

Ahoj, tak me malou vozila tchyne nebo muj muz snad od narozeni, museli se ridit kojenim, ale ja byla kolikrat rada, ze mam klid na jine veci :-) ted dcerku taky hlidaji babicky (2roky) cekame druhe a doufam, ze budou take dal vypomahat… me os.to dost pomuze i psychicky… nepripadala jsem si predtim tak prikovana k ditku - samozrejme se mi styskalo a o to vic jsem se na ni tesila… ale na noc nebyla jeste nikde, o to zatim nestojim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
16.8.14 22:56
@Nicalka píše:/ nevím co se změní ale prostě chci ještě chvilinku počkat ;)

jen čekej… pak bude dítě živější, bude z kočáru prchat a to ho tím tuplem nikomu nepůjčíš… pak začne chodit - a zase ho nikomu nepůjčíš. A můžeme klidně pokračovat až k maturitě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.8.14 23:01
@Nicalka píše:
@mojmira nevím co se změní ale prostě chci ještě chvilinku počkat ;)

U naší se změnilo to, že od nějakého třetího do sedmého měsíce plakala, když své babičky třeba jen viděla. Musela jsem ji u zubaře mít při vyšetření na klíně, ačkoliv tam moje máma byla se mnou, ale holka dostávala hysterák, jen ji viděla, takže mi ji nemohla ani podržet! A to jen proto, že byla líná k nám chodit (má nás cestou do a z práce, takže ani žádná zajížďka :nevim: ), bylo to pak dost omezující, musela jsem ji tahat úplně všude, vydržela jen s tátou, který je věčně v práci, i o víkendech :nevim: pak uznala, že by měla chodit častěji, no byla tu asi 3× a ten řev malé byl hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
16.8.14 23:19

@Nicalka rid se proste tim, jak to citis :nevim:
nasemu prckovi je 9 mesicu a nehlidal a nehlida ho nikdy nikdo, nepotrebuji to. asi 1-2 za mesic je chvili s tatou když jdu na nehty, k lekari nebo k holici, jinak je porad se mnou. není na mne zavisly, zadny mamanek, chodim s nim hodne do spolecnosti jinych deti, s kamarádkami, necha se pochovat od kohokoli, nebreci když treba odejdu z mistnosti…
touhu babicek po vozeni kocarku jsem nikdy nepochopila, je to jen prochazka se spicim dítětem, zadna zabava, ne? a stejne musim vyvenčit psa, tak bych sla na prochajdu tak jako tak.
a ze bych ho nekam dala přes noc? proc jako? neporidili jsme si dite, abych ho k nekomu odkládala, ze si potrebuji odpočinout nebo uzit s manzelem :roll: jsme rodina, ne?
tak se netrap recmi ostatních a delej, jak to chces ty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
16.8.14 23:22

@peta81 Tak ono to tomu dítěti prospěje být občas bez mámy. A i přesto, že jsme rodina tak ráda jsem jenom s přítelem, kdy nás syn neruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.8.14 23:29
@peta81 píše:
@Nicalka rid se proste tim, jak to citis :nevim:
nasemu prckovi je 9 mesicu a nehlidal a nehlida ho nikdy nikdo, nepotrebuji to. asi 1-2 za mesic je chvili s tatou když jdu na nehty, k lekari nebo k holici, jinak je porad se mnou. není na mne zavisly, zadny mamanek, chodim s nim hodne do spolecnosti jinych deti, s kamarádkami, necha se pochovat od kohokoli, nebreci když treba odejdu z mistnosti…
touhu babicek po vozeni kocarku jsem nikdy nepochopila, je to jen prochazka se spicim dítětem, zadna zabava, ne? a stejne musim vyvenčit psa, tak bych sla na prochajdu tak jako tak.
a ze bych ho nekam dala přes noc? proc jako? neporidili jsme si dite, abych ho k nekomu odkládala, ze si potrebuji odpočinout nebo uzit s manzelem :roll: jsme rodina, ne?
tak se netrap recmi ostatních a delej, jak to chces ty :hug:

8o 8o 8o Tak to jsi teda hodně neempatická…
Vzpomeň si, co jsi tu psala, až jednou sama budeš babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
16.8.14 23:36

@peta81 Tu touhu babiček pochopíš, až jednou sama babičkou budeš. Já když tady některé z vás čtu, tak jsem šťastná, že mám pohodovou dceru a vnučku si můžu užívat bez toho, abych byla pasovaná do role neschopné babky (jak některé „krásně“ titulujete své maminky a tchyně), která by nezvládla povozit kočárek s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.8.14 23:40
@jessikka píše:
8o 8o 8o Tak to jsi teda hodně neempatická…
Vzpomeň si, co jsi tu psala, až jednou sama budeš babička.

Asi jsem také citový pařez, ale také to nechápu. Moji příbuzní mi to nevysvětlí, nikdo nikdy neprojevil přání vézt kočár a nikdo to ještě neudělal. A mě samotnou to také nijak zvlášť nebaví, chodím vlastně jen kvůli psovi :oops: Když je pes na závodech, tak jsme většinou doma :lol:

Né, fakt, co na tom je, chodit s kočárem, ve kterém spí mimino? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
16.8.14 23:43

@annaei nevim, jak by nekolikamesicnimu ditku, u zakladatelky dokonce teprve 2mesicn., mohla nejak prospet nepritomnost jeho mamy a cizi prostředí, zvlast když ho v tomhle obdobi muze kdykoli treba bolet brisko nebo mu rust zuby :nevim: chápu u starsich, treba prázdniny u babicky, je pro vetsi samostatne dite asi zabava, ale drive za me tedy ne.
i my s manželem jsme chvili radi sami, ale na to nam staci když si prcek da slofika přes den nebo když pak vecer chrni, nepotrebujeme ho strkat po babickach.
a kontakt s rodinou nas maly urcite ma, vidaji se často, chodíme na navstevy, pribuzni zase k nam…
ale je to každého věc, jak si to zaridi a jak je to podle nej spravne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
16.8.14 23:46
@neumisa píše:
jen čekej… pak bude dítě živější, bude z kočáru prchat a to ho tím tuplem nikomu nepůjčíš… pak začne chodit - a zase ho nikomu nepůjčíš. A můžeme klidně pokračovat až k maturitě. :mrgreen:

souhlas, moje děti nikdo půjčit nechtěl, moje máti je spíš cizí člověk i pro mě a moje tchyně zas nechtěla, aby jejich synáček nevychyloval že je proti němu, když pochopila, že vnoučata jsou víc než vlstní egoistický syn, bylo skoro pozdě.
Já razím metodu ukradni když chceš :potlesk: zavolam dceři a vnuky si tu necham na přeskáčku, nejen že už sama ví že kdykoliv bude potřebovat, tak kluci jsou zvyklí, ale sama teď několikrát potřebovala (pobyt v nemocnici se starším a v prosinci porodnice) jsem zvyklá já na kluky i oni na mě a je na mě spolehnutí. Podle mého čím dřív si zvyknou prarodiče a děti na sebe, tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
16.8.14 23:50

@peta81 T5eba,že v budoucnu budete potřebovat hlídat a dítě na prarodiče nebude zvyklí. Bude zvyklí, že máma je pořád a najednou nebude. Já jsem teda hodně proti eskýmu zvyku mama s dítětem do 3 let doma. Akorát hrozí, že ženská zblbne a dítěti se stejně nemuže pořád na 100 procent věnovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
16.8.14 23:50
@Denisa56 ale ja tu babicky nehaním a nenapadam, ze by byly neschopne. vychovaly svoje deti, urcite se umi postarat. nemam problém v tom sverit dite babicce, ze ji neduveruji nebo se předem bojim, co by s nasim prckem asi prováděla. jenom proste nechapu proc by mělo nase male ditko treba přes vikend byt jinde nez doma :nevim:
a to vozeni kocarku opravdu nechapu, presne jak pise @Fjodorka
Né, fakt, co na tom je, chodit s kočárem, ve kterém spí mimino? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
17.8.14 00:16
@peta81 píše:
@Denisa56 ale ja tu babicky nehaním a nenapadam, ze by byly neschopne. vychovaly svoje deti, urcite se umi postarat. nemam problém v tom sverit dite babicce, ze ji neduveruji.......
Né, fakt, co na tom je, chodit s kočárem, ve kterém spí mimino? :nevim:

nechápeš??? hrdá babička ukazuje světu že už je to tu…to ale nepochopí nikdo než babička…dneska jsem potkala zrovna i dědu s kočárkem, sotva se plazil, cca 85…asi kočárek místo berlí, ale prostě vozí…a co je na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí